Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.829.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlarca inceleme videosu var halen şu soruyu sorma cesaretini nasıl buluyorsunuz kendinizde? Ayıp size..
  • Arkaplan uygulamalarının tek tek mi kısıtlamak gerekli?
    Genelde. Pil tasarrufu (önerilir) tarzında.
    Ekran kapalı ve bekleme modunda iken bile pil azalmasını minimize etmek için ideal olan hangisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Görselde de göründüğü gibi ekran kapalı olsa bile uyku modunda hemen geçmiyor yada uyku modunda ufak tefek uyanmalar oluyor. Bunun neyin yada hangi programın sebep olduğunu bulabilir miyim?

• attci kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığıniz tüm uygulamalarin oto başlatma,mobil veri kullanma, arka plan çalışma hepsini kapatın...

Resimleri iyi inceleyin...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 6 Şubat 2020; 0:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yukarıda bildirim yerinde sürekli ufak ufak indirmeler oluyor Facebook için özellik yok şunun için özellik böyle ufak ufak indirmeler yapıyor kendi çapında

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim ama GSam battery monitör uygulaması daha çok işime yaradı... Sistemi uyanık tutan BlueMail diye bir uygulama imiş.
    Önerebileceğiniz toplu mailleri takip edebileceğim bir uygulama var mı bildiğiniz?

• Kendi maili var ekstra uygulama niye kuruyorsunuz?

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-mail/

Gmailde destekliyor hepsini, en kotu bunu kurun.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Şubat 2020; 9:17:2 >

• Gmail. Outlook, exchange vs dahil bütün email protokollerini destekleyen ucretsiz en iyi uygulama.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    En son revos u kurdum onda yoktu BlueMail imde bir benzerini daha önce kullandığım için kurmuştum. Gmaili bir deneyeyim o zaman teşekkür ederim

• Outlook uygulamasi ben kullaniyorum her maili ekleyebiliyorsunuz ve en onemlisi senkronizasyonu acmadan da mailler geliyor ve arka planda sarji cok yemiyor

• Gsam batery uygulamasında pil harcayan uygulamaları belli bir süre sonra mı gösteriyor play store dan yükledim uygulama kullanımında uygulamaları yazmıyor nereden bakıyoruz ?

• miui 11 resmi güncellemesi geldi indireyim mi arkadaşlar korona bulaşmaz dimi?
  • İzin vermeniz gerek internetten arastirin.. Arkaplanda calismaya acmalisiniz, batarya kisitlamasinida kaldirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Şubat 2020; 11:5:26 >
  • tum serverlar enfekte olmus, 2020 de gozukmuyor kurtulus..

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Bu Android 10 değil demi arkadaşlar..Bana bugün geldi..Daha önce kurup deniyen oldumu acaba

• oguzhan78 O kullanıcısına yanıt
    Okudunuz mu attiginiz gorseli?

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Şubat 2020; 11:32:15 >
  • Okudum anlamadığım için paylaştım ..Android 10 bir ara verilip geri çekilmişti önceki sayfalardan anladığım kadarıyla..Bir kaç ay içerisinde gelebileceği yazılmıştı..Kafam karıştıgi için sorma gereği hissettim

• Sorunlu olduğu söylenen bir sürüm vardi..Bu o mu diye anlamk için sordum
    .Ona göre güncelleme yapacağım

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.