Şimdi Ara

Xiaomi Mi A1 4/64 jelatinli kutu cihazlar satıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihazlar satıldı...

Takas ve pazarlık teklif etmeyiniz...

XİAOMİ'NİN GOOGLE DESTEKLİ İLK SAF ANDROİD TELEFO'NU,GÜNCELLEMELERİ İLK ALACAK TELEFONLARDAN, GLOBAL VERSİYONDUR,SORUNSUZ 4G İÇİN BAND 20 MEVCUT

2 adet gold renk/ön beyaz/arka gold mevcuttur,kapalı jelatinli kutusunda sıfır,imei tamir işlemi alıcıya aittir..
    Takas ve pazarlık teklif etmeyiniz...

.5-inch capacitive screen, FHD (1920×1080 pixels) screen display,403PPI
    CPU: Snapdragon 625 octa-core 2.0GHz, GPU:Adreno 506 (sekiz çekirdek işlemci) 14 nm teknolojisi

4 gb ram 32 gb rom

çift kamera 12 mp arka kamera/5 mp ön kamera/mi6 da olan kamera'nın aynısı bu telefonda!!

çift sim kart/ister tek sim+sd kart,ister 2 adet sim kart takılabiliyor

oldukça şık metal kasa

3080 mah pil gücü

7,3 mm kalınlık ve tasarım ile premium yapı

type-c hızlı şarj desteği

Xiaomi Mi A1 4/64 jelatinli kutu cihazlar satıldı..Xiaomi Mi A1 4/64 jelatinli kutu cihazlar satıldı..Xiaomi Mi A1 4/64 jelatinli kutu cihazlar satıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 1 Kasım 2017; 13:56:31 >

• Fiyat takip.
  • Mi 5 64 GB Siyah tarafımdan alınmıştır.Her iki tarafa da hayırlı olması dileğiyle.Telefonu merakla bekliyorum.
  • Altanis hocam'a satılmıştır kargo yapıldı tekrar görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir paketleme,harika bir cihaz,süper satıcı.Ne dediyse o.Çok teşekkürler Murat kardeşim.
  • Rica ederim iyi günlerde kullanın

• mi5 resimleri bana ait en azından özelden kullanabilirmiyim diye bir ricada bulunabilirdin ...Hayırlı satışlar bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntakinti -- 12 Mayıs 2016; 20:48:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntakinti

mi5 resimleri bana ait en azından özelden kullanabilirmiyim diye bir ricada bulunabilirdin ...Hayırlı satışlar bu arada :)

Benim satış fotoğraflarımı bütün forum kullanıyor,kullansınlar da helali hoş olsun,kimseninde izin almasına gerek yok,fotoğraf makinam da sorun olduğu için temsili fotoları koydum,ama siz nu konuda çok hassas olduğunuzu göre ta buralara bunlarını yazdığınıza göre bu konuda aşırı hassassınız,kimse sizin fotoğraflara bakıp bü ürünü satın almadı,zaten telefonu bilen biliyor telefon sıfır olduğu için en büyük referans benim zaten,sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 12 Mayıs 2016; 21:32:36 >
  • kullanman degil bende kendi fotomu koydum kullanıyorum sende aynısını aldın kullanıyorsun ıkı ılana bakan alıcı ne düşünür sence ?Aslında uzatmaya gerek yok kaldırdıgın için teşekkürler
  • Hocam 4g de hangi frekans bandları var örneğin 800 bandı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: çesna

Hocam 4g de hangi frekans bandları var örneğin 800 bandı var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_113888196/tm.htm
  • 800 tl olurmu?

• 1 adet @korkmazmustafa hocam'a satıldı,elden güzel bir alışveriş oldu,1 adet cihaz kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 23 Mayıs 2016; 11:19:17 >
  • 1 adet @fsencamlar hocam'a elden alışveriş ile satıldı,kendisini tanımaktan mennun oldum,cihazlar tükenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 23 Mayıs 2016; 21:04:19 >
  • imei olayı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

imei olayı nasıl

cihazlar kayıtsız hocam..
  • pasaport hariç nasıl kayıt yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn.34

Hocam redmi note 3 pro 5.5 " degilmiydi , siz 5.0" yazmisssiniz sanirim. Kafam karisti simdi

telefon redmi 3 pro hocam,sizin yazdığınız redmi note 3 pro modeli.
  • Afedersiniz. Karistirdim / hayirli satislar

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn.34

Afedersiniz. Karistirdim / hayirli satislar

sağolun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.