Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (874. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İkinci satırda yazdıklarına katılmıyorum ?
Olmaz deme, komplo teorisi deme :)
BL açtın ve güç tuşu arızalandı ?
BL açtın ve ekran karardı/görüntü yok ?
Bu ve benzer durumlarda BL 'yi nasıl kapatıp garantiye vereceksin ?
Üstteki adımları atlattığını düşünelim bu seferde;
KVK ve Genpa servislerinde yetkili hesap mevcut. Bu hesaplar ile Mi Hesapları ile yapılan başvurular, işlemler, IMEI ve Seri Numaraları üzerinden kilitlerin açılıp açılmadığı vs gibi tüm işlemler ve geçmiş kontrol edilebilir. Kontrolün yapılıp yapılmaması ise cihazla ilgilenen teknikerin inisiyatifinde. Yani kesin olarak kilidi kapattım artık garanti dahili denmesi mümkün değil.
İnanmazsan arayıp sorabilirsin
Tavsiye AOSP rom istersen HavOc öneririm, linkte rom ve kurulum aşamaları mevcut...XDA Developers
[ROM][10.0][Davinci][Gapps][VantomKernel][OTA][4.14][VoLTE][Official]HavocOS V3.3https://forum.xda-developers.com/mi-9t/development/rom-havocos-v2-9-t3987147
-
Estağfurullah hocam inanmamak gibi bir durum değil.
Mi flash ile orjinal romu atamaz mıyız ?
İhtimaller olabilir artık o zaman da şans derim -
Hocam işlemciden yana şimdi sertifika var Netflix bu sertifikaları destekliyorsa HD yada hd- neyse ona göre acabiliyorsunuz. Yani işlemciden çok alınan telefonun o widevine l1 ve türevleri var o sertifikaya sahip olmasıi lazım.Teknik detaylar bir yana, bu, servislerden HD kalitesinde videolara erişemeyeceğiniz anlamına geliyor. ... Widevine, video akışının yasa dışı olarak kopyalanmamasını sağlayan bir DRM sistemidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ekran çatladı nette fiyat bin TL yi buluyo bu fiyat normal mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Malesef amoled ekranlar genelde pahalıdır .iPhone daha pahalı modelleri var ama çoğu IPS ekran kullanıyor (yeniler hariç) daha ucuza yapılıyor . Kadıköy'de GSM iletişim var YouTube da videoları mevcut ben oraya bi sorun derim garanti de veriyorlar .
Cevabının dan sonra bende hem fikir oldum bu konuda ayda 100 TL kenara atsam bir senede parayı denkleştrip ekranı tamir edebilirim 😄
Gün vermeden direkt açılabiliyor mu? şimdi direkt tamir işlemlerine veya rom atmaya başlayabilir miyim?quote:
Orijinalden alıntı: Dr James Wilson
Bl kilidiniz açılmış hocam -
RevOs da Saı ile Vanced yüklenmiyor. Hata veriyor başka bir yükleyici seçim diye ne yapmam gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 3 Nisan 2020; 11:33:22 >
Amoled olduğu için ekranlar pahalı. Bulduğunuz fiyat normal, ya bu şekilde yaptırıp kullanacaksınız ki orijinal kaliteyi yakalayamazsınız,ya da bu şekilde satıp ekran ücretini üstüne ekleyip yeni cihaz alacaksınız ki en MANTIKLI seçenek bu olur, geçmiş olsun... -
Snaptube kullanıyorum.. uploadking.net
Download Snaptube VIP 4842810 build 4842810 armeabi apkhttps://uploadking.net/4b5iya03yoco.html -
790 liraya tamir fiyatı görmüştüm sahibindende mi9 t diye aratın ucuzdan pahalıya siralatin göreceksiniz..geçmiş olsun diyelim
Teşekkürler araştırayım bı
DOSTLAR... Bu 750 mb lık titanium os rom u tavsiye edermisiniz. kullanan varsa ki efebora bey bence kullanmıştı resim atabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler. not: twpr den wipeları yapıp drek atabilirmiyiz.? -
Kullanmadım ama kurulum sıralaması bu şekilde.
CLEAN FLASH
• Reboot to recovery
• Flash FW+Vendor + ROM + GApps + Magisk
• Format data -> yes
• Reboot systemXDA Developers
[ROM] [UNOFFICIAL] [10.0] TitaniumOS 1.1https://forum.xda-developers.com/mi-9t/development/rom-titaniumos-1-1-t4074927
-
-
Bekleme süresine göre gayet iyi hocam.
Normal hocam. IPS gibi olmuyor fiyatlar maalesef.
Vancedden iyimi? Hangi romdasınız?
Normalde gün vermeden açılmaması lazım. Ama aldığınız yerde daha önce işlem yapılmış olabilir mi? Konuyu tam takip edemedim resmi garantili mi aldınız yoksa yurtdışı cihazı mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X