Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme sonrası benim note 4X'de gözle görülür bir yavaşlama meydana geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

5 saat wifi, 1 saat 4g, düşük parlaklıkta, bi sürü uygulama, oyun varda çoğunu kullanmıyorum. Sadece 3 oyun birde face WhatsApp vs ile.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam. Bende ise şu an yüzde 27 şarj kaldı 5 saat 45 dakika 2 saat kadar uçak modunda zaten düşük parlaklıkta. Bana çok az geldi arkadaşlar sebebi ne olabilir sizce? Hiç temiz yükleme yapmadım ondan mı acaba hep gelen güncellemeyi kurdum üstüne sıfırlama falan yok hiç. Son sürümle(9.6) de alakalı değil hep böyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende redmi note4 global sürumu mevcut hattım telekom ilk aldıgım zamanlar 4g yi kullanıyordum dün akşam 4g açmak için LTE öncelikliyi seçiyorum telefonun şebekesi 10 saniyeligine gidiyor sonra H işaretiyle devam ediyor en son 9.6.1.0 sürümünde kullanıyorum acaba güncellemelerden dolayımı sıkıntı çıkartıyor
  • benim gibi kastımızeyşın bağımlılarına, sonunda stabil, pişmiş bir oreo custom rom isteyenlere endless ın rr romunu şiddetle tavsiye ederim:

10 gündür kullanıyorum ve diğer çoğu oreo rom u deneyip 2-3 günden fazla tahammül edememiş (bootleggers hariç) biri olarak bence şu anda kusursuz diyebileceğim tek oreo rom. magisk kuurlabiliyor google cam kurulabiliyor hatta magisk ile sony music bile kurabildim, birçok şeyle uyumlu ancak root isteyen uygulamaları denemeden önce mutlaka yedek almanızı tavsiye edrim. yanında isteyenler performans için inferno kernel yada batarya için xenial veya kud kernel de kurabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

benim gibi kastımızeyşın bağımlılarına, sonunda stabil, pişmiş bir oreo custom rom isteyenlere endless ın rr romunu şiddetle tavsiye ederim:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/unofficial-resurrection-remix-v6-0-0-t3760708

10 gündür kullanıyorum ve diğer çoğu oreo rom u deneyip 2-3 günden fazla tahammül edememiş (bootleggers hariç) biri olarak bence şu anda kusursuz diyebileceğim tek oreo rom. magisk kuurlabiliyor google cam kurulabiliyor hatta magisk ile sony music bile kurabildim, birçok şeyle uyumlu ancak root isteyen uygulamaları denemeden önce mutlaka yedek almanızı tavsiye edrim. yanında isteyenler performans için inferno kernel yada batarya için xenial veya kud kernel de kurabilirler.
    Hocam bu romun yanına elektrablue kernel treble kurun, dts eagle magisk modülünü yükleyin ve audiowizard dan kendi ayarınızı yapın. İşte o zaman kulaklıktan alacağınız ses ruhunuza işleyecek. Ben viper falan da kullanıyorum ama dts sesi müthiş işliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Hocam bu romun yanına elektrablue kernel treble kurun, dts eagle magisk modülünü yükleyin ve audiowizard dan kendi ayarınızı yapın. İşte o zaman kulaklıktan alacağınız ses ruhunuza işleyecek. Ben viper falan da kullanıyorum ama dts sesi müthiş işliyor.

hocam inferno kullanıyorum gerçekten iyi hem yüksek performans hem de sot alabiliyorsunuz electrablue da nuga da iyiydi evet ama sonra biraz soğudum. nuga da dolby atmos yetiyordu oreo da da viper5 bana yetiyor viper ı da yeni güncellemişler onu deneyeceğim. sony musici kuramıyordum birçok roma adı bile yetiyor harika app.

bu arada hocam burayı takip ediyorum bu kadar rom kullanmışsınız miui ye nasıl tahammül edebiliyorsunuz? şu son çıkan 9.5.11 i çok methettiler bi döneyim dedim 1 saat tahammül edemedim bildiğin kısır miui batarya süresi sonsuz olsa ne yazar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Maalesef dediğiniz gibi saf miui kurunca güzel değil ama mi-globe yada xiaomi.eu romları kurunca katlanılır oluyor. Saf android alışınca miui katlanılmaz gelebiliyor. Sürekli rom değiştirdiğim için en çok hangisinde kaldıysam dönüp onu yüklüyorum genelde. Bu aralar da o rom omnidragon. Magisk modülleri gerçekten kullanışlıdır, youtube vanced modülünü de yüklemenizi öneririm.

• 9.6.1.0 note 4x tv kumanda özelliği yok oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

9.6.1.0 note 4x tv kumanda özelliği yok oldu :(
    Bende aynı sürümdeyim benim telefonda mi kumanda aynen duruyor yanlışlıkla silmediniz umarım....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Bende aynı sürümdeyim benim telefonda mi kumanda aynen duruyor yanlışlıkla silmediniz umarım....

Alıntıları Göster
    yok yaw silmedim hatta kullanıyordum ara sıra bu gün denk geldi poffff yok ! hiç mi yok evet hiç yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

yok yaw silmedim hatta kullanıyordum ara sıra bu gün denk geldi poffff yok ! hiç mi yok evet hiç yok..

Alıntıları Göster
    Bende araçların içerisinde oraya baktınız mı? Kendi kendine silinecek değil ya :)

• Bu eskiden ısınmazdı, artık ısınıyor.

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Bencede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    +1

• Hatay'da 35-40 derece sıcak olmasına rağmen herhangi bir ısınma yaşamadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Hatay'da 35-40 derece sıcak olmasına rağmen herhangi bir ısınma yaşamadım ben
    Hangi romu kullanıyorsunuz? Bendeki 8.7.19

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global 9.6.1.0

• Bu model Mi nin global sitesinde neden görünmüyor ?

https://www.mi.com/en/list/
  • Rom işlerinden sıkıldım en stabil miui 9 sürümü hangisi ona geçeceğim

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.