|
Bildirim
Reklamlı arayüz nasıl en popüler olanlardan birisi olabiliyor hayret doğrusu. Sırf bu yüzden Xiaomi şirketinin cihazlarından nefret ettim. |
Duy da inanma, okuyan da MIUI'ı Android'in en iyi arayüzü sanır. Önce gidin, One UI - MyUX - Pixel UI arayüzlerine bakın...
|
|
Reklamlı arayüz nasıl en popüler olanlardan birisi olabiliyor hayret doğrusu. Sırf bu yüzden Xiaomi şirketinin cihazlarından nefret ettim. |
|
|
Kesinlikle en kötü arayüzlerden biri. Nasıl en popüler olabilir aklım almıyor. Xiaomi almayın, aldırmayın. |
Arayüz iyi değil daha da geliştirilebilirdi |
Daha 2-3 gün önce MIUI'dan kaçıp Pixel Experience'a geçtikten sonra bu haberi görmek gülümsetti. |
|
|
AOSP temelli başka ROM'lara bakabilirsiniz. Bazı özelleştirmeler dışında çok büyük farkları yok zaten. Hepsini birbirine benzetebiliyorsunuz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de mediamarkt'ta incelemek için redmi aldım elime bir kaç tıklamadan sonra hata verdi, hata mesajını yazmak istedim ama tam hatırlayamadığım için detay veremeyeceğim. anında negatif bir izlenim kaptım. gerçi bazı telefonlar da bu hata mesajı yerine ekran gidip gelir. adamlar en azından sorun yaşandığına dair, telefona popup mesajını eklemişler. |