Şimdi Ara

Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Takas teklif etmeyin. Pazarlık payı yoktur.
    Yaklaşık 25 gün önce Çin'den getirttim sıfır kapalı kutu şeklinde. 25 gündür tertemiz kullandım cihazı hiç bir sorunu vs yok. Yanında görselde görebileceğiniz üzere 3 adet kılıf (siyah silikon - şeffaf silikon - sert plastik) ve 4 adet takılmamış sıfır kutusunda kırılmaz cam. ( 1 tane de üzerinde takılı hatasız şekilde )

Yazılım işi ile vs uğraştığım için sık cihaz değiştiriyorum. O sebeple cihazımı satıyorum. IMEI sıkıntısı yoktur.

Cihazın yanında sadece şarj aleti başlığını cihazı aldıktan sonra bir hafta içinde ayrı şekilde size sıfır olarak göndereceğim.( Yani şarj kablosu var ancak şarj başlığını bir hafta içinde ücretsiz olarak size sıfır bir şekilde ayrı olarak göndereceğim )

Ürünü Karaman içi elden veya hesabıma ücret geçer geçmez aynı gün size kargo yaparım. Güven konusunda sıkıntınız olmasın.

Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]Xiaomi Mi5 Prime 64GB [Siyah Renk] [25 Günlük]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 12 Haziran 2017; 19:34:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gg ve hb de sıfır ve distribütör garantili fiyatlar 1100-1150 TL arasında. Orjinal şarj ve kablosu ve full kutu içeriği dahil.

Fiyat abartılı. 900-950 TL arası bile fazla.
  • Siyah renk bulamazsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu içeriği ve fiyat güncellenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Siyah renk bulamazsınız :)

Sen de o fiyata satıcak adam bulamassın :)
  • Fiyat hala 1000 lira mı?
  • akikara kullanıcısına yanıt
    Evet hocam cihaz duruyor aynı şekilde satacağım. Şuan ihtiyaç fazlası olduğu için ilan devam ediyor fakat bir arkadaş ile anlaştım pazar günü bakacak cihaza almazsa haber veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.