Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende 1 adet 10000 lik(eğer daha iyisi uyguna varsa o da olur) kılıfı bide led ışıktan almak istiyorum. Bana bu üçü için en uygun yerden link verebilecek var mı? Çok değişik fiyatlar buluyorum kafam karıştı.
  • 23 Ekimde aldığım,27 ekimde kargoya verilen cihazım az önce elime ulaştı.İçinde tek ışıklık yani %25 veya altında şarj var.

edit:orjinallik kontrolü yaptığımda daha önce 1 kez kontrol edilmiş yazısı çıktı orjinal yada değil demedi.Ancak barkodu ilk ben kazıdım.Ne demek bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 12 Kasım 2015; 15:23:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

23 Ekimde aldığım,27 ekimde kargoya verilen cihazım az önce elime ulaştı.İçinde tek ışıklık yani %25 veya altında şarj var.

edit:orjinallik kontrolü yaptığımda daha önce 1 kez kontrol edilmiş yazısı çıktı orjinal yada değil demedi.Ancak barkodu ilk ben kazıdım.Ne demek bu?

orijinal demek sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler xiaomi piston ve led almıştım. Ledleri arkadaşlarla alınca sayı 15 oldu.

Kargo geldi sadece kulaklıklar var. El koymuş olabilirler mi hiç bilgilendirme falan yok. Yoksa hiç mi göndermediler ?

• Benim cihaz da geldi test etme imkanım olmadı ama orjinal gibi duruyor.
  • banggood promosyon kodunu nerden alıyoruz arkadaşlar?

• merhaba ürün cuma günü elime ulaştı sonra şarja takıp uyumuştum hiç dikkat etmedim ışığı yanıyor mu yanmıyor muydu sonra 4 ışığı da yanınca şarjdan çıkardım. ama çıkarır çıkarmaz da ışıklar söndü.power düğmesine bastım fakat değişen birşey yok böyle telefona taktım telefon şarj olmadı kabloyu değiştirdim yine değişen bir şey yok.Herhangi bir fikri olan var mı problemin ne olduğuyla alakalı ?
  • Tekrar 11,99 dolara dusmus gorunuyor su an. Almayi dusunenler kacirmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmas06 indirim kupon koduyla %6 daha indirim yapılabiliyor. 11.72'ye geliyor şuan :)
  • ITECHINN kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamayi indirip giris yapinca hesaba %10 indirim yapan kupon tanimliyor, boyle 10,79 dolar yapiyor. 30 kusur lira. Cok iyi bence.

• Jd.com olayı olmasaydı almayı düşününüyodum.. Hazır $ da düşük fakat jd.com dan yaklaşık 6 tane powerbank aldım onlar gelsin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Mobil uygulamayi indirip giris yapinca hesaba %10 indirim yapan kupon tanimliyor, boyle 10,79 dolar yapiyor. 30 kusur lira. Cok iyi bence.

Mobil indirimi bu üründe geçmiyordu son denediğimde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 günde geldi orjinal çalışmasında sıkıntı yok haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechargeable

quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Mobil indirimi bu üründe geçmiyordu son denediğimde

Site uzerinden almaya calisinca kodu kabul etmiyor, uygulama uzerinden satin alinca kabul ediyor. Ben bu sekilde sorunsuz aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITECHINN

xmas06 indirim kupon koduyla %6 daha indirim yapılabiliyor. 11.72'ye geliyor şuan :)

11,27 usd bende
    Ama %10 cikmiyor

• Mobilden yeni üyelik açtım. %10 hediye kodu tanımlandı. Ürünü sepete atınca xmas06 kodu ile %6 indirim yapıyor. Ben %10 luk indirimi kullanarak 10,79'a aldım. %10 luk ve xmas06 ile %6 lık indirim aynı anda kullanılamıyor.
  • ayri ayri toplamda 7 tane aldim cok memnunum elimde kutusu acilmamis 1 tane var ilgilenen olursa uygun fiyata birakirim

• Htc one m7 kullanıyorum 2300mah bataryası var.
    %3 civarındayken şarja taktım ve 3 kez tam doluma ulaştı 1 kez de %5 civarı doldurabildi.Kaba tabirle 6900mah verim aldım.
    Telefonumun 1.0 amperlik çıkış veren adaptörüyle şarj ediyorum ve telefonun usbsi ile.powerbankin kendi usbsi ile şarj edince şarj aleti ısınma yapıyor.
    Nillkin in 2.0 amper çıkış veren adaptöründen aldım hızlı şarj destekli yurtdışından bakalım onunla çok fark olacak mı.
  • Halihazırda xiaomi 5600 mAh lik powerbankini kullanıyorum. BG ye uye olup 10.79 dolara bunu versiyonu da aldım. Konuyu açan ve yorumlarını paylaşanlara teşekkürler. Kartımdan 30.97 lira cekti PayPal

• Arkadaşlar şuanda baktım

Fiyat 12 dolar almak istiyorum ama takipli almak istyoeum siprişi nasıl vericem yardımcı olur musunuz birde aynı siteden buna uygun case istiyorum yardımcı olur musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.