Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
2.836
Cevap
67
Favori
213.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsmturkey sitesinde 2 imeili her anlatim size uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mi note 10 kullanicisiyim bu forum neden bu kadar yavaş anlayabilmiş değilim. Telefon gerçekten çok güzel. Dün ev içinde kızın doğum gününde gerçekten çok güzel fotoğraflar çektim. Profesyonel DSLR yi aratmadı aratmadı bana. MP yüksek olduğu için de çok güzel çıktılar aldım. Batarya zaten çok iyi. Şarjida çok iyi. Telefonu eline alan arkadaşlar premium kalitesini hemen hissetti şuan 2 arkadaşta almak istiyor. Ben 2900 e yurtdışı olanını aldım. Siyah ve beyazi yanyana koyarak beyaz olanda karar kıldım. Bunda hem onceki telefonumun beyaz siyah olmasının. Hemde beyaz olanın çok daha elit olmasının etkisi var. Ben telefonla oyun oynamadigim için işlemci 2.planda. Hemde bu şekilde işlemci daha az enerji harcıyor. Muhtemelen aynı telefonun işlemcisi daha iyi olanı mi 10 olarak piyasaya sürülecek.

• Birde sorunum şu galiba tüm Xiaomi telefonlarda var bu durum. Ben gece uyurken işim gereği telefonu sessize alamiyorum. Ama tüm ama whatsap yazışmalarını sessize alıyorum. Bunu Samsun'da çok rahat yapabiliyorsun. Ama şimdi bildirimlerle telefonun zil sesini ayiramiyorum. Kapatınca herikisi birden kapanıyor açınca ikisi birlikte aktif oluyor. Gece uyurken bu benim için sıkıntı oluyor. Bildirimlerden kapatıyorum ama buda çok ugrasli oluyor yatarken ve uyanınca menüden yapmak.

Zil sesi açıkken bildirimleri sessize alamiyormuyuz?

• 09.02.2020 20:05 an itibari ile AY MODU. Mi note 10 pro

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

09.02.2020 20:05 an itibari ile AY MODU. Mi note 10 pro

mi note 10 ile aya çıkmak mümkün galiba

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi

• https://www.mobilkulup.com/threads/xiaomi-mi-note-10-pro-qcfire-xiaomi-special-repair-icin-orijinal-qcn.9128/

Partition numaralari ile silersen qpst ile modem1 modem 2 klasorleri silersen qfile ile atarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkuzey -- 9 Şubat 2020; 21:25:20 >
  • arkadaslar selam iphone 7pl dan gecmeyı düşünüyorum 2800tl bandında alınır mı? pek oyun oynamam oynarsamda haftada bir belki ön kamera önemli benım ıcın apple kamerasına alısmısız hanı androidde bokeh yapmasa bile yapay gibi geliyor bana bu telefonda öyle mı yoksa gerçekcı cekımler mı yapiyor ve kullananlar özetle memnun musunuz bataryasıda cok heyecanlandırıyor benımkı günü çıkaramıyor malesef. takas+300-400 ile almayı düşünüyorum yorum sizlerin teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan erkul -- 9 Şubat 2020; 22:3:47 >
  • Mi Note 10 Pro almayı düşünüyorum ama yurt dışı olarak. CC9 Pro Premium Edition da alabilirim belki ama Band 20 yokmuş. Bu yazılımsal bir şey mi? Global sürüm atıldığında band20 aktif oluyor mu? Vodafone kullandığım için önemli band20

Bende rahatsız edici bir sıcaklık yok. Sadece kamera çekimlerinde bir miktar ısınıyor ama rahatsız edici değil. Oyun oynamıyorum.

• Geceleri şarjın %7-8 azalması söz konusuydu bekleme modunda. Burada ya da başka bir yerde bir arkadaş bahsetmişti, denedim. Ekran kapalı iken parmak izi simgesini göster'i kapadım. Bu gece sadece %1 azalma oldu. Bayağı canımı sıkan bir durumdu.

Orijinalden alıntı: akhtar

Geceleri şarjın %7-8 azalması söz konusuydu bekleme modunda. Burada ya da başka bir yerde bir arkadaş bahsetmişti, denedim. Ekran kapalı iken parmak izi simgesini göster'i kapadım. Bu gece sadece %1 azalma oldu. Bayağı canımı sıkan bir durumdu.
    Deneyim bakalım bende rahatsız etmeyi pil tasarrufuna aldım ona ragmen 5-6 azaldı gece. Bu gece sizin dediğinizi deneyeceğim bakalım nasıl sonuc alacam.

PSN:yuzi_TR / XboxLive:yuziTR
  • Bazen donanımsal, bazen yazılımsal oluyor. Xiaomi'de genelde yazılımsal oluyor. Aynı işlemcilerde hemen her zaman aynı modem kullanılıyor. Ancak bu yazılımsal kilidi daha açabilen olmadı. Ben de Vodafone kullanıyorum, belki İstanbul'da yaşadığımdan dolayı şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Volte ve LTE ikonunu görmediğim çok nadir olmuştur. Tabi bu demek değil ki Band 20 önemsiz. Elbette Band 20 daha geniş bir alanda LTE yayını yapıyor. Ama CC9 Pro Premium alırım, Band 20 açarım diye ümitlenmeyin.

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    Helal olsun vallahi, sallamadan çekmişsiniz. Tripod var mı?

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Daha önce android kullandıysanız olabilir. android kendini geliştirse de ios konumunda değil, serbestlik olarak üstün tabi orası ayrı konu.

Sırf instagram için iphone kullanan kişiler var mesela, camera api leri yetersiz olduğu için.

Orijinalden alıntı: viper17

Daha önce android kullandıysanız olabilir. android kendini geliştirse de ios konumunda değil, serbestlik olarak üstün tabi orası ayrı konu.

Sırf instagram için iphone kullanan kişiler var mesela, camera api leri yetersiz olduğu için.
    O konuda haklısınız ama anlaşmaları var deniyor Android tarafınada anlaşma olma durumu olabilir tabi ne zaman olur kim bilir.

• mi note 10 128 gb hafıza yeterli midir sizce? Fotoğraflar en yüksek kalitede 20 mb civarı galiba. devamlı hafızayı boşaltmayı gerektirir mi çok foto çeken biri için?

Orijinalden alıntı: mturgaye

mi note 10 128 gb hafıza yeterli midir sizce? Fotoğraflar en yüksek kalitede 20 mb civarı galiba. devamlı hafızayı boşaltmayı gerektirir mi çok foto çeken biri için?
    108 mp de o kadar boyut normal çekimlerde bu civarda değil. Bende note 9 vardı oda 128 gb di yetiyordu. Buda yeter diye umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.