Şimdi Ara

Xiaomi Mi9 kutusundan çıkıyor | Huawei ve Samsung'a meydan okuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • abi rica etsem mümkünse mate20 pro ve mi9 kamera konusunda karşılaştırma şansın var mı?

  • bende note 9 ile mi9 arasında kaldım. gerçi arayüzde samsung one uı a geçti. sizce hangi telefon daha stabil? birde onplus telefonları hakkında fikriniz varmı? op7 yi de beklemiyor değilim

  • bende note 9 ile mi9 arasında kaldım hangi telefon beni 5 sene sorunsuz baş ağrısız götürür ? hatta hız canavarı oneplus 7yide beklemiyor değilim hani.

  • Telefonda OIS yokmuş ya la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ana ilgi odağım her zaman bilgisayar ve bilgisayar donanımları olmuştur. Bu güne kadar mobil teknolojilere, mobil cihazlara hiç ilgi duymadım. Ama Xiaomi'nin adını ilk duyduğumdan beri, bu markaya sevgi ve sempati besliyorum. Gerek tasarımları olsun, gerek sadeliği olsun. İsmini duyduğumdan beri "Yeni bir telefon alacağım zaman, bu kesinlikle Xiaomi olacak" diyordum.

    Bu dediğimi yerine getirdim ve Mi 8 Lite aldım. Telefon o kadar güzel görünüyor ki anlatamam. F/P bir cihaz olmasına rağmen, görünüş ve malzeme kalitesi olarak, Amiral Gemisi diyebileceğimiz telefonlardan farkı yok. MIUI arayüzüne zaten diyecek bir şey yok. Bu kadar sade, hızlı çalışan ve güzel görünen bir arayüz bulmak zordur. Telefon diğer çoğu markanın yaptığı gibi, "Uygulama çöplüğü" olarak da geçmedi elime. Sadece ana uygulamalar var ve 3. parti diyebileceğimiz hiçbir uygulama yok telefonun içinde. Sadece AliExpress ve Facebook var. Onları da kuruyorum zaten. Ana versiyon güncellemelerini OTA'dan veremeyen beceriksiz Asus'tan sonra, güncelleme kısmında Android 9 güncellemesi bildirimini gördüğüm Xiaomi, bana ilaç gibi geldi. Seviyoruz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.