Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.832.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nihatyc

Arkadaslar mi 9 lite ile bu cihaz arasinda kaldım.Çogu yorumda iki cihaz arasında 9T tavsiye edildi.Ön kamerası güven vermiyor bana yoksa şimdiye çoktan kararimi vermistim.Ön kamerada sorun yasarmiyim uzun vadede.9 lite alsam gunluk kullanimda performans fark eder mi?OYUN oynamiyorum hiç.
    mi 9t kullanıcısıyım. babama da Galaxy A70 aldık (aslında almadım şirket verdi) söyle söyliyim, kamera beklentiniz varsa bu telefonları almayın. özellikle ön kameraları kötü. A70 in arka kamerası bile akıl almaz kötüydü. mi 9t de gene arka kamera iyi yani. firmalar artık bu ikinci sınıf telefonların kameralarını bilerek kötü yapıyorlar. 6-7 sene öncesinin 600liraya satılan geleral mobile discovery'sinin ön kamerası bile bunların ön kameralarından daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Örnekler burada mevcut.

GSMArena.com
    Xiaomi Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro review
    https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k20_pro_mi_9t_pro-review-1973p5.php

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Kasım 2019; 8:12:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, parmak izi okuyucusundaki animasyondan rahatsizdim. Kapatmak için herhangi bir seçenek sunulmamış. Settings Database Editor ile bunu kapatmak mumkun. Eger bilginiz bulunmuyorsa lutfen gosterdigim ayar disinda diger ayarlar ile oynamayiniz. Eger ilgili degeri bulamadiysaniz oncesinde parmak izi animasyonunu bir kerelik degistirmeniz lazim. Uygulama bircok ayari manipule etmenize izin veriyor. Cihaz yeniden baslatilmadigi surece degerler kalici oluyor. Ek paket linkinide ekliyorum. Bu paket ile ayarlari her yeniden baslatmada otomatik uygulama secenegi aktif oluyor.

İlgili degerin uzerine tikliyoruz. EDIT VALUE diyoruz ve 4 yaziyoruz.

play.google.com
    Settings Database Editor - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=by4a.setedit22

Ek paket :
    apkupload.club
    4A Feature Pack for SetEdit 2018.10.31.apk - Apk Upload
    https://apkupload.club/5F2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Kasım 2019; 9:14:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Sıkı takipçisin
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak bu kanıya varıyorsun ?
  • @efebora06 Bey; PM kutunuz kapalı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yen@l -- 10 Kasım 2019; 10:58:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı kutu 128 Gb 1970 TL Kayıtsız. Renkler için stok bilgisi alabilirsiniz

• Arkadaşlar 400 lira daha az verip mi9 lite almalımıyım sizce 9t'nin liteye göre artısı 400 liraya değecek kadar var mı?

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    hocam bu örnekler çok iyi yaa. çok şaşırdım.
    Şimdi kendim denedim, iyi ışıklandırılmış yerlerde denedim, ön kameradan çözünürlük olarak iyi sonuçlar elde ettim. sanırım bizim ön kamera arka planda ışık olunca patlıyor olsa gerek. gündüz iyi demek ki. ama loş ortamda selfie falan çekeceksen ve arkada azcık ışık varsa patlıyor sanırım çünkü ben öyle ortamlarda denemiştim ve çok kötüydü. ayrıca şu yabancı çok meşhur zenci bi arkadaş var, incelemesinde o da aynı şekilde dememişti ve çok kötü demişti.

• Yen@l kullanıcısına yanıt
    Çok soru soran olduğu için kapattım Sorun buradan? Yardımcı olurum
  • akifs44 kullanıcısına yanıt
    Süper fiyat,harika,muhteşem
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Mi 9 Lite +'ları Hafıza kartı desteği,Kızılötesi,imei repair sonrası çift hat kullanabilme ve çentikli ekran. 180 gr

Mi 9T +'ları SD730 işlemci,pop-up kamera ve çentiksiz ekran.

Tamamen TERCİH meselesi.
  • poup kamerada motor sesi geliyor sessiz ortamda ariza verirmi normalmi acaba arkadaslar

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    marques brownlee'yi diyorsunuz sanırım. bu insanlar çoğunlukla reklam için inceliyor cihazları, o an ışık kötü olmuştur bir şeyler ters gitmiştir. bu kameralara kötü demek için profesyonel makinalar ile kıyaslamak gerekir. onların yanında evet kötü ama mobil platformda iyinin üstüler..
  • jaws01 J kullanıcısına yanıt
    bende de mevcut, normal bir şey sanırım. bende bir tık sessiz beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

bende de mevcut, normal bir şey sanırım. bende bir tık sessiz beklerdim.
    insallah normaldir

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Selam hangi il acaba baya kelepir duruyor.

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan mi8 lite cihazı kullanıyorum. Kamera konusunda çok fark varmıdır sizce? Misal ikisinide 10 üzerinden değerlendirmenizi istesem? Birde pubg gibi oyunları bazen oynuyorum bazen oynamıyorum. Çok fark verirmi performans olarak? Açık konusuyum 400 lira az bir meblağ değil almısken bi defalık alıp 2-3 yıl kullanma gayretim var. Eğer değer dersen t alıcağım yoksa lite alacağım sosyal medya odaklı kullanıcıyım zaten oyunda sd660 8 lite bile açıyor pubg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 10 Kasım 2019; 12:34:25 >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.