Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.250
Cevap
149
Favori
539.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Mi kumanda uygulamasında bazı markalar yok bunun için kumanda ve telefonun IR bölümlerini uç uca getirip kaydettirebiliyor muyuz? LG Flex 2 kullanırken öyle ekleyebiliyordum
    Mi Kumanda demişken bu uygulama benim odamdaki SEG marka tv'yi görmüyor yani hiçbir şekilde işlemiyor ama mesela başka bir yerdeki Axen marka tv'de çalışmıştı. Odamdaki tv'de de dahili uydu alıcısı var smart tv normal. Bunu nasıl çalıştırabilirim fikri olan var mı?
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Ayarlara girin, arama kısmına tercih yazın geliyor hemen yeri
    Başka türlü yapmak iserseniz;
    bildirim panelini indirin
    Mobil Veriye basılı tutun
    Gelen yerde Sim kart ayarları kısmında telefon numaranızın/Şebeke isminin olduğu yere basın
    Burada Tercih edilen Ağ Türü kısmına gelip seçin.
  • Sure uygulamasına bakın bir de isterseniz;

play.google.com
    SURE Universal Uzaktan Kumanda - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities&hl=tr

MI kumanda da markaları bulmak sıkıntı oluyor, bu uygulama genel olduğu için nette küçük bir araştırma ile uygun modeli öğrenebiliyorsunuz çoğu zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarasbulba

Kameraya bir şey olacağını sanmıyorum. Şimdiye kadar öyle bir şey de duymadım. Güle güle kullanın.
    Çok teşekkür ediyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Sure uygulamasına bakın bir de isterseniz;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities&hl=tr

MI kumanda da markaları bulmak sıkıntı oluyor, bu uygulama genel olduğu için nette küçük bir araştırma ile uygun modeli öğrenebiliyorsunuz çoğu zaman.
    Deneyeceğim teşekkür ederim. Aslında sorun markanın olmaması değil marka var ama çalışmıyor o marka tv'de, işlemiyor komutlar.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Yanlış frekansı atamışlar demek ki, feed back falan oluşturun belki data base i güncellerler.
  • Bu sim etkinleştirme ne oluyo :D üye olurken soruyor telefon yada mail diye o kısım mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar miui Pro romun 8.4.26 sürümünü kullanan var mı? Ben hala 7.12.21 sürümünü kullanıyorum. Pek bir şikayetim yok belki pil performansı daha iyidir diye indirdim 8.4.26 olanını ama henüz kurmadım telefona. Kullananlar artı ve eksilerini yazarlarsa çok makbule geçer.

• Hepsiburada da hangi satıcılar Delta garantili satıyor.

• asures A kullanıcısına yanıt
    bazen bildirim geldiğinde içerik gizlendi hatası alıyordum burda da kimse yardımcı olmadı benden başka bu problemle karşılaşan olmadı sanırım.. bir de tlfon görüşmesi sırasında ses cızırtısını ben de farketim telefona hard reset attım bu iki durum da düzeldi heralde birkaç güne kesin durumu yazarım
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Yazılım konusunda biraz eksikler var bu cihaz için, biraz sabredin miui10 ile şahlanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_09 -- 5 Mayıs 2018; 18:41:32 >
  • Arkadaşlar mavi renkli mi note 3üm için koruyucu kılıf arıyorum. Sadece arka kapağa takacağımız bi kılıf var mi? Mümkünse mavi renk olsun ki cihazı mavi aldığıma değsin. Aslında arka kapak için jelatin olsa kılıf da kullanmam. Sırf çizilmesin diye alırım kılıf. Zaten şimdiye kadar hiç telefon düşürmedim elimden. İşin kötü tarafı telefonun ekranı çiziliyor. Yoksa ön cam için kırılmaz jelatin almazdım. Ekranın keyfini azaltıyor.

• furkan8810 F kullanıcısına yanıt
    Koli bandıyla telefonu temizleme işlemi nasıl oluyor acaba, neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duydunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tarasbulba

Aradaki fiyat farkı ve beklentilerinize göre note 3 iyi bir seçim olur.
    Mi 6 4gb modeli ile.note 3 fiyati 75 tl fark var.

Mi 6 islemci olarak onde note 3 ram

Mi 6 kamera da bi tik daha iyi gibi sanki.

Gönlüm onda. Yana ama yine de 1. Kullanicilara aormak istedim

• selam_bey kullanıcısına yanıt
    Mi6 alın hocam mi6 daha mantıklı bir cihaz

• Ayarlardan lte seçili olmasına rağmen bir türlü 4g bağlantı alamıyorum türk telekom sebebi nedir

• Arkadaslar bu telefonu almayi dusunuyorum ancak benim icin screen mirroring, ekrani tv ye yansitma ozelligi olmazsa olmazlardan.Bu telefonda bu ozellik var mi?

• selam_bey kullanıcısına yanıt
    Mi 6 işlemci olarak ve şuan için yazılım olarak daha iyi, mi note3 ekran büyüklüğü kamera olarak önde tercih sizin, bir de ağırlık farkı var ki o benim en önemli.mi note 3 tercih sebebim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Mi Kumanda demişken bu uygulama benim odamdaki SEG marka tv'yi görmüyor yani hiçbir şekilde işlemiyor ama mesela başka bir yerdeki Axen marka tv'de çalışmıştı. Odamdaki tv'de de dahili uydu alıcısı var smart tv normal. Bunu nasıl çalıştırabilirim fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    Sharp TV kumandasının seçeneklerini deneyin.

Bizde Vestel TV var Sharp marka TV kumandasında çalışıyor SEG TV'ler Vestel'in kardeşi gibidir bu yüzden Sharp markalı kumandalar uyumlu çıkacaktır

• Arkadaslar note 3 e nano ekran koruyucu aldim geri tusu ve diger tusa basmiyor arti ekrani tam kapatmadi ve koruyucunun kenar kisimlar tam.yapismadi telefon kavisli falan filan dedi. Biz bu telefonlara nasil bi ekran koruyucu alalim sikinti cikarmiyacak.

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.