Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.884
Cevap
138
Favori
438.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

Merhaba. Mi9T Pro istanbul avrupa yakasında elden alabileceğim bir yer arıyorum . Güvenli ve imei kayıtlı olursa çok iyi olur. Ürünü görüp dokunup almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Forumun 2.el bölümünde satan arkadaşlar var . Referansları da epey var .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    2. El düşünmüyorum hocam ve bizzat görüp almak istiyorum. Güven meselesi bi yana dursun tek atımlık kurşunum var eğer aldığım telefon arıza verirse götürüp değiştirebileceğim bir yer arıyorum.
  • quote:

2. El düşünmüyorum hocam ve bizzat görüp almak istiyorum. Güven meselesi bi yana dursun tek atımlık kurşunum var eğer aldığım telefon arıza verirse götürüp değiştirebileceğim bir yer arıyorum.
    Arıza verirse değiştireceğin tek yer xiaomi garantili satan siteler .Onda da değişim çok zor olur . Ayrıca fiyatı 1500 civarı fazla

• quote:

Merhaba. Mi9T Pro istanbul avrupa yakasında elden alabileceğim bir yer arıyorum . Güvenli ve imei kayıtlı olursa çok iyi olur. Ürünü görüp dokunup almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
    İmei kaydı kapalı kutu cihazlarda hemen olmuyor maalesef, 1 hafta kadar bir süre lazım bl kilidinin açılması için. Kayıt için acele etmeyin derim, nasılsa çift hat 4+4 yani 8 ay yasal süre içinde kullanabilirsiniz. O zamana kadar belki çift hatta da kayıt yapılır, şu anda tek hat iptal edilip tek hatta yapılabiliyor. Satıcıya not aldırın, 8 ay sonra gelip kayıt yaptıracağım diye.

İstanbul'u maalesef bilemiyorum. Ama Semers iletişim hakkında alan arkadaşlardan hep olumlu şeyler duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Ubeyd* kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Anasayfadaki Android Q Gcam linki düzenlendi, bu Gcam ile artık geniş açı ve tele lensler de kullanılabiliyor. Android 9'da çalışıyor mu bilmiyorum, deneyen arkadaş olur da haber verirse ona göre yanına not yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-moda-iletismden-xiaomi-mi-9t-pro-128gb-ambalaj-sifir-global-737339157/detay/

Alıntıları Göster
    Bu cihaz neden bu kadar uygun? Bilginiz var mı?

• ferdi1987 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim her zaman

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Nette klon imeili cihazlar kapanacak diyorlar, bazı gruplarda şimdiden imeinizi yaptırın diyorlar ondan sonra hocam bir an önce yaptırın 4gli telefon imeisi diyorlar.

• Arkadaşlar 2850 tl ye bir adet mi9t pro telefon buldum. Bu telefonlara imei atılıyor sanırım sıkıntı çıkarır mı?
    Bir de telefon sahipleri uzun kullanım testi bilgileri verebilir mi rica etsem?

• Chosen7x C kullanıcısına yanıt
    IMEI atılıyor ben de bu fiyata aldık uzun kullanımlık bir kullanımım olmadı daha .

• cklnc C kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 ay sonra gel dicekler, kayıt icin 100 veya 150 tl isticekler. telefonla aradıgınızda bunu söyluyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökbörüü

Nette klon imeili cihazlar kapanacak diyorlar, bazı gruplarda şimdiden imeinizi yaptırın diyorlar ondan sonra hocam bir an önce yaptırın 4gli telefon imeisi diyorlar.
    Klon ile imei atmanın ne alakası var? Bilmeyenler sallıyor.

• Chosen7x C kullanıcısına yanıt
    Hocam sarj 1 günü rahat çıkarıyor.2 gün bile takmayabilirsiniz kullanım durumuna göre.kamerasının yeterince tatmin ediceğini düşünüyorum.ekran kaliteside renklerde oldukça iyi.ben çok memnumum şu ana kadar.guncellemeler geldikçe telefon daha iyi olacaktır şu haliyle bile kullanımı çok keyifli.imei içinde 8 ay içinde bi gün gel kaydını yapalım diyolar bu güne kadar bi çok xiaomi serisi cihaz satıp aynı usülle kayıt yapmış telefoncular ben sahibinden ilanlarındaki dükkanları google da aratıp yapılan yorumlara bakarak güvenerek girdim açıkcası bu yurtdışı telefon olayına.bakalım inşallah bi sıkıntı yaşamayız

• ferdi1987 F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Ubeyd*

6 - 8 GB Ram farkını hissetmezsiniz, 4 seneye de bunun değişeceğini sanmıyorum. 4 GB Ram bile hâlâ yetiyor %90 kişiye. Yazılımsal sıkıntılar ile uğraşmak istemiyorsanız 9t pro daha isabetli olur
    Buradaki yazılımsal sıkıntılar kısmını bana detaylı aktarabilecek bir arkadaş var mı? İnanın yabancı forumlar dahil bakınıyorum ama yazılım karşılaştırması bulamadım.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Siz çok bilgili bir beyefendiye benziyorsunuz size güveniyorum hocam o zaman kullanmaya devamm

• güncel global fastboot rom linki

quote:

http://bigota.d.miui.com/V10.3.2.0.PFKMIXM/raphael_global_images_V10.3.2.0.PFKMIXM_20190911.0000.00_9.0_global_a11e2330ec.tgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 24 Eylül 2019; 0:38:45 >
  • arkadaşlar sahibinden.com daki 2700 civarı telefonlarda kayıt sorunu olur mu? imei kayıtlı yazıyorlar ancak muhtemelen imei atılmış cihazlardır diye düşünüyorum. gerçi ambalajı açılmamış telefonla?* bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.