Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.240
Cevap
614
Favori
1.228.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mkvod uygulaması ile kullanabilirsiniz. Mac adresini kayıt ettirmeniz gerekecektir. Bunun için de gönlünüzden kopan miktarda bağış yapabilirsiniz.

Mkvod yerli bir uygulamadır. Deneme sürümü 3-5 gün kadar açık, sonrasında tam kullanım için Mac adresinizi kayıt ettirmeniz gerek. Ayrıntılar aşağıdaki linkte. Ben 12 yıldır kullanıyorum.

http://www.mkvod.info/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 15 Ocak 2025; 13:49:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Normal tarayıcıdan izlemek varken neden bu uygulama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Normal tarayıcıdan film/dizi izlemek mi? 🤣 Siz çok yanlış gelmişsiniz 😂

👍+1

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam tarayıcıdan film izlemek 10 yıl kadar öncesinde kaldı. Android TV, Google TV cihazlar uygulama bazlı, reklamsız veya reklamlı çalışıyor.

Disney+, Amazon nasıl tarayıcıdan film izlemeye izin vermiyorsa diğerleri de tarayıcı 'dan çok pratik değil gibi düşünün.

Siz sanırım Android Box kullanıyorsunuz, lisanslı Android TV, Google TV cihazlar tarayıcı değil uygulama üzerinden video içerik izlemek için özelleştirilmiş cihazlardır.

• güncel link varmı arkadaşlar, internette çıkanlar pek güven vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 22 Ocak 2025; 12:35:42 >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Korsan yayında güven mi arıyorsun

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

normalde kendi apksi içinden indiriyorsun güncellemeyi, oda xyz. tarzı bi site oluyor ama googleda çıkanlar saçma sapan siteler onu demek istedim

• Thema kullanıcısına yanıt
    İnternette inatTV 'nin kendi linklerini bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 20 Ocak 2025; 21:19:37 >
    Sağolasın hocam

Beni ilgilendirmez ama sil bunu kardeşim. İş alma başına.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    inatTV 'nin Twitter 'daki adresini paylaştım hocam, buna ulaşmak çok kolay zaten, herşey eğitim amaçlı zaten.

Sen bilirsin :).

• Arkadaşlar merhabalar, internet hızı 50-60 mbps olan birisi 4k dolby vision içerik izlemek için hangi platformu tercih etmeli sizce? Stremio kullanıyorum çok donuyor, tek alternetif indirip izlemek mi?

• JettoPistole kullanıcısına yanıt

debrid vs. kullanıyor musunuz hizmet olarak stremio tek başına sorun yaşatır

• Yok hocam debrid kullanmıyorum, debrid dışında da indirmekten başka çözüm yok sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

peki bu durumda hdfilm vb sitelerden film izlemek için, hangi uygulamayı kurmam lazım, mi box için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcevat1976 -- 21 Ocak 2025; 12:6:28 >

ekşisözlük vs. platformlardan araştırın ne olduğunu başka türlü verim alamazsınız bu başlık da doğru yer değil telifli içerikler ile ilgili konuşmaya

• kelcevat1976 K kullanıcısına yanıt
    Mkvod

Torrentio kurdunuz mu?

Stremio uygulamasını cep telefonunuza kurup, torentio uygulamasını telefondaki stremio 'ya yükleyip aynı kullanıcı adıyla Android TV cihazınızdaki Stremio'ya yeniden girip hızlı şekilde film izleyebilirsiniz.

Torrentio uygulaması Stremio'nun Android TV versiyonunda yüklenemiyor Bu yüzden cep telefonu versiyonuna kurmanız lazım

• 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.