Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.470
Cevap
135
Favori
617.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Söyle söyleyeyim, 60 hz de ayarlar olsun, forum olsun yazılar aşağı doğru giderken kare kare ilerliyor.(sanki bir takılma varmış gibi)

120 hz açınca yazılar aşağı yukarı hareket ettirince daha akıcı ve kare atlama olayı ortadan biraz daha kalkıyor.

İlk zamanlar farkı anlayamadım ama 120 hz kullanıma alıştiktan sonra 60 hz kullanıma geçince farkı biraz daha net anlıyorsunuz.
    Ama bu konulara dikkat etmeyen kişi çok farkına varmayabilir.
    Mesela benim biraderlerin ikisinde de xiaomi var onlara göstersem ya abi boşver derler.

Alıntıları Göster

Detaylı cevabınız için teşekkür ederim hocam şimdi tam anlamıyla anladım akıcılıktan kastın ne olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonda aptx adaptive desteği mevcut mu?

Mi ve poco sitelerinde böyle bir destek belirtilmemiş; ancak qualcomm'un sitesinde 732g için yazan özelliklerde mevcut. mi ve poco sitelerinde bu özelliklerden hiçbir telefon için bahsedilmez diye de bir şey yok çünkü örneğin mi note 10 lite bluetooth özelliklerinde aptx ve diğer özelliklerden bahsedilmiş.

Diğer teknoloji sitelerinde de yok görünüyor aptx desteği. Nedir bunun gerçeği? Telefonu almış olan arkadaşlar telefondaki özelliklerden kontrol edebilir mi bunu acaba? ya da kutudan çıkan kitapçığında yazıyordur belki.

Telefonda konuşma yapılırken sesin dışarı gitmesi ve arka kapağın titremesi meselesini buradan okuyunca bu telefonu alırsam bari bluetooth kulaklık ile telefon konuşması yapar ve filmimi/dizimi izlerim diye geçirdim içimden bu yüzden aptx olup olmaması kararımı etkileyecektir bu telefonu seçmemde.

n11'deki 11.11 kampanyasından almayı planladığım telefonlardan biri bu. Şimdilik önceliğim bu telefon; ancak aptx yoksa diğer modellere yöneleceğim sanırım.

Mi sitesi: https://www.mi.com/tr/poco-x3-nfc/specs/

Poco sitesi: https://www.po.co/global//

Qualcomm sitesi: https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-732g-mobile-platform

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 7 Kasım 2020; 11:52:18 >

• razielepic R kullanıcısına yanıt
    aptx desteği var..hatta "aptx hd" de destekliyor..

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için. O zaman bu telefonu alacağım. :) Şimdi sırada bluetooth kulaklık tercihi var öyleyse :) Araştırayım bakalım sesimin sokakta da(ve kalabalıkta) karşı tarafa iyi gittiği ekonomik bir bluetooth kulaklık bulurum umarım :) Bildiğiniz önerebileceğiniz bir kulaklık varsa(aptx) fikirlere açığım. En kötü ihtimalle 27 kasım'daki black friday kampanyalarından alırım. şimdilik acelesi yok :) Sanırım üst limitim 350 tl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 7 Kasım 2020; 12:33:11 >
    ben yukardaki ekran görüntüsünde yazan modeli kullanıyorum 1 bucuk yıldır..gayet iyi ses ve bas var.. aralıksız 30 saat müzik calma suresi var,gerci o kadar kullanmadim ama kesin 24 saati vardır..ayda 1 sarj ediyorum.. neckband denen tipte,yani ensenize asılı duruyor,ali den almsitim 200 civarıydı,burada 450 ye satıyorlardı..simdi fiyat nedir bilmem..tws olanlardan alacaksanız mikrofon kismi uzantı seklinde olanları tercih edin görüşme ses kalitesi önemliyse ama 350 lira civarı bulmanız zor..

Bende de bu kulaklıktan var 10 11 saat civarı müzik dinlenebiliyor.. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• Airpods'lar gibi şekli olanlar var kafamda ama iyileri pahalı duruyor. Boyunluklu modeller hem ekonomik duruyor hem de boyunlukları ile de şarjı uzun gider sanıyorum. Bakacağım duruma göre. Hediye çeki + indirim + kart puanı şeklinde 350 tl'ye yaklaşabilirsem olabildiğince iyi bir modeli alırım artık.

Bu arada bu boyunluklarla gelen arama cevaplama olabiliyor değil mi? Telefon omuz çantamdayken gelen aramalarda çantadan çıkar-çantaya koy yapmak istemiyorum. Mi band'imin ekranından kimin aradığını görüp kulaklığa basarak arama cevaplamak gibi bir fikir var kafamda. Bunu yapabilirim sanırım?

Bu arada bu boyunluklular koşu yaparken de rahat oluyor sanırım ama çıplak boyunda falan rahatsız ediyor mu uzun kullanımda?

@ByÇINAR Kulaklığının markasını ilk defa gördüm. Konuşmada ve film/dizi izlerken kalite ne durumda? Gecikme oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 7 Kasım 2020; 15:15:42 >
    boyunluklu olanlar hic olmazsa kaybolmuyor,daha pratik..yan tarafra cene hizasında kontrol tuşları var..ses acma kapama, çağrı cevaplama reddetme vb şeyleri kolayca yaparsınız..

TRY 158.39 | Bluedio TN2 Spor Bluetooth kulaklık aktif gürültü önleme ile/Kablosuz Kulaklık için telefonları huawei xiaomi
    https://tr.aliexpress.com/item/33031589118.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_m0QTSH7&mergeHashcode=56116604058&description=TRY+158.39+%7C+Bluedio+TN2+Spor+Bluetooth+kulakl%C4%B1k+aktif+g%C3%BCr%C3%BClt%C3%BC+%C3%B6nleme+ile%2FKablosuz+Kulakl%C4%B1k+i%C3%A7in+telefonlar%C4%B1+huawei+xiaomi&aff_trace_key=0729e8a532944f398d0164c22fe1b8a7-1604754257874-06197-_m0QTSH7&businessType=ProductDetail&title=TRY+158.39+%7C+Bluedio+TN2+Spor+Bluetooth+kulakl%C4%B1k+aktif+g%C3%BCr%C3%BClt%C3%BC+%C3%B6nleme+ile%2FKablosuz+Kulakl%C4%B1k+i%C3%A7in+telefonlar%C4%B1+huawei+xiaomi&platform=AE&terminal_id=2fe642ec34bc47f6917f718dbaced1a2&templateKey=white_backgroup_101
    Aliekspres linki
    Youtube inceleme linki..Ülkemizde çok satılan bir marka değil ama aliekspres üzerinden bayağı favori bir marka..
    Kulak içleri kulaklıklarda mikrofon ses olarak karsıya fazla iyi gitmiyor deniliyor özellikle dısarda gürültülü ortamda.power tusundan gelen aramalar cevaplanır.
    Yaklaşık bir senedir kullanıyorum sabah işe giderken müzik dinliyorum..bir sorunum yok gayet ses durumu iyi..
    Tek can sıkıcı nokta tek hoparlörü kulağımıza takınca diğer hoparlör ağırlık yaptığından boyunda boşta taraf kayma yapıyor..Bas durumu da yeterli.viper4 lede denedim gayet iyi.https://www.youtube.com/watch?v=G4wtwZAQU4A&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 7 Kasım 2020; 16:5:5 >

• Ali ekspres kulaklık inceleme linki
    https://www.youtube.com/watch?v=G4wtwZAQU4A&feature=youtu.be

Daha güncel ürünlerinede aliekspres üzerinden bakabilirsiniz.ben geçen sene 110tl ye almıstım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 7 Kasım 2020; 16:7:51 >
  • Kulak içinini kaybetme düşürme olasılığı da var fakat bildiğim en sorun olan şey kulağın orda kaldığı için sesin karşıya düşük ses ile gitmesi ...

• Ekranın Beyazlığı Note 9 prodan Kötümü Banamı öyle geliyor

• bu arada nfc cok iyi çalışıyor.. talefondaki epeyce kalın kılıfa ve İstanbul kartin plastik kılıfına rağmen 10sn de garanti cep şubesi ile yükleme yaptım..

• Konuşurken karşı tarafın sesi çok net gelmiyor. Bana öyle geldi. Var mı başka böyle bir şey yaşayan?

• quote:

Orijinalden alıntı: KnowN

Ekranın Beyazlığı Note 9 prodan Kötümü Banamı öyle geliyor
    Aynı. Soldaki poco x3.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bende note 9 proyu verip bunu almıştım doğru karar verdiğime inanıyorum. Telefonları değişirken bakmıştım sanki daha beyaz gelmişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: KnowN

Teşekkürler bende note 9 proyu verip bunu almıştım doğru karar verdiğime inanıyorum. Telefonları değişirken bakmıştım sanki daha beyaz gelmişti..

Ben de redmi note 9 pro'dan geçtim. Redmi note 9 pro'dan üst bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle öyle kullanması bile daha zevkli

• Benim kılıfta bu arkadaşlar nilkin marka hafif sert kılıf ama iyi koruyor ve çokta kalın değil ekrana camda uyguladım ayrıca fena olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Merhaba arkadaşlar, kamerayı korumak için tavsiye ettiğiniz kılıf var mı?

Merhaba hocam, airbag kılıf diye aratırsanız kamera koruyan kılıf bulursunuz. Kamerayı nasıl koruyor derseniz kenarlarda bulunan çıkıntılar sayesinde telefonun önü ve arkası zemine temas etmiyor.

Birde kaydırmalı kılıflar var kamerayı kullanmadığınız zaman kameranın üstüne getiriyorsunuz. Aslında en güzeli bu fakat kendi cihazıma sipariş ettim kılıfı takınca ekran koruyucu 4 kenardan hava aldı. Satıcıyla görüştüm "bu kılıfı ekran koruyucuyla kullanamazsın zaten kendi ekranı koruyor" dedi. Bana göre hiçte ekranı koruyan bir yanı yoktu. Behemehal airbag kılıf daha iyi koruyordu.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.