Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.838
Cevap
291
Favori
1.812.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Format data diyin sonra dosyaları atıp yükleyin.
    Önemli değil zaten pc de normal dosya yöneticisi açılacak.
    Magisk global romda twrp silinmesin diye kuruluyor. EU rom için şart değil. Uzun bir süre rootsuz kullandım EU romu. (belki farklı sürümlerde değişiklik gösterebilir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    Rom için,
    Globaldeki sıkıntıları aşıyorsun en basitinden tema olayı daha stabil bir rom daha yüksek ekran süresi
    Sürekli güncel android sürüm kullanmak custom romlara büyük güncellemeler erken gelir.
    Cihazın donanımını daha iyi ve optimize şekilde kullanmak kısaca.

Root için
    Tam sistem yedeği alabilmek (çoğu durumda hayatı önem arz eder-heleki IMEI atılmış yurtdışı bir cihazdan bahsediyorsak)

kök dizinlere müdahale edebilme, adaway benzeri uygulamalar ile sıfır reklam .

Bunlar kısaca anlatabildiklerim rom ve root android dünyasının en büyük Okyanusu gibi düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenarlardan hava almiyan kırılmaz cam arıyorum
    Ekranın her tarafını kaplamasada olur.5d olmuyacak

• opsladio kullanıcısına yanıt
    Blitzpower ben de dahil olmak üzere birçok kişi aldı kullanıyor. Hava alma durumuyla karşılaşmadım, taktığım gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt

Bu demi hocam

• opsladio kullanıcısına yanıt
    Evet bu marka ancak buradan alın 2 adet ve kargo dahil daha uyguna geliyor. İlk uygulamada bozulursa yedek olur
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 9t (2 Adet) Nano Ekran Koruyucusu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-9t-nano-ekran-koruyucusu-P324479826

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 17 Ocak 2020; 23:44:15 >

hocam aynı model koruyucu kullanıyorum fakat tel ısındığında koruyucu kenarlardan hava alıyor kalkmaya başlıyor. sizde böyle bir durum mevcut mu farklı bir model taktırdım onda da böyle bir durum olmustu. ısı ve güneş ışığı altında ilginç bir şekilde hava alıp kalkmaya başlıyor soğuyunca kendi kendine yapışıyor neden acaba?
    Wipeleri yapıp eu romu kurdum peşinden magiski kurdum ama migrate yedeğini yuklerken bu hatayı aldım hocam bilginiz var mi?

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinOlSapiyon -- 18 Ocak 2020; 0:36:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O programı kullanmadım yani sorundan tam emin değilim her cihaz için uyumlu olmayabilir. TWRP'de Mount kısmından kendiniz system'i manuel mount etmeye çalışın bakalım olacak mı?
  • ByMustafa59 kullanıcısına yanıt
    Hiç başıma böyle bir şey gelmedi, uygulama yaparken bir sıkıntı oluyor olabilir mi?
    Başka bu durumu yaşayan var mı?
    O dediğiniz şey tam olarak nasıl yapılıyor emin değilim. Twrp den aldığım yedeği kuruyorum çok da önemli değil
    Eu rom hoşuma gitti öneriniz için teşekkür ederim. Farklı yazı tiplerini nerden buluyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinOlSapiyon -- 18 Ocak 2020; 1:5:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TWRP ana menüde "mount" menüsü var. Oraya girip sisteme "x" atıp deneyin dedim, belki işe yarar. Oradaki hatada system mount edilemedi diyor çünkü.

Xiaominin kendi uygulaması "temalar" var menüde olması gerek. Orada bi dünya ücretsiz yazı tipi mevcut. Ben roboto sevdiğim için hiç uğraşmadım yazı tipleriyle
    Hocam dediğim gibi siz yanlış yazdınız galiba ekran koruyucu ısındığında yada güneş ışığı gördüğünde kenarlardan hava alıp kalkmaya başlıyor sizde böyle bir durum yok mu? Denemek için cihazı ısıtacak oyun yada herhangi bir uygulama kullanabilir misiniz aynı şekilde güneş ışığı altında da 5-10 dk kullanın sonuç ne olacak bilgi verir misiniz? Blitzpowerden Baska marka da kullandım onda da sonuç böyleydi nedendir bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

TWRP ana menüde "mount" menüsü var. Oraya girip sisteme "x" atıp deneyin dedim, belki işe yarar. Oradaki hatada system mount edilemedi diyor çünkü.

Xiaominin kendi uygulaması "temalar" var menüde olması gerek. Orada bi dünya ücretsiz yazı tipi mevcut. Ben roboto sevdiğim için hiç uğraşmadım yazı tipleriyle
    İki şey soracağım hocam:
    1-tüm rom geçişlerinde en uygun ve sorun çıkarmayan twrp hangi sürümdür. (Ben 3.3.1.11 kullanıyorum ama masik x yüklerken flash esnasında en başta kırmızı iki uyarı vermişti)
    2- twrp rom flashlarken mount da sistem veya başka şeylerin seçili olması veya olmaması ne anlama geliyor. Bunlar önemli mi

• "mi globe" ve "mi room" romları çok güzel. neredeyse haftada bir güncelleme geliyor.
  • Arkadaslar arama geldiginde ekranda en ustte yesil arama ekranına dön diye bir yer cıkıyor oraya tıklamadan aramayı gostermiyor. 2-3 gun oldu bu cıkalı nedendir sizce?★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medley_man -- 18 Ocak 2020; 12:45:4 >
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Öyle bir twrp sürümü yok, keşke olsa. XDA da bunun için tablo yapmışlar hangi twrp hangi versiyonda stabil diye paylaşıyorlar. ---
    Normalde zip flashlarken otomatik mount yapıyor ancak uyumsuz olursa hata verebilir unable to mount/system gibi, o zaman manuel mount yapmak işe yarayabiliyor.

• Xiaomi Mi 9T 5D Fiber Nano Ekran Koruyucu Zore
    Ekran koruyucu alacak olanlar kesinlikle bunu alsın hem tam kaplıyor hemde görüntüyü bozmuyor.
    Blitzpower çok kötü

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürün bu mu? Orijinal satılan bir link verirseniz yeni alacak olanlar için iyi olur. Bu ürünü daha önce görmedim hiçbir yerde yorumu da yok
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 9t 5d Fiber Nano Ekran Koruyucu Zore - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-9t-5d-fiber-nano-ekran-koruyucu-zore-P395624391
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 18 Ocak 2020; 15:18:4 >

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    Link bırakır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.