Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.679
Cevap
608
Favori
1.283.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanuque

Hata kodlarına göre hdcp problemi değil gibi görünüyor.

https://help.netflix.com/tr/node/14424?ba=SwiftypeResultClick&q=nw-2-5

https://help.netflix.com/tr/search?q=Netflix+Hata+Kodu+UI-113

Alıntıları Göster
    Hata kodlarindakileride yaptim olmuyor. Hersey aciliyor birtek netflix yok hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Jabra elite 25 kullanıyorum. Çoğunlukla bağlantı anlık kesiliyo sonra yayındaki ses sonkronu kayıyor. Wifi ile bluetooth çakıştığı için yapıyor sanıyorum

Buketin (yani klasörün) içinde iken ben Mi Box S kumandası ile kanallar arasında yukarı aşağı gidip gelemiyorum. Tivimate'e bile yazdım konuyu.

Büyük sayılı kanal listeleri varsa, mesela 65. Kanaldan 4. Kanala gitmek, oradan 178. Kanala zıplamak mümkün olmuyor. Bunu da geliştiriciye raporladım, bakalım çare bulacak mı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskomer E kullanıcısına yanıt
    Mi Box üzerinde VPN veya Modemde DNS kullanıyorsanız kapatarak deneyin.

• biraz önce güncellştirme geldi

1)chromecast now working
    2)some apps playback freeze
    3)special H264 decode eror
    4)BT audio is not sync with video
    5)HDMI compatibility
    6)Pop sound when STB in standby mode
    7)Gboard not working when connecting an external keyboard
  • Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum.Mı Box s satın aldım ve dün elime ulaştı. Ayrıca wifi ile kullanmak istemediğim için ugreen marka usb 3.0 hublu Rj 45 adaptörü de satın aldım o ürün de bugün elime ulaşacak. Usb 2.0 çıkışlara sahip olan cihaz için 3.0 olan modeli tercih etme sebebim ise 3.0 olan modelde Rj 45 bağlantısının internet aktarım hızında farklılık vadediyor olması idi. Ancak bağlantının 2.0 portu aracılığıyla yapılması durumunda bunun bir faydası olup olmadığını da bilmiyorum. Ama yinede belki bir fark olur diye 3.0 olanı tercih ettim. Bunun gerekli olduğunu düşündüren şey ise wifi problemleri nedeniyle yaşanması muhtemel sorunlar oldu. Teknoloji ile haşır neşir olmama rağmen uzun zamandır bu konulardan uzak kalmış biriyim. Bu yüzden bu konuda zır cahil olduğumu söyleyebilirim. Elbette bazı arkadaşlar soracağım şeyler yüzünden beni eleştirebilir arama yapsaydın konularda vardır vs. Ama inanın Cihazın sipariş verdiğim andan itibaren konuyla ilgili bir çok video izledim ve yorumları okudum bir takım bilgileri edinmeye çalıştım ama maalesef bazı temel bilgiler dışında fazla bir şey öğrenemedim. Benim bu cihazı almamdaki asıl sebep Netflix üyesi olup yarım akıllı !! olan televizyonumun ekranına görüntü yansıtamadığım için Netflix i bu yolla Tv. Aracılığıyla izlemek, aynı zamanda abonesi olduğum farklı odada İzlediğim Türkcell Tv+ yı ikinci üyelik satın almadan bulunduğum odada üyelik bilgilerimle izleyebilmekti. Ancak Türkcell Tv. Ye bir türlü giriş yapamıyorum. Üyelik bilgilerimi eksiksiz girmeme rağmen hata veriyor. Diğer uygulamaları da çok inceleyemedim henüz ama benim için öncelikle Turkcell TV yi üyelik bilgilerim ile normal olarak izlemek önemli. Diğer uygulamaların üzerinde yüklü haliyle mi kullanılacağı ya da yüklü olanların kaldırılarak apk olarak ayrıca indirilip o şekilde tekrar kurularak mı izlenmesi gerektiğini de bilmiyorum bu konuda da bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Son olarak ise usb girişinin bir tanesini hafıza arttırmak amacıyla kullanmak istiyorum ve bu konuda da bir bilgi almak istiyorum. Bu şekilde kullanacağım belleği pc ortamında formatlayıp o şekilde kullanmak gerekiyorsa hangi dosya formatıyla formatlamalıyım, yada bu belleği cihaz kendisi mi formatlamalı. Bu konuda da bir bilgi bulamadım, şimdiden teşekkürler.

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın ücretsiz versiyonu çoğu şeyi kısıtlıyor hocam. Onuda göz önünde bulundurun derim.

Gördüğünüz liste IPTV firmasının bize kullanıcı adı ve şifremizle girip, istediğimiz klasör içeriklerini görüp, istemediklerimizi görmeyip, bir nevi kanal listemizi kişiselleştirmemiz için sağlandı. Örneğin ben Belçika kanallarını klasörünü listemde kapattığım için görmüyorum. Bende sadece Türk tv kanalları, Türkçe ve multi dil sinema ve videolar açık.

Bunları da tivimate uygulamasında klasör halinde değil, komple açıyorum. Dediğiniz şekilde kanal numarası ile ilerlemeye ihtiyaç duymadım. Komple kanal listesini açma ve kanal atlama olayını deneyip, bilgi verebilirim. Çünkü ben bu uygulamayı mutfakta ki tv'de ve sadece yemek saatlerinde kısıtlı kullanıyorum.

• fatihhilmi kullanıcısına yanıt
    Bize gelmedi. Siz önceki güncellemeyi yeni mi aldınız acaba ?

Yazıyor cihaz bilgilerinde

Cihazı aldığımda güncelleme yapmıştı 2 ay önce
    Bu gün gümcelleştirme var diye uyarı çıktı

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, kumanda ayarlari, oynatici yolunu izlediğinizde, kumandanizin yukari tusuna kanal degistirme aksiyonunu tanımlayabilirsiniz. Ancak bu prremium ozellik mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infoyayinakisi -- 30 Nisan 2020; 17:12:35 >

• lejyoner67 L kullanıcısına yanıt
    Turkcell tv ile ilgili turkcell in smart tv ler için ayrı mobil için ayrı üyelikleri vardı galiba. Mh yi arayıp durumu söylerseniz üyeliğinizi farklı bir pakete geçirirler diye düşünüyorum. Veya 2 ekran açık olduğundan hata veriyor olabilir.

Olan uygulamaları orjinal olarak kullanın apk olarak mi box da olmayan uygulamaları yükleyin.

Şu videoyu izlersiniz biraz daha yardımcı olur size.

Mithat KILIÇyoutube
    MI BOX İÇİN GOOGLE CHROME , APTOIDE , FİLM ,TV İZLEME, REHBERİ (Türkçe Kurulum)
    https://www.youtube.com/watch?v=4ODhdcoZeg0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 30 Nisan 2020; 17:47:0 >

• Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim Turkcell TV konusunda şu kadarını söyleyebilirim akşam aradım durumu izzah ettim bana müşteri temsilcisi hanımefendi biz o konularla ilgili değiliz internetiniz problemsiz gözüküyor ana cihazdan giriş yapamıyorsanız bununla ilgilenebiliriz diğer cihazı satın aldığınız firma ile görüşün gibi bir yaklaşım sergiledi. Bu işlemi yaptığım sırada salondaki Türkcell TV bağlı olan televizyon açık değildi sadece ben giriş yapmış durumdaydım. Uygulamalar konusuna gelirsek örneğin Kodi yüklü görünüyor ancak kodi ile hiçbir şey izleyemedim muhtemelen ben bilmiyor olabilirim zaten başta da belirttim bu konu özelinde zırcahil sayılırım. Kafa yorduğunuz için çok teşekkür ederim

Hocam uygulamayı açınca cihazın kumandasının orta tuşuna basılı tutunca sağ taraftaki menü açılıyor. Orada alttan 2. seçenekte gördüğünüz üzere tüm kanallar dediğinizde grup olayının iptal olması gerekiyor. Sonrasında sol taraftan aşağı-yukarı kanal değişimini yapabilir siniz. Kanal atlama olayını bende bulamadım. Aslında uygulama çok işlevsel gibi ancak çoğu özellik ne yazık ki satın alma gerektiriyor.

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

EK: Bir kanal seçtiniz ve izledikten sonra başka kanala geçmek isterseniz, kumandanın geri ok tuşuna basarsanız, kanal listesine geri dönmüş oluyor sunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 30 Nisan 2020; 18:45:16 >

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba!
    Blutv uygulamasını yükledim, fakat görüntü yatay. Siz nasıl düzelttiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasih

Merhaba!
    Blutv uygulamasını yükledim, fakat görüntü yatay. Siz nasıl düzelttiniz?
    Blutvnin play storedaki uygulamasını kurmadınız mı? Android tv uyumlu versiyonu var markette

Bende jö araştırma yapmadan slink usb çoklayıcı aldım ethernetten 4.4 mbps hız alıyorum aldığım ürün çöp yani. Size gelen ürünü denediğinizde hız ölçümü yapıp yazarsanız çok iyi olur. Aldığınız hıza göre aynı cihazdan alamayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.