Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar>Kilit Ekranı>Uyku kısmındaki; Ekranı 1 dakikalık hareketsizlikten sonra uyku moduna geçir olarak seçmeme rağmen ayar daha sonra hep kendiliğinden 15 saniye olarak seçili olarak kalıyor.Başka bir ayar daha mı yapmam lazım yoksa bug mı var.Çok saçma gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Ayarlar>Kilit Ekranı>Uyku kısmındaki; Ekranı 1 dakikalık hareketsizlikten sonra uyku moduna geçir olarak seçmeme rağmen ayar daha sonra hep kendiliğinden 15 saniye olarak seçili olarak kalıyor.Başka bir ayar daha mı yapmam lazım yoksa bug mı var.Çok saçma gerçekten..
    güvenlik uygulamasına girip pil performans testi yaparsanız ekran sürenizi düşürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelin artık şu konuyu farklı bir noktaya çekelim.
    Konu açıldığından beri benim gördüğüm kadarıyla benim ekran sürem 5 saat senin ekran suren 8 saat. Ekran sürem neden düşük vs vs.

Şu ekran suresi mevzusunu aşalım artık :)
    Elinizde tutmakta olduğunuz telefonda ekran suresinden cok daha önemli özellikler var.

Kim hangi romları kullandı. En cok hangi romu beğendi. Telefonunu nereden nereye getirdi. Bunlarla ilgili paylaşımlar yapalım.

• Ben şuana kadar 3 rom kullandım. Hepsi kisa sureli oldu ama yinede biraz fikrim oluştu.

Telefonu 3 yıl kilidini açmadan kullandıktan sonra son güncellemelerle artık telefonun can cekistigini hissettim ve farklı rom yükleme kararı aldım.

İlk once miroom 20.1.16 beta rom yükledim. Bu romdan memnundum. Gcam sorunsuz çalışıyordu. Yüz tanıma ile kilit açma çalışıyordu. Şarj suresi iyiydi. Reklamsız yotube çalışıyordu. Ayrıca internet sitelerinde çıkan reklamlarda engelleniyordu. Reklam çöplüğünde kurtulmak çok iyiymiş.
    Sonra roma otomatik güncelleme geldi meraktan güncelle dedim ve miroom 20.3.26 yükledim. Bu güncelleme yüzünden gcam çalışmaz duruma geldi ama güvenlikle ilgili cok guzel ayarlar geldi. Mesela uygulamalar kişilere erişim izni istediğinde sadece uygulamayi kullanırken izin ver veya boş liste gönder gibi guzel guvenlik seçenekleri vardı.

Miroomdan memnundum ama denemisken eu rom yüklemek istedim ve guncel stabil eu rom yukledim. İlk once internette gezerken reklamlar çıkmaya başlayınca miroomu özledim. Gcamda selfi kamerasida calismayinca eu romu begenmedigime karar verdim ve tekrar miroom a dönmek istedim.

Suanda miroom 11.0.4 stabil kullaniyorum. Bunun sarj suresi cok iyi. İnternette dolasirken reklamlar cikmiyor ama guvenlik ayarlarinda bahsettigim o yeni ozellikler bunda yok.

Buyuk ihtimalle bundan sonra tekrar miroom 20.3.26 beta roma donucem gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 2 Mayıs 2020; 20:40:29 >

• Ya şu bootloader i bir türlü açamadım ben , evdeki PC lerin işlemcileri hep AMD galiba ondan oldu. Bir çok kez denedim olmadı, artık ben de mi note 10 a geçtim (bu arada mi note 3 hala canavar gibi) tam ekran kullanım ve yeni kamera özellikleri cezbetti açıkçası .
    Ama mi note 3 gayet hafif ve ele çok güzel oturuyormuş 😂

• Arkadaşlar merhaba, mi note 3 ün bootloader kilidini açmak istiyorum ama mi unlock kısmında pc telefonu görmüyor ama başka telefonlar mi unlock kısmında görmüyor. Normal bağladığımda telefonu görüyor veri alış verişi yapabiliyorum. Daha geçen gün kendi pc'imden kardeşimin mi 9t sinin bootloader kilidini açtım yani pc de bir sıkıntı yok. Daha önce bu tarz bi sıkıntı yaşayanınız oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahatay63 S kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben yaşadım çok çabaladım ama telefonun bootloader ini açamadım en fazla %55de attı. Ben de yenilgiyi kabul ettim, en az 4 gün bu işle uğraştım

Bende kilidi acmak ve telefona format atmak icin laptopla 2 gun ugrastim. Ayni sekilde laptop telefonumu gormuyordu. Bende yapmaktan vaz geciyordumki evdeki eski pusku uzun zamandir kullanmadigim masaustu bilgisayarda yapmayi deneyince tek denemede oldu.

Sorun pc ve usb driverlerinin uyumuyla alakali sanirim.

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    Evdeki Redmi 4x ve mi 9t de sıkıntı yok onların bootloader ınınaçtım aynı pc ile bütün driverlar güncel pc telefonu görüyor yedekleme falan yapabiliyorum ama sadece bootloader kısmında görmüyor anlamıyorum bu işi?

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    Yapmayın lütfen bir çözümü olmalı?

• Ben bu işte uzman değilim 😁
    USB 2.0 çoğaltıcı ile dene , bana öyle bir tavsiye vermişlerdi , ama ben artık uğraşmaktan sıkıldığım için denemedim.
    Evde eski model bir PC varsa onunla da deneyebilirsin, ben de ki 2 PC de AMD işlemcili ve nispeten yeni PC ler , benim bootloader i açmak için bulduğum tüm programlar da eski modeldi. Belki de telefonun MIUI sürümü ile de alakalı olabilir bilmiyorum, ben hemen güncellemeleri yaptım onunla da ilgili olabilir. Sorun çıkaran noktalardan biri de MIUI hesabını daha önceden kurmam oldu galiba telefonda beni bul u ilk başlarda etkinleştirdim o sorun çıkarmış da olabilir.

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    miroom 20.3.26 kullanıyorum ve gcam aktif. tekrar dönerseniz haber verin ilgili dosyaları göndereyim.

mi note 3 ün kendi driverları var. onları indirin. telefonu bootloaderde pcye bağlayınca aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt ya da ünlem işaretli olarak görünecektir. manuel olarak driverleri güncelleyince telefonu görecektir. eğer yine de olmazsa team viewer dan yardımcı olabilirim.

düşük bi ihtimal ama kablonuzdan ya da şarj girişinin tozlanmasından da temazsızlık olabilir. nasıl veri alışverişi yapıyorum o zaman diyeceksin ama bizzat başıma geldi girişi temizleyince gördü.

• ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    Malesef bootloader da bağlayınca aygıt yöneticisinde android interface olarak gözüküyor yani bir sıkıntı gözükmüyor. Ünlem falan yok herşey normal gözüküyor.

tamam işte ona sağ tık yapıp driverları güncelleme yapacaksın. mi note 3 ün kendi driverlarını yüklersen sorunsuz tanır.

• Bu gün eu beta miui 12 yayınlandı bizim cihaz için. hepimize hayırlı olsun :)

• ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    Global MIUI 12'yi bile alacak diye gösteriyorlar ama bakalım. Herhalde 12 ile iyice mahvederler ondan sonra bende artık rom işlerine girerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.boy

Bu gün eu beta miui 12 yayınlandı bizim cihaz için. hepimize hayırlı olsun :)
    Ben de gordum ve yukleyip denemeyi dusunuyorum ama ilk betalardan pek bisey beklememek gerekir. Aksam belki denerim. Begenmezsem miroom 20.3.26 ya donup gcam icin destek alicam sizden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.boy

miroom 20.3.26 kullanıyorum ve gcam aktif. tekrar dönerseniz haber verin ilgili dosyaları göndereyim.
    miui 12 ile ilgili yükleyenlerin yorumlarını okuyunca yüklemekten vazgeçtim.
    şimdi tekrar miroom 20.3.26 betaya dönüyorum. gcam yüklemeyle ilgili çalışan dosyaları yada anlatım linkini gönderebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.