Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci yol fastboot ile yükleme hocam
    Dosyanız,
    https://bigota.d.miui.com/V12.1.4.0.RFJMIXM/davinci_global_images_V12.1.4.0.RFJMIXM_20210727.0000.00_11.0_global_9ce20c36aa.tgz

Rehber
    https://xiaomiui.net/how-to-flash-fastboot-rom-on-xiaomi-9902/amp/

YouTube da çokça anlatım da mevcut.

Edit, memnun kalmaz iseniz custom rom yüklüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 9 Aralık 2022; 13:1:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler, bunu deneyeyim.

• Güncel gcam 8.4 ve mi9t xml denemek isteyenler için,

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

veya

telegram
    GCam NEWS 📰 | Open-Source
    https://t.me/gcambrnews/3562?single

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 10 Aralık 2022; 19:6:9 >

• Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır kullandığım Mi 9T son birkaç haftadır sorun çıkarıyor. Telefon bazen tamamen donuyor ve yeniden başlatmaya çalıştığımda uzun süre "mi.com" yazısının olduğu siyah ekranda kalıyor. 10-15 dakika uğraştıktan sonra açabiliyorum telefonu, açtıktan sonra sorunsuz çalışıyor. Benzer sorun yaşayan var mı? Batarya kaynaklı olabilir mi, bataryayı değiştirsem düzelir mi?

• Teşekkürler güzelmiş :) şöyle bir sorunum var batarya değiştirdim ya %98 olunca kalıyor öyle ne yapsam olmadı. Fastboot roma magisk atamadığım için twrp şifreleme yapıyor onda da kalibre yapamadım. Nasıl çözerim bu sorunu %98e kadar gelip kalıyor öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    TWRP stok MIUI decrypt yapıyor mu hatırlamıyorum hocam.

miui istiyorsanız, Eu rom kurabilirsiniz.
    Güncel twrp ile Format data sonrası eu 24.11.21 romu yazabilirsiniz.

https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/21.11.24/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_21.11.24_v12-11.zip?ts=gAAAAABjlRIUOMsOfAnYbZTBjcm-BqOvStJkI71TgdV7NaC82euztOTf6xSkKBfrVxvd5FiLsUAYAlODVUaMApojr_Xg1Q7tUA%3D%3D&use_mirror=nav&r=

Root Explorer yada twrp içinde dosya yönetici ile %100 şarj sonrası Data/system içindeki batterystats.bin silin, şarjdan çekin. Bitene kadar kullanın.

• Aospta bu işlemler işe yaramıyor galiba? Yukarıda app ile root izni verdim normal %100 oldu fakat sonraki şarjlarda 98de kalıyor. Ve ne hikmetse yeni pil diye taktırdım 3321mah yazıyor aida64 programda

• Ek olarak verdiğin eu rom hantal mı 😅

• QRX kullanıcısına yanıt

Hocam telefona hard reset atmayı denediniz mi?

• chmstsvs C kullanıcısına yanıt

Hocam hard reset atın.

• Hocam root istiyor mu yoksa direkt kuruluyor mu?

• albati kullanıcısına yanıt
    Direkt kurulur hocam.

Xml yüklemek için dosyayı ana dizindeki lmc8.4 klasörüne kopyalamak ve uygulama açıkken foto çekmek için kullanılan butonun sağ yada sol yanındaki boşluğa çift tıklayıp dosyayı seçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 13 Aralık 2022; 13:0:30 >
  • Güncel olarak GENPA servislerinde orjinal batarya değişimi yapılıyor mu bilginiz var mı?

• goodeater kullanıcısına yanıt
    Evet değişiyor. 1 ay önce değiştim. 380 tl.

Kasma sorunum hard reset atınca çözüldü bu arada. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

Hangi rom yüklü sizde? Ben taktırdım %98 hatası alıyorum kalıyor batarya o seviyede.. Fastboot rom atmak istedim twrp şifreleme yapıyor hep magisk lazım bana çünkü. Yüklemedim fastboot

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Mui 12.0.9 yüklü. Rom vs uğraşmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En acilinden aosp rom önerin var mı? Cheris 4.2 sıkıldım rom değişmek istiyorum.. Dotos 5.2.1 yapsam a11 eski kalacak. Var mı önerin kurayım

• Arkadaşlar merhaba, telefonumda son bir aydır özellikle sağ alt orta bölümde dokunmatik algılamıyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Yazılımsal olabilir mi ya da buna bir uygulama neden olabilir mi?

• batarya değişimi öncesi tedbiren yedekleme yapmak için tavsiye edeceğiniz bir yedekleme uygulaması vs. var mı?

• dede06 kullanıcısına yanıt
    Swift Backup (root gerektirir)

• 
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.