|
Xiaomi Pad 8 ve Pad 8 Pro Türkiye’de satışa sunuldu
-
-
Bu parayi xiaomi cöpüne verecek kiside aklın zerresi yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
35bine iPad Air, ki eğitim indirimiyle 32bine alınabiliyor, 20bine normal iPad, o da 18civarı alınabiliyor, varken kim android tabanlı bu tablete o parayı verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
IQ test uzmanları yorumlara toplanmış. Konu bu tableti almak ya da almamak değil, bu fiyatla Xiaomi tablet ben de almam, ama iPad'de yaygın olarak kullanılan bazı uygulamalar artık Android'te de var. Ofis yazılımları, not araçları var.
Tavsiye vermek başka, zeka ölçmek başka şey. Bir tavsiyeniz olursa yazın, tercih yapanın zekası hiçbirimizi ilgilendirmez.
Benim de tercihim iPad Air olurdu bu fiyatlarla… Ama; insanların tercihiyle zekalarını ölçecekseniz, aklınızı kendinize saklayın lütfen… Saygısızca bir yorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 2 Mart 2026; 9:59:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oled paneller göz sağlığı için çok iyi ve siyah gösterimi de çok daha iyi olduğu halde özellikle multimedia için kullanılan tabletlerin hala lcd çıkması bi bana mı garip geliyor? samsung haricinde doğru düzgün oled tablet yok piyasada bir tek casper var.
-
Çinliler tablet pazarını pek sallamıyor anlaşılan çünkü güzelim tabletlere LCD ekran koymak bence de akıl tutulması. OLED ekrana alışık birisi LCD ekrana bakamaz. Sadece Xiaomi değil. Honor, oneplus oppo falanda aynı. Çinlilerin LCD sevdası yüzünden iPad pro ve Samsung dışında seçenek kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 2 Mart 2026; 2:14:56 >
Fikir ve ifade ozgurlugu. Isine gelirse
Aynı üslupta ısrarsıcınız, peki, iyi forumlar dilerim…quote:
Orijinalden alıntı: eskimo404
Fikir ve ifade ozgurlugu. Isine gelirse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bilgi teknolojilerinin ve elektrikli araçların sıkı takipçisi ve kullanıcısıyım. -
Lcd candir
Huwaei Matepad 2025 11.5 alınır mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tesla 2010 -
42'ye tab s11 ultra aldım efsane ekranı var kalemi var, bu ise olmamış
-
Ahahaha 27 bin tl pad 8 için.Pad 7 alıp geçin üç kuruşa.
Honor'da oled var.
Xiaomi kurnazlık yapıyor. Trendyoldan almaya çalıştığım da hediye olarak klavyeli kılıf hediyesi ile birlikte al seçeneği çıkıyor fakat sepete eklediğinde sadece tableti ekliyor. Kılıf tükendi yazıyor
bana bir mail gelmiş mailde böyle yazıyor nedeni bu olabilir;
Yeni Xiaomi Pad 8 Pro tabletinizi güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
Size eşlik edecek klavye hediyenizin gönderiminde, elimizde olmayan nedenlerle bir gecikme yaşandığını üzülerek bildirmek istiyoruz. Orta Doğu’daki güncel durum sebebiyle sevkiyat süreçlerinde aksamalar yaşanmış olup, hediye klavyeniz henüz tarafımıza ulaşmamıştır.
Süreci yakından takip ediyoruz. Klavyeler elimize ulaştığında, hediyenizi öncelikli olarak size göndereceğiz.
Yaşanan bu gecikmeden dolayı tekrar özür diler, bu süreçteki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
_____________________________ -
Siz nerden almıştınız tableti?
_____________________________ -
Biride çıkar 60hz ekranlı tablete 30000 TL verenin aklı şöyle böyle derse....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
IQ test uzmanları yorumlara toplanmış. Konu bu tableti almak ya da almamak değil, bu fiyatla Xiaomi tablet ben de almam, ama iPad'de yaygın olarak kullanılan bazı uygulamalar artık Android'te de var. Ofis yazılımları, not araçları var.
Tavsiye vermek başka, zeka ölçmek başka şey. Bir tavsiyeniz olursa yazın, tercih yapanın zekası hiçbirimizi ilgilendirmez. |
|
Benim de tercihim iPad Air olurdu bu fiyatlarla… Ama; insanların tercihiyle zekalarını ölçecekseniz, aklınızı kendinize saklayın lütfen… Saygısızca bir yorum.
|
|
Bu parayi xiaomi cöpüne verecek kiside aklın zerresi yoktur
|
Benzer içerikler
- e devlet tarife karşılaştırma
- warband mobile
- autocad sistem gereksinimleri
- instagram okundu bilgisi kapatma
- ses programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt