Şimdi Ara

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic 129 TL ( N11 İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic kulaklık şuan 129 TL. Satıcı ürünün orjinal oldugunu ve Türkiye garantili olduğunu belirtti.

https://m.n11.com/urun/xiaomi-mi-true-wireless-earphones-2-basic-bluetooth-50-kulak-ici-kulaklik-1649091?magaza=ogitelekomm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %99 Çakmadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mağaza açılışına özel olduğunu belirtti. Özellikle faturamı alacağım SN dan sorgulayacagim.

• Yorumlara bakmanızı öneriyorum hocam. 20 yorumdan 8 i olumsuz. (Mağaza hakkındaki yorumlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_burak -- 2 Şubat 2021; 23:26:12 >
  • 2019 dan mağaza için yorum yapılmış, neyin açılışı acep? Açılmış ürün gönderecek belli ki
  • ztalan kullanıcısına yanıt

Hocam evet gördüm. Açıkçası firmayı sorguladigim zaman Yalova'da turktelekom bayisi. Bilmiyorum şansımı deneyeceğim. Olmadı gelince geri gönderirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesiler1992

Hocam evet gördüm. Açıkçası firmayı sorguladigim zaman Yalova'da turktelekom bayisi. Bilmiyorum şansımı deneyeceğim. Olmadı gelince geri gönderirim.

Mağaza YENİ DEĞİL.

Ortalama puanı REZALET.

Fatura GÖNDERMEDİĞİNDEN, AÇILMIŞ ÜRÜNLER SATTIĞINDAN ŞİKAYETLER MEVCUT.

Ve halen ŞANSIMI DENEYECEĞİM diyorsunuz.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün gelirse ve çakma çıkarsa iade ettiğinizde bu ürünü göndermediklerini iddia edebilirler...

• Fiyat yükselmiş

• Aradılar beni, tedarik edemiyorlarmış. İptal eder misiniz dediler, uğraşmamak için iptal ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.