Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.063
Cevap
622
Favori
1.204.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nkaylan N kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Analiti virüs gibi program

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, 1. nesil mi box s kumandanın sağ/sol ve OK tuşları çalışmıyor, dün akşam cihazı kapattığımda hiçbir problem yoktu bugün açtım baktım çalışmıyor , mouse olduğu için kumandayı silip yeniden tanıttım pillerini değiştirdim sistem uygulamalarından kumanda güncellemelerini kaldırıp verileri sildim, ana ekran güncellemelerini kaldırdım vs... ama hiçbir işlem işe yaramadı. en son kumandayı söküp devrelerini tuşları falan temizledim belki bir şey kaçmıştır içine falan diye tertemizdi ve ne yaptımsa işe yaramadı.

    problemin kumandadan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası çünkü düşme darbe vs... hiçbir şey olmadı zaten şu android ana ekran geldikten sonra iyice soğudum cihazdan ama yine de iyi kötü devam ediyorduk kullanmaya, şimdi mouse ile falan yine işimizi görüyor iyi kötü ama film falan izlerken durdurmak ileri/geri sarmak çoğu uygulamada mouse işe yaramıyor haliyle ciddi bir konfor kaybı.


    başına daha önce aynı problem gelen oldu mu yeni kumanda alsak sorunun çözüleceğini bilsem alacağım ama dediğim gibi donanımsal/sistemsel bir hata gibi geliyor bana yinede tavsiye ve çözüm önerilerinize acil ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.