< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1301. sayfa)
-
-
Çok saçma ya kullanıcıya dayatılacak bir şey mi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yabancı forumları bir taramak lazım kimse bilmiyor sanırım
Duvarkagidi döngüsünün guncellemesnimi kendisinimi bisekilde sildim bende cikmiyor artik eskisi gibi artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr_baskurt -- 10 Nisan 2022; 2:6:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,sdn de miui 13 alacağımız yaziyor,haberi olan var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Mini Cooper -
https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-13-android-12-port-rom-mi-9t-k20-davinci-stabil.125572/
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Bu tür islerde8hic anlamıyorum ne yazik ki,resmi gelecekse bekleyeceğim artik..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Mini Cooper -
Resmi olarak gelmeyecek.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Listede var gözüküyor
O liste hatalı sayın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Sayfayı gezdim ama bulamadım. İmei atılan cihazımıza android 11 yükleyebilen oldu mu?
benim 9T android 11 li. twrp ile yükleyebilirsin, imei silinmez.
Benim Android 9 miui 10 ama bir kaç ayda bir kendi kendine ısınma ve şarj tüketme sorunu oluyor. İşlemciler son yükte sebepsiz sürekli çalışıyor. Kapatip açınca düzeliyor. Hatta simdi tekrar yaptı. 5 kez kapatıp acmamla düzeltebildi. Bazen sarja takılıykende yaptığı oluyor. Bir gün farketmeyip yanacak yada patlatacak diye korkuyorum. En azından bu durum olunca uyaracak bi program varmi onu araştırıcam
Ben bulamadım o ekranı. Nerede tarif edebilir misiniz?
_____________________________ -
Bende de aynı sorun vardı son 2 gündür. Kapatıp açınca düzeldi. Ara ara yapıyor 3-4 ayda bir. Şarj falan bırakmadı alev gibi oluyor. Sorun ne acaba? Kvk kutudan çıktığı gibi kullanıyorum hiç ellemedim güncellemeye karşıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Forever Android -
Uygulamaya girin sonra uygulama bilgisinden kaldirabiliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr_baskurt -- 13 Nisan 2022; 9:56:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@theVerge dostum eu rom'u yükledim ama NFC yine çalışmıyor. acaba sende NFC çalışıyor mu? NFC'yi geri yükleme seçeneğine bastım yüklenemedi uyarısı verdi.
Ayarlar
Telefon hakkında
Depolama
Uygulamalara ve veriler
Duvar kağıdı döngüsü uygulamasını bulup altta kaldır şeçeneği var.
Kaldırdığınızda işlem tamamdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
NFC ilk kullandığınızda mevcut, imei sonrası gittiyse eğer. Sebebi modüle zarar verilmiş olabilir veya yanlış QCN kullanılmış olabilir. İşlem yapan kişi bilir ne olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Nisan 2022; 19:28:36 >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt