Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 10 miui 11 costum eu costum rom ekran sürem. Ağırlıklı wifi yer yer 4.5g.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Google SwiftKey vb kullanıcı da açarsan hele ne yazdığını bilmiyordu zaten kala kala tambu ya kaldı iş :) devletin operatörlerini kullanırken tambu az ötede kalsın :D

Şahsen SwiftKey kullanıyorum. Alıştığımdan dolayı. Ama tambu kullanan arkadaşlar memnunlar. Bende onlardam gördüm. Baya iyi. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 22 Aralık 2019; 23:53:7 >
  • Arkadaslar iphone 7den gecicem bu cihaza ama tavsiye edermisiniz?
    Redmi note 8 pro ile arada kaldım Ama hangisi daha iyidir pisman edermi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Arkadaslar iphone 7den gecicem bu cihaza ama tavsiye edermisiniz?
    Redmi note 8 pro ile arada kaldım Ama hangisi daha iyidir pisman edermi?
    mi 9t, note 8 proya açık ara fark atar (Ekran - Ses - Malzeme - Kamera - Tasarım)

fiyatı bir indirmediler yurt dışında cihaz 260 usd indi türkiyede 2000 -2100 tl ye satılsa bende alacağım

indirmezlerse şeytan dürtüyor 2250 - 2300 tl ye mi sıfır 9t pro 6/128gb alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 23 Aralık 2019; 0:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

mi 9t, note 8 proya açık ara fark atar (Ekran - Ses - Malzeme - Kamera - Tasarım)

fiyatı bir indirmediler yurt dışında cihaz 260 usd indi türkiyede 2000 -2100 tl ye satılsa bende alacağım

indirmezlerse şeytan dürtüyor 2250 - 2300 tl ye mi sıfır 9t pro 6/128gb alacağım

Alıntıları Göster
    Dediginiz fiyatlar 2300 civari telefonun cakma imei ilemi stilan cinsten?
    Ganrantisi konusunda arkasinda kım duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6489426 6 kullanıcısına yanıt
    ben oynuyorum bazen noldu ki?
  • Sarj kablosu ve sarj adaptörü tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı arkadaşlar takım halinde olması gerekmez ayrı ayrı da alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsane cuma da hepsiburada üzerinden mistore dan almıştım telefonu. Ama hala faturası gelmedi e postama zaten kargoyla kağıt olarak yollamiyorlar diye biliyorum. Şuan bu durumu yaşayan var mı ya da 21 Kasım'da veya sonrasında mistoredan alıp faturası e-postasina gelen.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bu sefer şeytana uy derim

• erkanaskar E kullanıcısına yanıt
    Bu kablodan kullanıyorum çok memnunum.

Bu marka şarj aletini kullanıyorum çok memnunum.

m.n11.com
    Topk B244 Hızlı Şarj 3.0 18 W Usb Iphone 8/8plus/x/ Şarj Cihazı - n11.com
    https://m.n11.com/topk-b244-hizli-sarj-30-18-w-usb-iphone-88plusx-sarj-cihazi-P369482275

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Dediginiz fiyatlar 2300 civari telefonun cakma imei ilemi stilan cinsten?
    Ganrantisi konusunda arkasinda kım duruyor

Alıntıları Göster
    Türkiye de yasiyorsun arkadasim ne garantisi?

• Zebramo sitesi yüklenmiyor hocam modelini veya resmini atabilir misin buraya rica etsem

• Bi de 3A 2A 5A kablolar var farkı nedir bunların

Amper degerleri onlar. Hizli sarj icin gerekli. Baseus kablo ve cihaz alabilirsiniz.

GittiGidiyor
    Baseus Type-C Cafule Kablo USB 3A 1 m Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-type-c-cafule-kablo-usb-3a-1-m-511767838

GittiGidiyor
    Baseus USB3.0 QualComm 3.0 Hızlı Şarj Cihazı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-usb3-0-qualcomm-3-0-hizli-sarj-cihazi-447389983

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Aralık 2019; 10:49:21 >

• Arkadaslar bugun ayin 23 u fakat bu takvim 31 yaziyor. Bu gunu gostermesi icin nasil bir ayar yapabilirim. Kurcaladim bulamadim .

Hocam PC'den açın veya tarayıcınızın ayarlarından masa üstü versiyonunu seçip linke tıklayın.

Bu fiyata bu kaliteyi alamazsınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 23 Aralık 2019; 11:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

Arkadaslar bugun ayin 23 u fakat bu takvim 31 yaziyor. Bu gunu gostermesi icin nasil bir ayar yapabilirim. Kurcaladim bulamadim .
    Kullandığın temayla alakalı. Stok tema da bugünün tarihini gösteriyor, diğer temalarda genelde sabit bir tarih oluyor takvim ikonunda.

• sayamorra S kullanıcısına yanıt
    Usta ben 10.3.11 deyim kullandığın roma nasıl geçebilirim..hangi twrp hangi adımlar izleniyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slax

ben oynuyorum bazen noldu ki?
    Bende oynuyorum :) Ama bende pro var. bir sıkıntı mı yaşadınız?
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.