Şimdi Ara

Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Gümüş 29,90TL(HP 4*4lük SÜRELİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürün yorumları f/p olarak gösteriyor. Fiyatı sıcak gibi görünüyor. Yararlanmak isteyenler alabilir. Hatta önüme çıktığı için bir yorumu da aşağıya alıntılıyorum.


    Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Gümüş 29,90TL(HP 4*4lük SÜRELİ)
    Ürün linki bu

    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-fresh-edition-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-gumus-p-HBV000000SIRR?magaza=Hepsiburada

    Ürünü satın almak isteyenler için, işi ses olan biri olarak söylüyorum. Xaomi bildiğiniz gibi fiyat performans ürünleri ile biliniyor. Piston kulaklık da tam böyle bir ürün. Elbette ki çok iyi fiyatı 1000 TL olan kulaklık ile kıyaslamamak lazım. Siz bu kulaklığı alıp profesyonel programlarla ses kaydı ve montajı yapacaksanız ya da bir radyo programı sunacaksanız almayın! Fakat; siz sadece müzik dinleyip telefon görüşmeleri gerçekleştirmek istiyorsanız hemen alın! Çünkü müzik dinlerken veya telefonla görüşme yaparken gayet başarılı. 1- Sağ ve sol her iki tarafta sıkıntısız ve orantılı çalışıyor. 2- Mikrofonu sıkıntısız çalışıyor 3- Dış sesi yüzde 90 kesiyor 4- Bas ve tizleri hissettiriyor 5- Kablosu ideal uzunlukta 6- Kulağa rahat oturuyor Eksi yönlerini de söyleyeyim: 1- Dış kaplaması ve kablosu çok sağlammış gibi durmuyor. 2- Mikrofonun üstündeki tuş çok gevşek sallanınca ses çıkartıyor. Ama tekrar söylüyorum: Sevdiğim şarkıları doğru düzgün dinleyeyim diyorsanız ALIN Ses kaydı ve montajı yapıyorum. Yaptığım kayıtlarda referans ses almak istiyorum diyorsanız ALMAYIN







  • BU fiyata bundan daha iyisi olmaz, kullandım. Ama ömrü pek uzun olmuyor
  • 1 senelik ömrü var en fazla ona göre alın. Ama kalite olarak gerçekten çok iyi
  • Kesin sahtedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni ürünü hepsiburadadan farklı satıcıdan aldım beğenmedim , acaba sahte miydi o ? Cunku hepsiburada saticili basic modelini aldim severek kullaniyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ömrü 1 sene diyenler, ben 3 senedir falan her gün aktif kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Ama Çin'den orijinal almıştım ben, hb sahtesini satıyordur muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinden 3 sene önce aldım hala kullanıyorum. 1 senelik ömrü war diyenler nasıl kullanıyor merak ediyorum. geçen sene belki bozulur diye 1 tane de yedek aldım bozulmadı zulada duruyor yedeğim.
  • Migros'tan aldığım 6 ay sonra tek kulaklıktan ses vermemeye başlamıştı. Ama fiyatına göre güzel kulaklık.
  • Kargo ücreti var 8-9 TL onu nasıl silebilirim? Durduk yere 75 TL de vermek istemiyorum kargo bedava olsun diye. Trendyoldakini al demeyin satıcı farklı. Hepsiburada bozulma durumunda ya ücretsiz değiştiriyor yada para iadesi veriyor daha önce de almıştım o yüzden bir tek oradan alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz kulaklıklar basınç yapmıyor mu nasıl kullanıyorsunuz? Ben klasik ten yanayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be zamanında 12 liraya alırdım piston basic fresh edition , kendim kullanmadım ama baya beğeinyorlardı. Şimdi dolarla birlikte 2 katına kesin çıkmıştır. vergi de eklenince Hb daha ucuzdur.

    sattığım kişilerdne geri dönüşler:

    fiyat olarak çok iyi
    ses olarak çok iyi
    mikrofon idare eder
    kablo çok kötü ( makarna şeklinde olsa çok iyi olurdu.)
    genel olarak güzel kulaklık.

    sahte olup olmadığını anlamanın bir yöntemi : Xiaominin hiç bir kulaklığında gram hata olmaz. En ufak bir yerinde plastik falzası , metal kesim hatası , boya hatası kesinlikle olmaz. Eğer böyle bir kulaklığınız olursa sahtedir. Sesi önemli değil.

    xiaomi mi pro hd var 200 liraya satılan mesela onun deli sahtesi var mutlaka dikkatli alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hrn001

    Bu tarz kulaklıklar basınç yapmıyor mu nasıl kullanıyorsunuz? Ben klasik ten yanayım
    klasikler benim kulağa olmuyor, düşüyor
  • Kulaklığı dün sipariş ettim bugün elime ulaştı. Elimde kablolu bu segmente yakın jbl c100sl kulaklığı var.

    İkisini karşılaştırdım.

    Kulaklık jbl c100sl e göre bass ağırlıklı bir kulaklık. Bu fiyata göre ses kalitesi ve bass kalitesi iyi denebilir düzeyde. İki kulaklıkta da ses berrak geliyor. Ucuz kulaklıklarda olan sesin derinden gelme hissi yok.

    Kulağa taktığınız ilk anda pedlerinin yumuşak olmasından kaynaklı olarak kulağa oturmuş hissi vermiyor. Ancak müzik çalmaya başladığında çok başarılı bir yalıtım yaptığını anlıyorsunuz. Ve kulağa tam oturduğunu hissettiriyor. Dışardan gelen sesleri büyük oranda kesiyor. Bu fiyattaki bir kulaklıktan beklenmeyecek kadar iyi yalıtımı var.

    Jbl c100sl ses yüksekliği anlamında bu kulaklıktan 1 2 tık daha iyi. Jbl de orta düzeyde ses benim için yeterli gelirken bundan ortanın biraz üstüne çıkmak gerekiyor. Ancak ikisi de son seste yeterli sesi verebiliyor. Xiaominin yalıtımı daha iyi olduğundan son seste düzey farkını hissetmiyorsunuz.

    Mikrofonu standart görüşmeler ve online oyunlar için gayet iyi düzeyde. Sesim karşıya çok net gidiyor. Kayıt alanlar için konuşamayacağım, o kadar profesyonel değilim.

    Son olarak kulaklığın bence tek eksi yanı, herkesin de bahsettiği kablo kalitesi. Kulaklığı kulağıma takmadan elime aldığımda marketten alının 10 liralık kulaklıkların kablolarının bile daha kaliteli olduğunu hissettim. O derece vasat bir kablo kullanılmış. Kablo çok yumuşak, her an kopacak gibi bir his yaratıyor. Telefondan ya da pc den kulaklığı çıkarırken dalgınlığınıza gelip ucundan değil de kablosundan tutup çekerseniz kesinlikle kopar.


    Genel anlamda ses kalitesinden memnun kaldım. Sesi, fiyatından fazlasını hakediyor hatta. Dalgınlığıma gelip kablosunu koparmadığım sürece uzun süre kullanırım diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.