< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 8 Aralık 2020; 13:6:4 > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (55. sayfa)

-
-
Dayanamadım aldım mi tv stick 270 küsüre geldi önerebileceğiniz uygulama vs varmıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dert Sahibi
Mi Box S de Mouse Toggle çalışmıyor, o sıkıntıyı air mouse ile çözdüm de sipariş ettiğim Mi Tv Stickte de aynı sıkıntı var mı ?
Zank Remote apk. ile büyük olasılık sorunu çözerim de aynı kumandadan 2 işi halledebilsem iyi olacaktı.
Ayrıca zank remote ve mouse toggle apklarını erişime açınca diğer uygulamalara girebilmek için 2 kez tıklamak gerekiyor.
Mi Tv Stick kullanıcıları siz nasıl çözdünüz bu sorunu ? 3.parti uygulamaların mouse kontrolünü nasıl sağlıyorsunuz ?Mi stick de hem mouse toggle hem de zank remote kullanıyorum.İkisi de çalışıyor.Tabii Zank yüklü ise
uygulamalar iki tıkla açılıyor,her güzelin o kadar kusuru olacak biliyorsunuz bluetooth air mouse fiyatları neredeyse cihazın yarısı...
-
Haklısınız :) -
IPTV Smarters Pro programını kullanabilirsin.
Edit: aynı programı tavsiye etmişim gözden kaçmış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK- -- 8 Aralık 2020; 21:45:27 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Satın alacağınız ürünü satın alın, 1 sayfa ileride kod isteme bölümü gelecek. Sadece apk.(mobil) üzerinden girebilirsiniz. Bazı ürünlerde geçerli sanırım 150 tl üstü olması gerekiyor. -
quote:
Satın alacağınız ürünü satın alın, 1 sayfa ileride kod isteme bölümü gelecek. Sadece apk.(mobil) üzerinden girebilirsiniz. Bazı ürünlerde geçerli sanırım 150 tl üstü olması gerekiyor.Kod işlemine kadar geldim promosyon kodu istiyor bu kodu nereden alıyoruz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazonapp yaz işte oraya, 30 tl indirecek fiyatı.(mobil üzerinden yapmalısın muhakkak ve ürün fiyatı 150 tl üstü olmalı. -
quote:
amazonapp yaz işte oraya, 30 tl indirecek fiyatı.(mobil üzerinden yapmalısın muhakkak ve ürün fiyatı 150 tl üstü olmalı.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim cihazı aldım 👍👍
Rica ederim hayırlı olsun :) -
mouse togle aktif etmek için ne yapıyoruz. indirip erişime izin verdim. uygulama tuşuna çift tıklamama rağmen aktif olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TK-
IPTV Smarters Pro programını kullanabilirsin.
Edit: aynı programı tavsiye etmişim gözden kaçmış :)Tivimate ücretli üyeliği gerçekten çok iyi hocam. Evde 2 adet Stick, 1 adet Mi Box 3 var, Hepsinde İptv için Tivimate kullaniyoruz. Akıllı Tv olarak da Lg var, onda da Smartipv kullanıyorum ücretli olarak. Hepsinde Ömürboyu üyelik seçeneği mevcut.
Arkadaşlar 4k 'nın kumandası ile bunun arasında fark varmı, bende 4k var ama kumanda üzerinde sadece Netflix kısa yolu mevcut. Stick de ise amazon prime da var ben prime mı daha çok kullanıyorum aileme stick alıcam kumandaları değiştireyimmi bir fark olup olmadığını anlamayamadım. -
Demek tam yapamadin -
Lg tv'ye mi stick takıp usb üzerinden dener misiniz güç alıp alamadığını merak ediyorum da hocam.
Sipariş verdim mi tv stick, usb üzerinden elektrik almak istiyorum. Usb'nin amperi yeterli mi gelir bilmiyorum ürün cuma günü elimde olacak.
47lm760s kullanıyorum, deneyebilir misiniz ve sizin lg tvnin modelini söyler misiniz ona göre kıyaslama yapabilirim. -
arkadaslar bugun mi stıck 1080p olan versıyonu bende amazon uzerınden aldım asıl alıs sebebım web uzerınden dızı ve fılm ızlemek tarayıcı uzerınden dızızıle.com gıbı bır yerde tarayıcı uzerınden ızlerken arada takılma yaptıgı yazdıgı kullanan arkadaslar yazarsa sewınırım
-
Tarayıcı üzerinden film izlemeyi unutun. Burada paylaşılan apklari veya telinize web video Caster adlı uygulamayı kurun. Bu uygulama üzerinden boxa yollayın -
quote:
Lg tv'ye mi stick takıp usb üzerinden dener misiniz güç alıp alamadığını merak ediyorum da hocam.
Sipariş verdim mi tv stick, usb üzerinden elektrik almak istiyorum. Usb'nin amperi yeterli mi gelir bilmiyorum ürün cuma günü elimde olacak.
47lm760s kullanıyorum, deneyebilir misiniz ve sizin lg tvnin modelini söyler misiniz ona göre kıyaslama yapabilirim.Hocam denemistim, Cihaz açılmıştı. LG 43UH630V bendeki model. Ama kardeşimde Sony Nin ufak Tv si var, onda açılmıyor cihaz. Bazı kişilerde, uzun süreli Tv üzerinden elektrik alındığında cihazda yavaşlama, takılma olduğunu söylemişler. Bence en güzel yöntem direk Priz üzerinden elektrik almak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X