Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 10 dan sonra hala WhatsApp görüntülü aramada kamera kendi kendine açılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon baya aklıma yattı (diğer seçenek iphone xs evet alakasız ama )almayı düşünüyorum ama sormak istediğim şeyler var hem kullananlara hem de bilgili arkadaşlara...
    1)Telefon sizce uzun ömürlü bu performansını sürdürür mü yani minimum 3 yılı performanslı çıkarır mı (malum iphone u aldınız mı minimum 4 yılı garanti altında performans düştükten sonra da 7 yılı bile görürsünüz şu an öyleyim)
    2)64 sizce yeterli mi uygulamalar ve fotoğraflar ne kadar yer kaplıyor çok aşırı fotoğraf video biriktirmem)
    3)xiaomi türkiyenin hizmeti nasıl garantiye yolu düşenler olduysa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu ben de almak istiyorum.Ancak nerden alacağıma karar veremedim.Mi store'da çok pahalı o yüzden ordan almayı düşünmüyorum.Migros'da 2599 tl ancak Migros'un teknik servisinin iyi olmadığı duydum.Sizler nereyi tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Paisley

Arkadaşlar telefonu ben de almak istiyorum.Ancak nerden alacağıma karar veremedim.Mi store'da çok pahalı o yüzden ordan almayı düşünmüyorum.Migros'da 2599 tl ancak Migros'un teknik servisinin iyi olmadığı duydum.Sizler nereyi tavsiye edersiniz ?
    Migros mu aman aman sakın yapma alma aldırma pişman olursun. Garantisiz alırsan çok daha iyi olur

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Garantisiz çok içime sinmediğinden düşünmüyorum hocam açıkçası.Migros da olmayacagına göre amazon'dan sipariş vermek en sağlıklısı gibi görünüyor.Bu arada siz nerden aldınız hocam ?
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Rakamların kişiden kişiye değişeceğine inanıyorum. Benim telefonda daima açık ekran da var mesela. Arka planda çalışan uygulamalar var. Ayrıca bu Android 10/MIUI 11 için çoğu kişi önceden daha iyi olduğunu söylüyor. Ben pek bir fark göremedim ama telefonda çok fazla lag bug görmeye başladım. Bazen aşırı rahatsız ediyor.

• Bob Paisley kullanıcısına yanıt
    Amazon tr'den alın hocam, ben 2 hafta önce 64 gb modelini 2530 liraya aldım tr garantili olarak.
  • BonibonN kullanıcısına yanıt
    1-3 yil idare eder sizi.
    2-55gb alan var kullanilacak su anki telefonunuzdan siz hesaplayin.
    3-Garanti varla yok arasi, yolunuz dusmezse sanslisiniz.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığım telefon i6 16 gb :) halimi düşünün bir uygulama yüklemek için diğerini siliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam peki teknik servisi hangisi Delta mı Genpa mı KvK mı ?
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bu karşılaştırma çok yapıldı önceki sayfalarda mevcut, her 3-5 sayfada bir her alıcıya bilgi vermek yerine , alıcı kişi YouTube üzerinden videoları izleyip tercihini yapabilir...

Damla ekran seven, kızılötesi isteyen, hafıza kartı desteği isteyen lite. İşlemci isteyen , tam ekran ve popup kamera isteyen de 9T alabilir.

Diğeri ancak hediye gelirse alınır,para verilmez.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 10 Şubat 2020; 19:7:4 >
  • İphone Se'den 9T'ye geçtik, ancak SE'ye o kadar alışmışız ki 9T bana aşırı büyük geldi 2-3 gündür kullanmaktayım ancak ne ön cebe ne arka cebe giriyor neredeyse; sürekli elde gezdirmeyide sevmiyorum. Arkası tokalı parmak takılan bir kılıf almıştım.Onun ne kadar etkisi oldu bilemem.
    Umarım zamanla alışırım. 9T nin boyutları hakkında ne düşünüyorsunuz.veya kılıf ile kullanım konusunda.
    Birde Şarjı beklentimin altında şu an için 1 günü anca çıkarıyor gibi..★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- kılıfda şu.

• attci kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada yer alan reklam ve batarya adımlarını uygulayın...

Kullanmadığınız tüm uygulamaların oto başlatma ve arka planda çalışma,mobil veri kullanımını kapatın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 10 Şubat 2020; 19:9:32 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Mesajımda yazdığım gibi karşılaştırma istemiyorum kullandığınız cihazda yaşadığınız olumsuzluklar sıkıntılar hatalar neler .

Cihazların özelliklerine epey sitesinde gsm arena sitesinde vb bir çok yerde bulabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 10 Şubat 2020; 19:32:2 >
  • attci kullanıcısına yanıt
    Üstü açık orjinal kılıfı harici cep kullananlar zorlanır bu ebatlarda.
    Ne yazık ki max 150,151mm Boyutlarında Samsung ,Lg bazı ve Mi9se harici kullanılabilir modeller pek yok.
    Ama çentiksiz ekran için bu boyutlara alışmak zorundayız ( Kendim)

• quote:

Orijinalden alıntı: BonibonN

Arkadaşlar telefon baya aklıma yattı (diğer seçenek iphone xs evet alakasız ama )almayı düşünüyorum ama sormak istediğim şeyler var hem kullananlara hem de bilgili arkadaşlara...
    1)Telefon sizce uzun ömürlü bu performansını sürdürür mü yani minimum 3 yılı performanslı çıkarır mı (malum iphone u aldınız mı minimum 4 yılı garanti altında performans düştükten sonra da 7 yılı bile görürsünüz şu an öyleyim)
    2)64 sizce yeterli mi uygulamalar ve fotoğraflar ne kadar yer kaplıyor çok aşırı fotoğraf video biriktirmem)
    3)xiaomi türkiyenin hizmeti nasıl garantiye yolu düşenler olduysa
    şöyle söyleyeyim 3 yıl önce kendime mi5s eşime iphone 6 aldım. Mi5s 1300 lira iphone 6 ise 2200 liraydı o zaman. Geçen zamanda iphone 6 çöp seviyesine inerken mi5si oğluma verdim ve hala canavar gibi cihaz. Mi 9t aldım kendime de. 3-4 yıl rahat götürecek bir cihaz ama bence 64 yerine 128 gb alın derim.

• Bob Paisley kullanıcısına yanıt
    Bendeki evofone garantili hocam, yani xiaomi türkiye garantili.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Siz neler istiyorsunuz mesela onları yazın ( Eksiklikler demişiniz) Daha kolay bilgi alabilirsiniz.
    Hatalar için ara ara göz gezdirin sayfaya . Cihazın Kronik bir sorunu yok.
    Ufak tefek buglar mevcut ama bende olmayan başkasında olabiliyor.
    Premium diyebilirim cihaza bu fiyatlarda..

• yanında gelen kılıf ince olmasına rağmen onu bile 1 gün kullanabildim kılıfsız ekran koruyucusuz kullanıyorum o kadar da büyük gelmiyor
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Telefon cepteyken açılmıyor, cep dışındayken açılıyor.

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.