Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (304. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dikkat edersen ingilizce kullanıyorum ben. Ayarların en aşağısında uygulama ayarları olması lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayarlar bölümüne girdiğinde en üstte bir boşluk var oraya ilk önce izinler yazacaksın o menüyü açtıktan sonra altta ek izinler var oraya tıkladıktan sonra kilit ekranındaki izin ver açacaksın umarım anlatabilmişimdir..
arkadaşlar iyi niyetinize teşekkür ederim. yaptım. ama olmuyor. çıldırıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: efebora06
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapat-aç telefonu -
Orası yeterli değil. Durum çubuğu ve bildirimler, kilit ekranı ayarlarında da bildirimleri göster ve kilit ekranını uyandır açık olmalı
kusura bakmayın hepsini ysptım. ne yaptıysam olmadı. mui 11 i bekliycez.quote:
Orijinalden alıntı: sirulas
Orası yeterli değil. Durum çubuğu ve bildirimler, kilit ekranı ayarlarında da bildirimleri göster ve kilit ekranını uyandır açık olmalı
MIUI 10 kullanıyorsan eğer çözüm için ayarlar dan kilit ekranı & parola kısmına girin "kilit ekranını bildirimler için uyar" kısmını kapatın. Ben bu şekilde çözdüm.
MIUI 11 kullanıyorsan Ayarlar => Ortam ekranı & Kilit ekranı => "Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" seçeneğine girip Hiçbiri kısmını seçerseniz sorununuz çözülür. -
Bu telefon çıktığından beri hiç güncelleme aldı mı? TR cihazı için soruyorum.
TR cihazı diye bir rom yok hocam. Cihaz hakkında kısmının ekran görüntüsünü atın bakalım -
Mi 9T içinde 3.5 mm ses çıkışı için özel bir yazılım donanım vs var mıdır bu konuda bilgisi olan var mı?
Mesela hangi empedansa kadar olan kulaklıkları verimli bir şekilde besleyebilir?
Evet DAC mevcut.
Audio Playback
Playback Dynamic Range: 122dB
Total Harmonic Distortion + Noise (THD+N), Playback: -105dB
Sampling, Playback: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz
PCM, Playback: Up to 384kHz/32bit
Native DSD support: DSD64, DSD128
Additional Playback Features: DXD support, DoP Support (DSD over PCM)
Audio Recording
Total Harmonic Distortion + Noise (THD+N), Record: -103dB
Sampling, Record: Up to 192kHz/24bit
Recording Dynamic range: 109dB
Power Consumption
Audio playback: 28.52mW for high performance mode, 6mW low power mode
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 28 Ekim 2019; 19:51:22 >
-
Teşekkür ederim cevabınız için.
arkadaşım denedim olmadı senden ricsm bu dedğni seçip denermidm. o zaman bildirimler gelmiyormuquote:
Orijinalden alıntı: LaNDeR
MIUI 10 kullanıyorsan eğer çözüm için ayarlar dan kilit ekranı & parola kısmına girin "kilit ekranını bildirimler için uyar" kısmını kapatın. Ben bu şekilde çözdüm.
MIUI 11 kullanıyorsan Ayarlar => Ortam ekranı & Kilit ekranı => "Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" seçeneğine girip Hiçbiri kısmını seçerseniz sorununuz çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 28 Ekim 2019; 20:34:30 >
İşe yaradı çok teşekkürler.quote:
MIUI 11 kullanıyorsan Ayarlar => Ortam ekranı & Kilit ekranı => "Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" seçeneğine girip Hiçbiri kısmını seçerseniz sorununuz çözülür.
Notification problemlerini çözdüm tamamen. Notify buddy app'ini sildim tekrar yükleyim diye appstoredan kaldırılmış. onu da halledersem 4 4lük olacak. -
İşe yaradı çok teşekkürler.quote:
Notification problemlerini çözdüm tamamen. Notify buddy app'ini sildim tekrar yükleyim diye appstoredan kaldırılmış. onu da halledersem 4 4lük olacak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X