Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.884
Cevap
138
Favori
437.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mi9t pro almayı düşünüyorum ben imei atmadan falan çok anlamam. Bu telefonu satan ve verdiğim imei numarasını telefona atacak güvenilir yerler var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer kullanıcı arkadaşlar da durum nedir sizin mi 9t prolarda da karşıya giden ses diğer telefonlara göre kısık geliyor mu acaba arkadaşlar?
  • Arkadaşlar bu telefonda akıllı kılıf modu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Sene başında 6250 tl ye almış olduğum samsung S10 u satarak 2900 tl ye redmi k20 pro aldım ve kullanıyorum hız konusunda redmi uçuyor keşke samsung hiç almasaymışım

• iphone 7 plus'tan m9t pro'ya geçen var mı? tavsiye eder misiniz? 11 Pro Max ile karşılaştırma testlerinde bile daha iyi performans görüyorum mi9T Pro'da. F/P olarak cidden büyük bir oyuncu.
  • @Spielberg kıyaslama yapacağınız telefonun yarı fiyatı bile değil. Ekosistemleri çok farklı o sebeple kıyaslamak mümkün değil. Buradan bakarsak 88 puan ile birçok telefona kafa tutmakta. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/

@ahmetgox xiaomi tarafından sunulmuş herhangi akıllı bir kılıf bulunmamaktadır, dolayısıyla yok

@CGUzmani herhangi bir telefoncuya götürün yapar. Konunun en başında detaylı anlatım var söyleyin buradan bakıp yaparlar, aşinadırlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 29 Aralık 2019; 20:4:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

iphone 7 plus'tan m9t pro'ya geçen var mı? tavsiye eder misiniz? 11 Pro Max ile karşılaştırma testlerinde bile daha iyi performans görüyorum mi9T Pro'da. F/P olarak cidden büyük bir oyuncu.
    7 plus tan gectim. Cok memnunum. 7 plus iyi bir cihaz fakat artik eskidi.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar yardımcı olun hesap ve cihaz ekle dediğimde bu hatayı alıyorum yada doğrulanmadı 1 2 dakika sonra deneyin hatası veriyor Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhatkaya2106 -- 29 Aralık 2019; 22:13:10 >
  • Ferhatkaya2106 F kullanıcısına yanıt
    Hata değil bu doğru olan bu zaten. Kapatın cihazı bağlayın pc ye işlemlere devam edin.
  • Miui 11.0.5.0'a geçip deneyimlemiş olan arkadaşlar var mı? Fena olmadığı söyleniyor batarya konusunda filan. En sonunda Beta'ya kaydıracaklar bir stabil versiyon çıkaramıyorlar..

Devam ettim 645 saat verdi yaklaşık 1 ay yapıyor 1 ay boyunca sim kart takılı mı olması lazım

• Arkadaslar 1 saat pubg 9 saat ekran süresi full wifi nasıldır ekran suresi...karanlık modda

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musician04400 -- 29 Aralık 2019; 23:41:36 >

• emresteely kullanıcısına yanıt
    Eu stable 11.0.5 sürümü.. Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

İlginç ben perşembe gecesi başvurdum 1 hafta süre verdi

• musician04400 M kullanıcısına yanıt
    İyi hocam ben %30'un altına inmeden şarj ediyorum 8 saat civarında ama bende oyun olarak NFS serisi var birde bugün Asphalt 9 kurucam.

Hocam burada daha önceden tartışması oldu mu bilmiyorum ama merak ettim neden Xiaomi kendi MIUI Dialer'ini bıraktı da Google Dialer ile sürdü piyasaya Mi 9T'yi? Babamın Redmi Note 7'sinde MIUI Dialer var mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

İyi hocam ben %30'un altına inmeden şarj ediyorum 8 saat civarında ama bende oyun olarak NFS serisi var birde bugün Asphalt 9 kurucam.
    Zararı varmıdır şarjın %5e inmesi hocam %30un altına inmeden 8 saat alıyorsanız %5 e gelene kadar 10 saati bulur o zaman tabi ben wifi ile aldım 4.5g de kaç olurdu bilemem...

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Avrupa yasaları gereği, ses kaydı içeren arama uygulaması koyamıyor.
    Şans, 1 hafta verir normalde. Farklı sim takılırsa süre değişir.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.