Şimdi Ara

XİAOMİ Mİ A2 LİTE 3GB RAM 32GB 1.159 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
6.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şerefsizler biraz satış yapınca hemen fiyatı arttırmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19sng19 kullanıcısına yanıt
    adam istediği fiyattan satar şerefsizlik mi bu ?
    Ne mutlu Türküm diyene // MSI H110M PRO VH // İntel i3 7100 Kaby Lake // Sapphire RX570 PulseOC 8GB // Corsair Vengeance 8 GB DDR4 2400 MHz // Corsair vs650 80 Bronz Power Supply // Corsair Spec 01
  • Birkaç aydır kullanıyorum. Kamera hariç muhteşem telefon. Özellikle de batarya ömrü çok iyi. LG G4 den sonra ilaç gibi geldi bana. Sıfır orijinal bataryalı G4 ü günde 3 defa şarj ediyordum.

Lanet LG

Orijinalden alıntı: Proprietor

Hocam ram Herseyi belirlemez benim telefonumdada 3gb ram var ama daha hiç kasma donma yaşamadım içinde sistem uygulamaları hariç 120 tane uygulama var pubg mobile gibi oyunda var

Ne donma ne kasma oldu şu ana kadar
    Hocam uygulamalar kendilerini güncelledikçe ram ihtiyaçlarını CPU ihtiyaçlarını arttırıyorlar.
    Burada telefon üreticileri ile geliştiricilerin arasında kullanıcı aleyhine bir mutabakat var diye düşünüyorum.
    Ulan PC programları kasmıyor o kadar 5-6 yıllık bilgisayarınızı :)

Ben 2gb'lık telefon da kullanırım, alırım da. Çok sabırlı ve bilinçli bir kullanıcıyım.
    Ama çoğu kullanıcı "kasıyor bu cihaz" döngüsüne düşüp mutsuz olabiliyor :)
    (Babam bazen telefonu veriyor, çok yavaş bu cihaz bi bak diyor, kurcalıyorum cihaz akıyor :D )

Demek istediğim şey geleceğe dönük de kafa olarak rahat etmek açısından dedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.