Bildirim
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic 129 TL ( N11 İçerir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
%99 Çakmadır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mağaza açılışına özel olduğunu belirtti. Özellikle faturamı alacağım SN dan sorgulayacagim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlara bakmanızı öneriyorum hocam. 20 yorumdan 8 i olumsuz. (Mağaza hakkındaki yorumlar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_burak -- 2 Şubat 2021; 23:26:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2019 dan mağaza için yorum yapılmış, neyin açılışı acep? Açılmış ürün gönderecek belli ki -
Hocam evet gördüm. Açıkçası firmayı sorguladigim zaman Yalova'da turktelekom bayisi. Bilmiyorum şansımı deneyeceğim. Olmadı gelince geri gönderirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cesiler1992Hocam evet gördüm. Açıkçası firmayı sorguladigim zaman Yalova'da turktelekom bayisi. Bilmiyorum şansımı deneyeceğim. Olmadı gelince geri gönderirim.
Mağaza YENİ DEĞİL.
Ortalama puanı REZALET.
Fatura GÖNDERMEDİĞİNDEN, AÇILMIŞ ÜRÜNLER SATTIĞINDAN ŞİKAYETLER MEVCUT.
Ve halen ŞANSIMI DENEYECEĞİM diyorsunuz.
-
Ürün gelirse ve çakma çıkarsa iade ettiğinizde bu ürünü göndermediklerini iddia edebilirler...
-
Fiyat yükselmiş
-
Aradılar beni, tedarik edemiyorlarmış. İptal eder misiniz dediler, uğraşmamak için iptal ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

2019 dan mağaza için yorum yapılmış, neyin açılışı acep? Açılmış ürün gönderecek belli ki
|
Yorumlara bakmanızı öneriyorum hocam. 20 yorumdan 8 i olumsuz. (Mağaza hakkındaki yorumlar)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X