Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.704
Cevap
183
Favori
509.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Button mapper pro kurdum geri tuşuna uzun basmayla "son kullanılanlar"ı atadım. Son kullanılanlar açılıyor uygulamar görünüyor ama burada kumanda yukarı aşağı komutlarını algılamıyor, tümünü temizle yada uygulamaları kapatmak için Çarpıya basamıyorum hiçbir şekilde. Halledebilen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 8 Ocak 2021; 20:15:47 >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Modemi ve sticki kapat aç
    Görmesi lazim
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Bendede zte var geçende tel ısrarla 5 GHz yi bulamadi illa 2.4 bağlanıyordu
    Modem ve teli kapat aç yaptım.hop 5 GHz ye bağlandı.niye böyle yaptı ilginç
    Çalışma flan oldu herhalde.
    Bu arada zte çok iyidir.5ghz yayını çok kuvvetli.75 hızım var telden 72 73 mbps
    Hız alıyorum.
  • scorpionhss S kullanıcısına yanıt

Nasıl yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha oncede yazdım tekrar bilgi vereyim. Cihazı tv USB sinden elektrik alanlar çıkarıp fişe taksin internet hızı dahada stabillesti ve arttı
  • Dunden beri internete bagli internet yok hatasi alip duruyordum.Hdmi uzatma kablosuyla adaptoru kullandim duzeldi cok ilginc
  • Arkadaşlar ağda film paylaşıp izleyenler var mı ? kalite filan nasıl , takılmalar vs oluyor mu ? Vlc playerde ağdaki klasörde seçtiğiniz videoları oynatabiliyor musunuz ?

• cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Direk hdmı den takma uzatma ile takilacak
  • Uzatma kablosunun sadece dar alandan kurtulmak için katkısı var.
    Wifi hızlandırıyor vs... öyle olduğunu iddaa eden arkadaş var. Arttiysa hayırlı olsun. Bunun testini kendim yaptım. Gram artış olmadı.
    Ağa bağlı internet yok hatası ise tarih ve saatle alakalı. Böyle bir durumda tarih ve saati manuel olarak elle girerseniz bu sorunu aşarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

1080p filmleri ağdan izliyorum Stick ile. MX player kullanıyorum. Hiç bir kasma vs yok.

• nike35 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle daha oncede yazdım burada. Yalnız cihazı elektriğini tv USB sinden çıkarıp fişe takınca internet hızım arttı. Sebebini bende çözemedim anlam veremedim ama iyi oldu :)
  • Bu cihaz en ucuz kaça satıldı arkadaşlar ? Ona göre indirim takip edeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Bu cihaz en ucuz kaça satıldı arkadaşlar ? Ona göre indirim takip edeceğim...

257 tl ye trendyoldan almıştım 20 aralık da

• Arkadaşlar merhaba sorum biraz tuhaf olabilir ama merak ettiğim için sormak istedim. Normalde televizyon için alacaktık mi stick'i ama merak ediyorum da araba ekranını da androide çevirebilir mi diye?

YouTube'da bir kaç video gördüm bununla alakalı yapanlar olmuş gayet çalışıyor ama arabaya herhangi bir zararı olur mu onu bilemiyorum. Arabanın ekranı android değil ve dandik bir şey, kullanışlı değil. Olursa arabada da kullanmak istiyorum google maps i kullanmak için. Böyle bir şey mümkün olur mu ne dersiniz?

• bLind kullanıcısına yanıt
    200 amazonda indirim ve kodla birlikte çoğu kişi öyle aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Arkadaşlar merhaba sorum biraz tuhaf olabilir ama merak ettiğim için sormak istedim. Normalde televizyon için alacaktık mi stick'i ama merak ediyorum da araba ekranını da androide çevirebilir mi diye?

YouTube'da bir kaç video gördüm bununla alakalı yapanlar olmuş gayet çalışıyor ama arabaya herhangi bir zararı olur mu onu bilemiyorum. Arabanın ekranı android değil ve dandik bir şey, kullanışlı değil. Olursa arabada da kullanmak istiyorum google maps i kullanmak için. Böyle bir şey mümkün olur mu ne dersiniz?

Mi Stick televizyonu sadece monitör olarak kullanıyor, arabadaki TV'nin Android olup olmaması önemli değil.

Eğer araba ekranında HDMI girişi varsa çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 10 Ocak 2021; 10:15:5 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Hdmı olmadigindan olmaz
  • Ağda klasör paylaşarak video izleme olayının ne olduğunu anlatabilir misiniz?

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

Baktığım videolarda araba girişinde HDMI girişi olduğundan ordan takıp çalıştırıyordu. Bizim araçta HDMI girişi yok malesef. Dediğiniz gibi HDMI girişi olan araç ekranını kullanabiliyor. Teşekkür ederim.

• 2 güne bende aranıza katılıyorum cihazı kurduktan sonra tavsiye ettiğiniz neleri yapmalıyım cihazın daha sağlıklı ve stabil çalışabilmesi için?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.