Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.889
Cevap
135
Favori
457.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: AHZ

Ayarlar-Telefon hakkında kısmındaki cihaz adı ne olarak görünüyor?
    orda ne yazdığının önemi yok, yazılımi 9t pro yazılımı olmasına rağmen qcn dosyası k20 pro ya ait olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Kasım 2019; 8:54:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worawerz

Hocam sende de ekran kapalı iken parmak izi yerine basıp açmaya çalıştığında takılma oluyor mu
    Ben bu telefonu kullanmıyorum azizim.
    Gururlanma insanoğlu ölmemeye çaren mi var?
  • Merhabalar, iphone 7 plus kullanıyorum bu cihaz aklıma yattı gibi. iPhone'dan geçen varsa önerir mi cihazı?
    ** DH: YETISEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doancrula

*#*#vowifi#*#*
    *#*#volte#*#*

Rakam olarak tuşlanıyor tabi üsttekiler. Diğer arkadaş bahsetmiş zaten. Bunu yaparak ayarların görünürlüğünü aktif edip > Ayarlar > Sim kart & mobil ağlar > TR TURKCELL > VoLTE kullan ve Wi-Fi kullanarak arama yapın seçeneklerini aktif hale getirdim. Ağ tercihleri ise "Wi-fi tercih et"seçili.

VoLTE telefonu alır almaz aktif olmuştu. Ama bazı yerlerde, özellikle telefonun iyi çektiği yerlerde aktif oluyordu. Ama wifi üzerinden arama yani VoWifi bugün aktif oldu.
    Hocam geçmiş mesajlarınızdan gördüm sanırım 7 plustan geçmişsiniz. Önerir misiniz cihazı? Size göre iphone ile kıyaslayınca eksileri nelerdir
    ** DH: YETISEN
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için
    4269 TL üzerinden 400 TL indirim kuponu kullandım N11. 128 Gb Pro. Fiyatı dedikleriniz gibi düşük değil.
    Gelsin imei üzerinden bilgi edinmeye çalışırım. Değilse iade ederim artık.
  • YETISEN kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 7 plus diyorsun ben 8 plustan geçtim.25 Ekim de kullanmaya başladım mi 9t pro 128 gb yurtdışı aldım 2800 tl ye.Şarj konusu konuşmaya gerek bile yok 1 saatte 70-80 şarj oluyor ve telefonu sabah 7:10 da şarjdan çekip gece 12 de %10 şarja takıyorum.8-9 saat ekran süresi alıyorum gayet hızlı stabil ben bir eksikliğini daha hissetmedim.Parmak izi yüz tanıma olsun hepsi gayet güzel.Kamera açıkçası 8 plus kullanınca yanına bile yaklaşamıyor ama gcam ile çok güzel işler çıkartıyor.Açıkçası son 5 yıldır iphone kullanıcısı olarak cebimde şarj aleti ile gezmekten bıkmıştım :)) Şunu söylemek istiyorum oyun felan deneyimlemedim çünkü oyun ile işim yok bilgin olsun.
    Cihaz geldiginde kutudaki logoya bakarsiniz. Logo tamamsa icinden cikan garanti kagidinin logosuna bakarsiniz. Oda tamamsa ithalatci firma kisminda evofone yazmali. O zaman her sey yolunda demektir.

• bence 2 sim yuvasının kaydı için falzdan 300-400 lira verilir, çok da üzülmesin kvklı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hepsiburada dan aldım xoami Türkiye garantili distribütör garantili yazıyordu fakat farklı bir ithalatçı dan almış satici Hepsiburada olmasına rağmen. Hiç bir etiket hologram çıkmamıştı ama evafone u aradım sorgulama yaptırdım IMEI ile. Cihazınız Türkiye garantili dediler bizden almasanizda sorun yok Türkiye garantili olduğu için biz yinede garanti kapsamında servis hizmeti vermekteyiz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 11 Kasım 2019; 13:6:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YETISEN kullanıcısına yanıt
    İphone 7'ye göre eksileri yerine artılarını sormalıydın eksiği yok fazlasıyla artıları var

• Bende mi 9t pro almaya niyetlendim ama hangi rengi karar veremiyorum. Sizce hangi rengi daha güzel duruyor? Hep videolardan falan gördüğümden de emin olamıyorum renk için.

Fakat şöyle bir şey var zincir mağazalarda 9t modelini bulabiliyorsunuz, görüntü olarak birebir aynı 9t pro ile. Onlardan bakabilirsiniz rengine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 11 Kasım 2019; 13:44:2 >
    Asus B550-Plus | Ryzen 5800X | G Skill Trident Z Neo Rgb 32gb | Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC | Corsair MP600 1TB M.2 Gen4 PCIe x4 | Samsung 970 EVO Plus 1TB M2 Gen3 PCIe x4 | Corsair TX850M | Corsair H115i Pro | Asus TUF Gaming GT501 | ASUS TUF Gaming 27" VG27AQ | Logitech G Pro | Logitech G815 | Kingston HyperX Cloud 2 | Creative Inspire 4400
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.