Port 1'i tagged olarak denediğinizde ne oluyor? Ek olarak neden eth0.1 için mac adresi yazıyorsunuz?? Nedenini merak ettim |
Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (327. sayfa)

-
-
Ben yapmıyorum hocam cihazın ham hali böyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi cihaz bu?
-
Ac2350 hocam
Şimdi çöp kovasının yanından geliyorum xiaomi giga 4a yı mesajınız üzerine çöpe attım da mi 4a giga haricinde OpenWrt için router tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgi ve tecrübelerinizden bizi mahrum bırakmayın nolur
-
ac2350 için internette tp-link archer c7 config'lerini inceleyebilirsiniz ikisi altyapı olarak benzer cihazlardır. Onun haricinde swconfig sayfasını buraya atar mısınız? Belki bir faydası olur.
Ek olarak önceki mesajda port 1'i tagged denediniz mi demiştim ona yanıt alamadım.
-
Denemedim hocan akşam evde deneyeceğim dediklerinizi çok lanet bir cihazmış gerçekten. Bir de işlemciside kötü bu paraya alınmaz asla
Tamamdır anladım.
ac2350 pek tutulmadı zaten o cihaz. Benim de kullandığım bir molde değil maalesef vlan ayarlarını kurcalamak lazım.
-
Dün ki ayar oldu sanki dediğiniz gibi onları kurcalarsak olacak gibi duruyor. Port 1 dediğiniz hangi kısım hocam anlayamadım onu
config interface 'wan'
option device 'eth0.35'
option proto 'pppoe'
option username 'user'
option password 'pass'
option ipv6 'auto'
config switch
option name 'switch0'
option reset '1'
option enable_vlan '1'
config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '1'
option ports '2 3 4 0t'
config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '35'
option ports '1t 0t'
Bu şekilde denediğinizde olması lazım aslında. 35 vlan id farklı olabilir mi? Hiç olmadık bir şey değil bu
-
dostum gereksiz edebiyat işine gerek yok. Benim bir sıkıntım mevcut ve bu sıkıntı stok roma geçince düzeliyor openwrt kurunca başlıyor. Uzaktan bağlanın bakın sorunu çözün o zaman.
-
ben router işinden anlamam bu forumda ordinaryus profesörler çok onlardan yardım alabilirsin
-
Çok çabuk geri vites geldi
-
ne kadar komik yau.. 10 dakikadır gülmekten nefessiz kaldım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayar bu şekilde hocam vlan id 35 doğru teyit ettim ama bir şekilde yakamadık ışığı 😂
hocam ayar doğruymuş wan 35 kısmını da tagged yapınca internet geldi.
-
Hadi geçmiş olsun. Güle güle kullanın.
-
Hangi paketleri kurayım hocam buna önerin var mı hız ve stabil olması için? Packet steering ve flow offloadlar açık
Paket konusunda tamamen sizin keyfinize kalmış. İlk mesajda çeşitli paket isimleri ve ne işe yaradıkları yazıyor. Software offloading açık kalsın ama hardware offloading özelliğini kapatabilirsiniz o cihazda çalışmaz zaten. Ha açık kalırsa zararı olur mu bilmiyorum.
-
Onu kapattım irqbalance kurdum daha çok sistemsel paketleri sormuştum hocam başka önerin var mı bunlara ek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X