Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.829.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükleyin TR dil mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: UoH

Gece biz uyurken devrim yapmış Xiaomi sabah uyandım bende de aynı ayarlarına baktım maalesef müdahale edemiyoruz.
    Valla hocam dedim heralde bir yere tıkladım. O halde böyle kullanacağız şimdilik. Bir etkisi olmuyor gibi ama orada öyle yazması sınır bozucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı, sim2 IMEI atılmış mi9t almıştım. Telefonu sıfırladım ve sim kartımı görmemeye başladı. Hiç şebeke yok. Ne yapmalıyım? Kendim çözebilir miyim?

• Tolga77777 T kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya bakarak/okuyarak yapabilirsin...

Tavsiyem işi bilen birine yaptırman...

• Bu değerler normal mi yoksa az mı

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• arkadaşlar önceki telefonum samsungdu oradan kişi engelleme yapmıştım telefonun kendi rehber özelliğinden

şimdi bu telefonda o engeli kaldıramıyorum numara halen engelli, numaraya istisna tanıyorum ama yine engelli, beni arayamıyor mesaj atamıyor. Telde engelli gözükmüyor numara. Engelleyip tekrar kaldırıyorum yine sonuç yok. Napacaz
  • Arkadaşlar Android 10 da vowifi kullanabilen var mı? İlk sayfadakileri denedim olmadı.
    Android 9 da ve 10a ilk geçtiğimde kullanıyordum şimdi hard resetten sonra menüden açılıyor fakat aktif olmuyor.
    (Global garantili cihaz mi9 lite ama sistem aynıdır muhtemelen)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tolga77777 T kullanıcısına yanıt
    İlk sayfa sonunda yazıyor. IMEI atılmış bir cihaz kullanıyorsanız telefonu ayarlardan sıfırlarsanız imei gider, tekrar işlem yapmanız/yaptırmanız gerekli.
  • blue storm kullanıcısına yanıt
    Bu kısımdan mi yapıyorsunuz işlemleri?
    Engellemeyi komple kapatınca da mı ulaşamıyor?

Ne olur ne olmaz rehber yedeği aldıktan sonra buradan verileri temizle yapıp deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre1498

Arkadaşlar Android 10 da vowifi kullanabilen var mı? İlk sayfadakileri denedim olmadı.
    Android 9 da ve 10a ilk geçtiğimde kullanıyordum şimdi hard resetten sonra menüden açılıyor fakat aktif olmuyor.
    (Global garantili cihaz mi9 lite ama sistem aynıdır muhtemelen)
    Hattınız nedir?
    VoLTE çalışır durumda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 11 Nisan 2020; 5:50:14 >
  • Telefona mesaj gelince titremiyor nasıl düzelteceğim

• slm arkadaslar hastane acilde calisiyom gunde 5-10 kere belkide daha fazla dezenfekteyle telefonu dezenfekte etmek zorunda kaliyorum yuzeysel olarak bi sikintisi olurmu suya dayanakliligi nasil bu telefonun

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Streç filme sar telefonu her seferinde eve gelince cikart

• .Berkay. . kullanıcısına yanıt
    Full oyunla normal bence . Yuksek ekran suresi alanlar telefonun her seyini kismis tahta gibi kullananlar oyun falan yok 😃

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Turkcell
    Volte çalışıyor

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Bozar hocam su geçirmez değil.

Su geçirmez kılıflar oluyordu denize sokmak için öyle birşey alıp içine koyup kullanın.

• Oyun ve kamera olarak Mi 9 mu Realme xt mi daha iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: myctapha

Streç filme sar telefonu her seferinde eve gelince cikart
    dokunmatik çalışıyor mu o şekilde ?
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Türkcell Wowifi ve volte çalışıyor. 👍

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.