Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.833.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    Bataryadan çok memnunum. Normal kullanımımından da fazla kullandım. Youtube spotify kamera fotoğraf ağırlıklı...
    Karanlık mod kullanıyorum. Işığı fazla açmam. İlk sayfadaki tüm işlemler yapıldı. Otomatik başlatmadan uygulamalar kapalı durumda. Oyun yüklü değil. 25 civarı şarja koyup 80 civarı çekiyorum. Zaten 35 dk da doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Hocam miui 11 de erişilebilirlikte var. Erişilebilirliğe girin orda görüntü boyutu var ordan yapablirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Hocam miui 11 de erişilebilirlikte var. Erişilebilirliğe girin orda görüntü boyutu var ordan yapablirsiniz
    guncellemeyle gelen nasil silindi ilginc temalarda 6x6 olmuyor erisebilirlikte yok o secenek bulamadim

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownlife

Wipe henüz yapmadım.

Batarya sorunuyla ilgili şunları yaptım:
    "güncelleme" menüsünde "sağ üstteki 3 nokta" dan "en yeni paketi indir" sekmesine tıklayıp indirmesini bekleyin ve güncelleme yapın.

Ayarlar - uygulamalar - uygulamaları yönet - izinler - otomatik başlatma

Tüm tikleri kaldırın
    Anladım. Ben bl işlemi için güncelleme yapmıyorum.

Ancak anlamadığım bişe mobil veri sürekli açık, herşey ilk sayfada kine benzer ayardaydı. Bu seferde 8-9 saatlik beklemede %4 tüketmiş sadece (geceden sabaha kadar) dengesiz yani. Hücre bekleme kısmı sanırım yanlış gösteriyor.

Resim atmadan özetle
    Kalan pil %54
    Ekran = 4saat 16dk
    Telefon bekleme= 15saat 49 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

kardes o zaten ekran metin boyutunda var icon size

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    bu formatla gitti temalarda ekran 7x7 oluyordu formatla gitti çozumu yokmu bi Allahin kulu yokmu yardim edecek

Miui 11 güncellemesi ile kaldırılmış demek ki o özellik bulamazsınız ya miui 10 a geri döneceksiniz ya da custom rom yükleyeceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 9 Kasım 2019; 10:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Miui 11 güncellemesi ile kaldırılmış demek ki o özellik bulamazsınız ya miui 10 a geri döneceksiniz ya da custom rom yükleyeceksiniz...

demekki kaldirilmis hocam bl kilit acmazsam geri donmuyor denedim programla bl kilit acik olmadan eaa rom daydim mii11 gecmistim eea romda , programla mi10.3.11 globala gecmistim simdi ikisinede mi11 geldinden direk bl kilidi acmaya yonlendiriyor bl kilidi acsam burda olmazdim suan yazmazdim , mi10 dan mi11 yukseltince 7x7 oluyor ekran format atinca gidiyor telefonu tv ye yansitma calismiyordu format atip denedim yine yansitma calismadi mi9t mi11 de yazilim hatasi var mi6 telefonuma mi11 yukledim onda telefon yansitma ve 7x7 cayir cayir calisiyor mi11 guncellemeyle icine zicmislar afedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

kardes o zaten ekran metin boyutunda var icon size

bu formatla gitti temalarda ekran 7x7 oluyordu formatla gitti çozumu yokmu bi Allahin kulu yokmu yardim edecek

Alıntıları Göster
    7x7 daha önceden yoktu galiba, launcher kullanıyor muydun önceden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam yorumunuz etkili oldu.

Xiaomi de bu her zaman böyledir, her güncelleme de atıyorum 3 tane iyi bir özellik getiriyorsa en 5-6 tane hatta daha fazla sıkıntı getiriyor.

Şimdi neden custom rom kullanıyoruz daha iyi anlıyorsundur
  • brownlife kullanıcısına yanıt
    Evet, evvel ki gün bu sorunu ben de yaşadım, ancak ben paket yükleyicisi ve calendar güncellemesini yaptıktan sonra aynı gün içerisinde üç defa telefon ısınarak kapandı. Daha sonra ise bir daha kapanma olmadı. Bu güncellemeyi yapana kadar telefondan gerçekten çok memnundum iyi ki almışım diyordum ki ben iphone dan geçmiştim.
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Dün bahsettiğiniz ilk sayfadaki ayarların tamamını yaptım. Durum değişmedi malesef.

Sabah şarjdan söktüm. 1 saat sonra %88 oldu batarya ve arkasındaki saçma ısınma vardı. Normalde ben saat 14:00 civarı %88 pil görüyordum bu sorundan önce.

Telefon resmen buga girdi. Format tavsiye ediliyor ama 2 ay önce aldığım Android 9 sürümüne sahip 2019 yılı cihazına 2000' li yıllarda Windows XP' e format atar gibi format atmak çok ilkel geliyor. Ben PC' deki Windows 10' uma belki 4 senedir format atmıyorum. Her sorun yaşadığımızda format atacaksak ve tüm bilgilerimiz gidecek tekrar kurulumlar yapacaksak bu cihaz kullanmaya değer bir cihaz değildir.

Kendiliğinden veya olası çıkacak bir güncelleme ile düzelmezse format atıp satacağım malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 9 Kasım 2019; 11:0:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: softdisk

Bataryadan çok memnunum. Normal kullanımımından da fazla kullandım. Youtube spotify kamera fotoğraf ağırlıklı...
    Karanlık mod kullanıyorum. Işığı fazla açmam. İlk sayfadaki tüm işlemler yapıldı. Otomatik başlatmadan uygulamalar kapalı durumda. Oyun yüklü değil. 25 civarı şarja koyup 80 civarı çekiyorum. Zaten 35 dk da doluyor.
    %80 de çekince ekran süresini nasıl görüyorsunuz. Tam şarj olması gerekmez mi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• farselem kullanıcısına yanıt
    Bu tür android güncellemesi yada arayüz güncellemesi gibi durumlarda herkeste olmasa da bazı cihazlarda sorunlar çıkabiliyor çözümü format atmak şu anda..
    Win10 1903 güncelleyenler de sorun yaşadı mesela format atarak düzelttiler, çoğu işletim sisteminde çıkabilecek sorunlar. Ama ben 1903 yaptım hiçbir sorun yaşamadan formatsız kullanıyorum.
    Herkesin değil de bazılarının sorun yaşama sebebi kullanıcıların telefon/cihaz kullanma alışkanlıkları, ayarları, programları farklı. Bir yerden sorun çıkınca bütün işletim sistemini etkileyebiliyor.
  • farselem kullanıcısına yanıt
    işte bu yüzden ios en iyisi yapacak bisey yok maalesef

• sertay_a kullanıcısına yanıt
    mi10 da temalardan kullaniliyor 7x7 hocam mi11 de kaldirmislar saolsun

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    bl kilidi actiktan sonra tekrar kapatma yolu varmi hocam

Launcher kullanmanızı öneririm. Nova Launcher Prime mesela. Çok geniş özelleştirme ve makyaj imkanına sahip olursunuz.
    Var tabi Stock roma dönerken veya adb komutları ile kapatılır.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.