Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende mi 9t global garantili genpa cihaz var. Ama Google hesabimda cihaz k20 görünüyor. ( hani bağlı olduğu cihazlar var ya Google hesabında gözüken android cihazlar). Sizde de böyle mi? Bi kontrol edip paylaşabilir mısınız?
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yashiii -- 12 Aralık 2019; 0:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yashiii Y kullanıcısına yanıt
    Benim de mi 9t pro kontrol ettim her yerden. Ama google da K20 pro kurulumu yapin gibi bir bildirim gelmisti. Google genel olarak K20 diyo galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Arkadaşa katılıyorum mi9t heryönü ile A70 den daha iyi.
    Kamera
    İşlemci
    Tasarım
    Kasa kalitesi
    Bu konularda a70 den çok daha iyi
    Teknik olarak 9t A80 ile ayni donanıma sahip. Hatta skorlara bakarsaniz A80 den bile %1,2 gibi daha hizli ayni islemci olmasina ramen. Muhtemelen miui farki olabilir. A70 bu durumda zaten bu cihazin muhatabı degil.

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Size ürünler geldiğinde denemelerini yapıp bizleri de bilgilendirir misiniz acaba ?

En merak ettiğim konulardan biri :)
    Cihazın arkasında kocaman Redmi yazıyorsa K20 Mi yazıyorsa elindeki cihaz Mi 9t'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirulas -- 12 Aralık 2019; 12:42:22 >
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Cihazim mi 9t global garantili zaten. Ama Google ayarlarında k20 görünüyor. Enteresan olan bu zaten. Sizde de böyle mi?

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Cihazı mi 9t global olup da Google ayarlarında cihazı mi 9t olarak görünen varmı hiç aramızda beyler?

Enteresan değil çünkü iki cihaz arasında band 20 dışında hemen hemen hiçbir fark yok

Play'i acin bilgisayardan Ayarlar/Cihazlar sekmesine girin K20 nin uzerine tiklayip adini Mi 9T yaparsaniz degismez bir daha.

Soyle bir yer..

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Aralık 2019; 14:20:6 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    hocam şu romu nasıl kuracağımı sizle bir konuşsam beceremem gibi geliyor bana :) özelden yazsam yardımcı olur musunuz? :)
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam selam belki bilginiz vardir diye yazmak istiyorum mi 9t malum yol kayıtlı var twrp olmadan otadan direk guncelleme yapiliyor şöyle bir sorun yaşıyorum aramalarda yada aranmalarda konusma esnasinda çat diye görüşme sonlanıyor şebeke problemi yok her arandiginda çalıyor mesele konusma esnasinda kapanma miui 11 den sonra olmaya başladı aceba modem dosyalari zarar mi gördü sizin yöntemle nasil tekrar sifirdan imei atabilirmiyiz. Bu arada 10 görüşmeden 6 si konuşma esnasında kapaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 12 Aralık 2019; 16:42:9 >
  • Nashiro kullanıcısına yanıt
    1. TWRP den linkteki vendor firmware flaşlıyoruz.
    Reboot Recovery yapıyoruz.
    2. Ardından Format data deyip yes diyoruz.
    3. Wipe system yapıyoruz
    4. Romu flaşlıyoruz (Wipe Data vs yapmıyoruz.!!!)
    5. Reboot Sistem diyoruz.
    Kurulum ekranı geldikten sonra tekrar twrpye girip
    6. Magisk'i flaşlıyoruz.
    7. Ardından Wipe Data yapıp Reboot to System Diyoruz

Twrp olarak bu sürümü kullanıyorum.

drive.google.com
    LR-Team - Chinese - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/folders/1p4IWylpzZPzfD9_Lhndt7iG3VZAESjv9

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Play de mi 9t gözüküyor ama Google ayarlarında k20 görünüyor :) sizde böyle değil mi?
    Kafaya takdim da bunu :)

daha bot kilidi bile açık değil benim :( uzunmuş işlemler ve riskli gibi geldi
    Hocam sen pubg falan oyna rom,rot işlerine girme,olaya çok yabancısın cihaz elinde patlamasın.

bu islem uzunsa biz olelim buraya yazip anlatmak daha uzun suruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Aralık 2019; 17:12:46 >
    32 yaşında adamım hiç pubg oynamadım. :) yıllarca cyanogen mod kurdum ettim hep root ile kullandım. siz beni yanlış anladınız :) sadece ilk defa böyle teferruatlı bir telefon gördüm. bl bile ayrı dert.
    Xiaomi de BL açılmadan hiç bir rom,root işine giremezsiniz hocam.

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.