Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.829.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirulas

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Ayarlar uygulama ayarlarına gir.

Her uygulama altında üstteki menüler var. Full bildirim, kilit ekranında gösterme, autostart ve no restriction on backround activity dahil tüm bildirimlerini görmek istediğiniz uygulamaları açın. Büyük ihtimalle ortalama kullanıcılar 10 tane uygulamanın full erişimini istiyordur ama buradn istediğin kadarına full erişim verebilirsiniz
    ayarlar _ uygulamaayarları diye bir menü yok. tam adını yazarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eahmet E kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen ingilizce kullanıyorum ben. Ayarların en aşağısında uygulama ayarları olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayarlar bölümüne girdiğinde en üstte bir boşluk var oraya ilk önce izinler yazacaksın o menüyü açtıktan sonra altta ek izinler var oraya tıkladıktan sonra kilit ekranındaki izin ver açacaksın umarım anlatabilmişimdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Bu mesaj silindi.
    arkadaşlar iyi niyetinize teşekkür ederim. yaptım. ama olmuyor. çıldırıyorum.

Kapat-aç telefonu
    Orası yeterli değil. Durum çubuğu ve bildirimler, kilit ekranı ayarlarında da bildirimleri göster ve kilit ekranını uyandır açık olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

Orası yeterli değil. Durum çubuğu ve bildirimler, kilit ekranı ayarlarında da bildirimleri göster ve kilit ekranını uyandır açık olmalı
    kusura bakmayın hepsini ysptım. ne yaptıysam olmadı. mui 11 i bekliycez.

• mc_aliko M kullanıcısına yanıt
    MIUI 10 kullanıyorsan eğer çözüm için ayarlar dan kilit ekranı & parola kısmına girin "kilit ekranını bildirimler için uyar" kısmını kapatın. Ben bu şekilde çözdüm.

MIUI 11 kullanıyorsan Ayarlar => Ortam ekranı & Kilit ekranı => "Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" seçeneğine girip Hiçbiri kısmını seçerseniz sorununuz çözülür.
  • Bu telefon çıktığından beri hiç güncelleme aldı mı? TR cihazı için soruyorum.

• elmatadori kullanıcısına yanıt
    TR cihazı diye bir rom yok hocam. Cihaz hakkında kısmının ekran görüntüsünü atın bakalım
  • Mi 9T içinde 3.5 mm ses çıkışı için özel bir yazılım donanım vs var mıdır bu konuda bilgisi olan var mı?

Mesela hangi empedansa kadar olan kulaklıkları verimli bir şekilde besleyebilir?

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Evet DAC mevcut.

Audio Playback

Playback Dynamic Range: 122dB

Total Harmonic Distortion + Noise (THD+N), Playback: -105dB

Sampling, Playback: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz

PCM, Playback: Up to 384kHz/32bit

Native DSD support: DSD64, DSD128

Additional Playback Features: DXD support, DoP Support (DSD over PCM)

Audio Recording

Total Harmonic Distortion + Noise (THD+N), Record: -103dB

Sampling, Record: Up to 192kHz/24bit

Recording Dynamic range: 109dB

Power Consumption

Audio playback: 28.52mW for high performance mode, 6mW low power mode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 28 Ekim 2019; 19:51:22 >

• Espa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

MIUI 10 kullanıyorsan eğer çözüm için ayarlar dan kilit ekranı & parola kısmına girin "kilit ekranını bildirimler için uyar" kısmını kapatın. Ben bu şekilde çözdüm.

MIUI 11 kullanıyorsan Ayarlar => Ortam ekranı & Kilit ekranı => "Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" seçeneğine girip Hiçbiri kısmını seçerseniz sorununuz çözülür.
    arkadaşım denedim olmadı senden ricsm bu dedğni seçip denermidm. o zaman bildirimler gelmiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 28 Ekim 2019; 20:34:30 >
  • quote:

İşe yaradı çok teşekkürler.

Notification problemlerini çözdüm tamamen. Notify buddy app'ini sildim tekrar yükleyim diye appstoredan kaldırılmış. onu da halledersem 4 4lük olacak.
  • quote:

İşe yaradı çok teşekkürler.

Notification problemlerini çözdüm tamamen. Notify buddy app'ini sildim tekrar yükleyim diye appstoredan kaldırılmış. onu da halledersem 4 4lük olacak.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.