Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
42
Favori
477.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

X3 nfc alacaktım aslında, bunu görünce 11 lite mı alsam dedim. Pek fazla bekleme durumum da yok gibi, sizce x3 nfc mi alsam🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orginal IMEI bozmak iyi birşey değil.

• Redmi Note 10 ile ilgili gelişme var mı peki ? Cihaz bir iki aya bloke olacak artık :/

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt

hocam siz daha iyi bilirsiniz. herkes kendi kullanımına göre yorumlamalı bence. x3 nfc 215 gram telefon. ben alın iyi derim size ağır gelir sonra kullanamazsınız. canlı görme ihtimali varsa gidip bakın . en doğrusu o

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Evet hocam haklısınız. Az sonra Media Markttan tekrar inceleyeyim.

• redmi note 10 pro veya mi11 satacak arkadaş varsa yurtdışına gidicem cihazı alabilirim orada kullanmaya iletişime gececekler instagram: beratdikmenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmen37 -- 29 Ağustos 2021; 15:50:1 >
  • Arkadaşlar note 10 var elimde inşallah o da kırılmıstır son durum ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt

Başlığı değiştirsinler artık. Ayrıca Redmi note 10 pronun yakınlık sensörü sağlıklı çalışmıyormuş. Zaten yurtiçi garantili satılanlarda da aynı sorun var.

• Red mi 9 içinde geçerlimi imei sorunu acaba?

• Bugün artık 90 gün içinde IMEI iptal olacak mesajı da aldım telefon için. Redmi Note 10 çözüme kavuştu mu /kavuşacak mi bilgisi olan var mıdır ?

• arkdaşım almak istiyor ime sorunsuz kullanacak model nedir . olabildiğince yeni modellerden

• Cümleten sa, arkadaşlar yurtdışından blackshark 4 geldi, imei olayı nedir bunda bilgisi olan var mı acaba?

• Yeni modeller imei atılıyor burada 250 300 TL ama bazıları şebeke sorunu çıktığı söyleniyor yani değmez bin TL için

• Mi 11 ultra imei atılıyormı

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Oneplus marka bir tel almanızı öneririm yurtdışı alacaksanız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • solokingx S kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi redmi note 10 pro imei atılıyormu dostlar

• Sonunda çözüldü arkadaşlar yumulun. Pahalıya patladı ama az önce ücretini bayılıp yaptırdım. Ama bl açık olması gerekiyor. Allahtan şebekeler gitmeden önce bootloaderi açmıştım. Şebeke gidenler telekom hattı takıp açabilir ya da bi almancı kartı takıp açabilir, ayyıldız olmuyor ama. Videoda iletişim bilgisi var, mecburen bayıldık yaptırdık.

Eğer yazılımı orjinalse ve oynanmamışsa son sürüme güncelleyin, cihazdaki tüm hesapları kaldırın, twrp ile root yükleyin, efs yedek yapın, cihazı açıp qcn de yedekleyin nolur nolmaz, sonrasını arkadaş kısa sürede hallediyor, içindeki bilgiler siliniyor bilginize.

işlemlerden önce yeni sürüm gelmişti, ben yeni sürümü güncelleyip telefonu komple sıfırladım öyle yaptırdım. Tuhaf ama işlemden önce çalışmayan yakınlık sensörü işlemden sonra stabil çalışmaya başladı, nfc parmak izi herşey çalışıyor, tüm testleri yaptım, çalışmayan hiçbir fonksiyon yok, kasılma donma falanda yok, zaten adam yazılım atmadı, uzaktan birkaç işlem yapıp telefon başlayınca şak diye şebeke geldi, wifi falan çalışıyor sorun yok, zaten vidyoda paylaşmış herşeyi.

TurkeyGSMyoutube
    Xiaomi Redmi Note 10 Pro (Sweet) IMEI Repair BL Unlocked - All Function Working Imei OK Sensors OK Camera OK Network OK NFC OK Coming soon...
    https://www.youtube.com/watch?v=FHzslR6uMIY&feature=youtu.be

• bykenzo B kullanıcısına yanıt
    Konuyu yakında editleyecem, çift sim yapılmadığı için benim için bişey ifade etmiyor bu arads rsa kırılsaydı sim 1 de olurdu demek ki başka bi yöntem buldular

• Ben de böyle bir şey buldum

بنش تك binnish techyoutube
    redmi note 10 pro imei repair ( sweet ) redmi note 10 pro fix imei redmi note 10 pro max fix imei redmi note 10 pro max imie null redmi note 10 pro imie null إصلاح ايمي شاومي احدث حماية إصلاح ايمي جميع الحمايت طريقة حصرية إصلاح ايمي شاومي redmi note 10 pro max redmi note 10 pro #binnishtech #Xiaomi #imei_repair ----------------------------------------- modem file download تحميل ملف المودم https://binnishtech.com/item/450/redmi-note-10-pro-imei-repair-(-sweet-)-unlocked-bootloader
    https://www.youtube.com/watch?v=DIBzTVvFdr8&ab_channel=%D8%A8%D9%86%D8%B4%D8%AA%D9%83binnishtech
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.