Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.828.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Safir kamera koruma camından internette araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Mi mix 2 kullanıyorum ve kamerasından hiç memnun değilim. Mi9t için 500tl fark ödeyerek geçiş yapmam mantıklı mi sizce?

• arkadaşım geçti çok memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer-1907

Telefonda gündüz fotoğraf çekiminde hiç karşılaşmadım fakat gece çekimlerde ışık açısına göre beyaz, mavi yada yeşil noktalar çıkıyor bunun nedeni nedir? Gökyüzünde bayrağın solundaki yıldız sadece diğerleri kameradan dolayı.

green dot diye bir olay bu.ışık kaynağına doğru lensi çevirince kırılmadan dolayı gerçekleşen bir şey ama sorun değil iphone modellerinde samsung note serisinde de var sıkıntı yok.çok katmanlı lenslerde kırılmadan kaynaklanıyor.''green dot ıphone'' diye aratın googledan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakert -- 29 Ağustos 2019; 9:27:52 >

• almati dosunuyorum ama bir suru fiyat farki olan satici var.. delta garantili olacagina imei klon olsa dahami iyi ? imei klon guncelleme aliyormu? ne tavsiye edersiniz..

• Arkadaşlar telefonun ekranı ışık altında ton değiştiriyor. Nasıl desem gölgeleri açıyor ve kontrastı azaltıyor gibi. Otomatik parlaklıktan sandım ve kapadım ama düzelmedi. Kontrast ayarlarından sabit kontrast yaptım yine düzelmedi. Ekşi sözlük ve Twitter'da çok belli oluyor

• arkadaşlar ben aod kullanmıyorum. telefonu dik tutunca ana ekran göster i kullanıyorum. gün içinde telefonu masaya koyuyorum 1 saat içinde normal mesaj whatsapp instagram mail den bir sürü bildirim geliyor ama telefonu elime aldığımda kilidini açmadan hiç bir bildirimi göremiyorum :S bunu nasıl düzeltebilirim.
  • Telefon kullanımı 2. haftada.

Pil durumu:

Ekran ışığı her zaman full, bluetooth, wifi her zaman açık.

Ortalama 24 saat kullanım. 6 saat 30 dakika ortalama ekran açıklığı.

veya

18 saat kullanım, 5.5 saat kullanım aralığında.
  • alpkan A kullanıcısına yanıt
    Mi mix2 cihazdan mı geçti?

• Arkadaşlar elimde kapalı kutu siyah renk global mi9t 6-128 var İstnabul içi elden teslim edebilirim..
    Cihazla ilgili soruları olan varsa WhatsAptan yazabilir..
    05423351797

• alcest kullanıcısına yanıt
    Güneşte daha iyi görünüm sağlaması için, ekran parklaklığını max. yapıp, renkleri patlatıyor. Birçok cihazda bu özellik mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefondan genel olarak çok memnun kaldım. Özellikle ekranı ve bataryası. İlk şarjdan bu yana 1 gün geçti sarj yüzde 50 ve 4 saat ekran süresi aldım. Gün içinde bluetooth, hücresel veri ve gps açık, akşam wi-fi sadece. İki günü rahat çıkarır benim için.

Sevmediğim iki durum var; biri parmak izi okuyucu arada okumuyor veya geç okuyor. Diğeride uygulamalarda gerezerken arada saliselik takılmalar oluyor. Takılmada denemez ama akıcılık azalıp fps düşer gibi oluyor. Yaşayan var mı bu durumları?
  • Mi 9t için tam uyumlu olacak şekilde kaliteli ekran koruyucu ve ince şeffaf kılıf önerisi olan var mı? Özelden satıcı ismi de alabilirim.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bir özellik bu. Otomatik parlaklığı kapadım hala yapıyor gıcık oldum.
  • alcest kullanıcısına yanıt
    bende farkettim onu, güneş altinda bildirim pamelindeki butonlar çerçeveleniyor, farkli bir tona geçiş yapıyor sanki.

• Az önce Sirkeci tarafındaki malum yere gittim, daha önce imei tamiri yaptırmış olduğum dükkana 9tlerin tamir ücretini sordum ve ben şok adam 300tl dedi üçyüztürklirasi ve tek hat için verdiği rakam bu

Ayıptır günahtır ya, devlet halkına zulmediyor evet işin ilginci bu adamları başımıza ağa yapanlar da bizleriz bunların acısı bir gün çıkar tamam da maraba maraba ya bu nu yaparmi ? 300tl 300

• Oix kullanıcısına yanıt
    Uzaktan 100 TL'ye yapıyorlar hocam.

• Genius. kullanıcısına yanıt
    Evet bildirim çubuğundaki simgeler sanki paintle yapılmış gibi gözüküyor hatta. Çektiğim fotoğrafların gölgeli kısımları aydınlanıyor falan. Ben fotoğrafçıyım çok dikkatimi çekti bu şekilde ayar çekmesi.
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz telefon gelmedi gelince kime danisacagiz ?

• mad2mad3 kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamanın bildirimini görmek istiyorsanız o uygulamanın izin ayarlarına gidip, kilit ekranında göster iznini verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 29 Ağustos 2019; 16:43:3 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.