Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (523. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Google SwiftKey vb kullanıcı da açarsan hele ne yazdığını bilmiyordu zaten kala kala tambu ya kaldı iş :) devletin operatörlerini kullanırken tambu az ötede kalsın :D
Şahsen SwiftKey kullanıyorum. Alıştığımdan dolayı. Ama tambu kullanan arkadaşlar memnunlar. Bende onlardam gördüm. Baya iyi. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 22 Aralık 2019; 23:53:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar iphone 7den gecicem bu cihaza ama tavsiye edermisiniz?
Redmi note 8 pro ile arada kaldım Ama hangisi daha iyidir pisman edermi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mi 9t, note 8 proya açık ara fark atar (Ekran - Ses - Malzeme - Kamera - Tasarım)quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
Arkadaslar iphone 7den gecicem bu cihaza ama tavsiye edermisiniz?
Redmi note 8 pro ile arada kaldım Ama hangisi daha iyidir pisman edermi?
fiyatı bir indirmediler yurt dışında cihaz 260 usd indi türkiyede 2000 -2100 tl ye satılsa bende alacağım
indirmezlerse şeytan dürtüyor 2250 - 2300 tl ye mi sıfır 9t pro 6/128gb alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 23 Aralık 2019; 0:12:22 > -
Dediginiz fiyatlar 2300 civari telefonun cakma imei ilemi stilan cinsten?quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener
mi 9t, note 8 proya açık ara fark atar (Ekran - Ses - Malzeme - Kamera - Tasarım)
fiyatı bir indirmediler yurt dışında cihaz 260 usd indi türkiyede 2000 -2100 tl ye satılsa bende alacağım
indirmezlerse şeytan dürtüyor 2250 - 2300 tl ye mi sıfır 9t pro 6/128gb alacağım
Alıntıları Göster
Ganrantisi konusunda arkasinda kım duruyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben oynuyorum bazen noldu ki? -
Sarj kablosu ve sarj adaptörü tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı arkadaşlar takım halinde olması gerekmez ayrı ayrı da alabilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Efsane cuma da hepsiburada üzerinden mistore dan almıştım telefonu. Ama hala faturası gelmedi e postama zaten kargoyla kağıt olarak yollamiyorlar diye biliyorum. Şuan bu durumu yaşayan var mı ya da 21 Kasım'da veya sonrasında mistoredan alıp faturası e-postasina gelen.
Bu sefer şeytana uy derim
Bu kablodan kullanıyorum çok memnunum.
Bu marka şarj aletini kullanıyorum çok memnunum.
m.n11.com
Topk B244 Hızlı Şarj 3.0 18 W Usb Iphone 8/8plus/x/ Şarj Cihazı - n11.comhttps://m.n11.com/topk-b244-hizli-sarj-30-18-w-usb-iphone-88plusx-sarj-cihazi-P369482275
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiye de yasiyorsun arkadasim ne garantisi?quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
Dediginiz fiyatlar 2300 civari telefonun cakma imei ilemi stilan cinsten?
Ganrantisi konusunda arkasinda kım duruyor
Alıntıları Göster
Zebramo sitesi yüklenmiyor hocam modelini veya resmini atabilir misin buraya rica etsem
Bi de 3A 2A 5A kablolar var farkı nedir bunların
Amper degerleri onlar. Hizli sarj icin gerekli. Baseus kablo ve cihaz alabilirsiniz.
GittiGidiyor
Baseus Type-C Cafule Kablo USB 3A 1 m Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-type-c-cafule-kablo-usb-3a-1-m-511767838
GittiGidiyor
Baseus USB3.0 QualComm 3.0 Hızlı Şarj Cihazı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-usb3-0-qualcomm-3-0-hizli-sarj-cihazi-447389983
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Aralık 2019; 10:49:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Usta ben 10.3.11 deyim kullandığın roma nasıl geçebilirim..hangi twrp hangi adımlar izleniyor ?
Bende oynuyorum :) Ama bende pro var. bir sıkıntı mı yaşadınız?quote:
Orijinalden alıntı: Slax
ben oynuyorum bazen noldu ki?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X