Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.829.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz açılırken unlocked yazıyorsa siyah ekranın altında açıktır, aksi halde kapalıdır.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Üstad telefona IMEI atılmadı daha.

Unlock işlemi yapılmıştı daha önce. o zaman kilit simgesi açık gözüküyordu Bir iki gün önce fabrika ayarlarına geri döndürdü ondan sonra tekrar kilitli göstermeye başladı.
    ama yine de geliştirici seçenekleri istediğimiz yere gidebiliyoruz USB den ulaşabiliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • furza kullanıcısına yanıt
    Yazdığım gibi açılışta yazı yoksa kapalıdır. Daha önce açıldıysa ve kapandıysa Mi Unlock ile açabilirsiniz direk bekleme süresi vermeyecektir.
  • Geldim burdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 4 Ocak 2020; 17:27:7 >
  • Forumdan uzak kaldığım dönemde MASİK rom 9T/Pro için rom çıkardı yüklemek isteyenler format data/yes + 4 wipe yaparak geçebilirler.. E.U.Romdan akıllı ağ modu,kilit açma/kapama sesleri, arama ekranı seçenek ekleme/çıkarma (ses kayıt,kişi ekle,mute vs) farklı yazı tipleri vs var.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Şarjdan sonra İLK ekran süresi..

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Rom İndirme Linki...

sites.google.com
    Masik Official - ПРОШИВКИ
    https://sites.google.com/view/masikupdates/Update

Uygun Twrp Sürüm Linki....

drive.google.com
    LR-Team - Chinese - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/folders/1p4IWylpzZPzfD9_Lhndt7iG3VZAESjv9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 4 Ocak 2020; 17:44:17 >

• furza kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönmeyle kapanmaz ya adb ile yada mi flash ile lock demiştir. Daha önce açıldığı için açması basit zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Diğer xiaomi cihazları için güzel rom yapıyorlardı başarılı bir grup ama ilk sürümde hatalar varmış okuduğum kadarıyla. Bir sonrakinde duzeltirler.
    Ekstra özelleştirmeler güzel gözüküyor.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim tek kişi yapıyor rom işini ve bu kadar cihazla nasıl yapacak anlamadım ?

Bu arada konu dışı olarak ceza almam da sizin bir etkiniz var mı konu sahibi olarak ?
  • şu android 10 gelmedi gitti :D Güncellemeleri Apple gibi aynı anda dağıtsalar ne güzel olacak
    Tek kişi mi yapıyor bilmiyorum ama o kadar cihazla uğraşması zor tabi. İllaki güncelleme yayınlayacak yani ilk sürümü yapıp ortada bırakmaz sorunları düzeltir diyorum.

Benim bir etki yada yetkim yok. Moderator ve adminler yapıyor o işleri. Ama konudaki kişisel tartışma mesajları kaldırmak için sadece mesaj silme yetkim olmasını isterdim.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Tek kişi yapıyor hocam kesin hatta kullandığı cihaz 9 SE .

Günlük kullanıma gayet uygun,denenebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eu tabanlı mıuımix de benim hosuma gitti.Çok fark olmasada şarj süresi eu romdan daha iyi..

• Xiaomi dünyası enteresanmış gerçekten. Samsung'da güncelleme çıktığında bilgisayardan yada recovery.den kolayca yüklerdim. Burda indirdiğiniz rom bide beta oluyormuş. Bazı arkadaşlar yazmış, ota.yı bekleyeceğiz.

• wertasd kullanıcısına yanıt
    Şu an yüklenmemesi daha iyi. Bazı can sıkıcı sorunlar var. Onları düzeltip yayınlamaları gerekiyor.

• Masik rom mu? Mi room mu? Uzun zamandır eu rom beta kullanıyorum pil konusunda hic memnun olamadim. Farklı bir roma geçmek istiyorum artık hangisini tavsiye edersiniz.

• C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    3-5 sayfa geriye gidin orda bende dahil bir kaç arkadaş rom batarya sürelerini paylaşmıştı.
    Oradan kendiniz karar verin , hangisi olursa olsun temiz kurulum ile geçin olabildiğince uygulama bazlı yedek alıp yükleyin swift bacup gibi seçenekler ile .Twrp data restore,migrate, TTB gibi uygulamalar ile alınan toplu yedeklerin restoresin de problemler olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Fabrıka ayarlarından değil..recoveryden sıfırlayın..
    Bişey dikkatimi çekti çift dokunma problemi yapan 2 telefon 11.0.3.0 güncellemesi almış. Bi arkadaşta 11.0.1.0 güncellemesi var onda çift dokunma sorunu olmuyormuş. Alakası olabilirmi.

• Arkadaşlar vodafone 4.5 rezalet ötesi 2 mbps yi geçmiyor sadece benim telefonuma özel. Vodafone İnternet ayarlarını istediğimde cihazınıza özel İnternet ayarları yoktur deniliyor. Nasıl halletcem bunu kafayı yicem. 3g ye geçince biraz düzeliyor

• Hocam Dolby Atmos bızım rootsuz cıhazlara kurma imkanımız yokmu APK olarak vs..

• efsanex E kullanıcısına yanıt
    Zannetmem hocam..çift tıklama bu cihazlar ilk çıktığından beridir olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.