Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.840
Cevap
291
Favori
1.812.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır revos miui 11 kullanıyorum artık sıkılmaya başladım rom ile ilgili problemler olmaya başladı. Tavsiye edeceğiniz miui tabanlı rom var mı? şimdiden teşekkürler
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir xiaomi.eu rom 11.0.6 kullanıyorum tavsiye ederim. Android 10 miui 11.
    Şarj biraz düşsün umrumda değil derseniz miui 12 olanı kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt

Ekran sureniz ortalama kac saat hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    6-7 saat. 4g, wifi karışık kullanım
  • Espa kullanıcısına yanıt
    stabil oluyor demi hocam
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Evet, miui12 öncesi çıkan en son stabil sürüm. Mayıs'tan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım yoksa bu kadar uzun süre kullanmazdım.
  • - BOOTLOADER KİLİDİ AÇAMADAN ŞEBEKESİ GİDEN ARKADAŞLAR İÇİN -

Öncelikle boşuna kapak açtırıp işlem yaptırmanıza gerek yok, gereken 2 şey var;

1-Tarihi geçmemiş bir pasaport bulmak
    2-E-devlete telenoun IMEı'sini girip telefonun kullanım süresini uzatmak ---

Bu işlemden sonra kapanmış telefonunuzda şebeke tekrar aktif olacak(1-2 aylığına), bu arada bl kilidi için başvuru ve açılışını yapabilirsiniz.

Sadece 1 IMEI girin, BL kilidi açılması uzarsa sonra diğer IMEI de girebilirsiniz.

*Bir diğer yöntem ise yıl sonunda IMEI kullanımları sıfırlanır, yılbaşına yakınsanız bekleyebilirsiniz.(4+4)

• instagramdaki videolar tam ekran olmuyor sağdan soldan kırpıyor cihaz bunun için bir çözüm var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt

Instagram maalesef Android cihazların çoğunda aynı şekilde çalışıyor. Instagram'da/sosyal medyada çok paylaşım yapan biriyseniz tercihiniz ios işletim sistemi yani Apple cihazlar olmalı çünkü çektiğiniz foto/videoyu aynı şekilde paylaşabiliyorsunuz. Kırpma/kesme/laglı video gibi sorunlar olmuyor.

Optimizasyon kaynaklı bir sorun ve Instagram bunun için bir şey yapmıyor, insanın aklına sanki Apple ile anlaşmış da bilerek düzeltmiyor fikri geliyor.

Fotoğraf ve videoları telefonun kendi kamerasıyla çektikten sonra paylaşırsanız bir nebze daha kaliteli olacak. Direk instagram'ım kamerasıyla çekince daha da kötü oluyor.

Edit: Alternatif olarak modlu Instagram uygulamaları kullanabilirsiniz. Fotoğraf ve video kalite ayarları mevcut. Sorumluluk size ait. --- https://www.vividapk.com/uygulama/instagram-mod-apk//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 3 Ekim 2020; 10:35:35 >

• NexusElite kullanıcısına yanıt

Teknolojinin neye izin verdiğinden ziyade maliyet odaklı düşünüyorlar sanırım hocam. Amoled pahalı bir ekran. Bu ekranla 10T Pro bir üst seviye cihazların fiyatlandırmasına yaklaşabilir. Bu sefer de bir alt sınıf boş kalır. Madem amoled olmuyor en azından süslü bir ekran olsun diye düşündüler sanırım. Yüksek hz bir ekranın gerekliliği veya olmazsa olmaz durumu tartışılır. Mesela ben telefonda en fazla arcade türü oyunlar oynarım, gerisi web, mail, sosyal medya vs. AdaptiveSync ile zaten bu şekilde kullanırken hiç bir zaman 144hz göremeyebilirim (: Sürekli 144hz çalışsa ona da batarya dayanmaz. Eğerki mobil oyuncu olsam zaten Asus ROG gibi cihazlara bakarım. Yani kısaca LCD yerine çok daha ucuz bir amoled i tercih ederim.

Pop-up kamera konusuna katılıyorum, bu bi ara geçiş denemesiydi sanırım.

Her zaman söylerim, mobil high-end işlemcilerin gücü abartılıyor. Mi 10T için koy buna SD765'i, sıradan bir amoled ekran, pop-up kamera. Kafadan $100 daha ucuz olur.

• ALIENWARE kullanıcısına yanıt

Ama o zaman da rakabet ortamı oluşmaz. Lansmandan örnek veriyim iPhone 11 869$ Mi10T 350€ Pro 650€ eğer ki firmalar o ekstra bizim gereksiz bulduğumuz özellikleri yapmasalar bu bizim zararımıza olur. Tamam belki daha ucuza alıcaz ama neyden fedakarlık edicez. Mesela başka bir firma ilerlemeyen firmaları görünce yatırımı arge ye yapmıycak yani azaltıcak bu sefer hem yeniliklerin gelişi yavaşlıycak hemde yeni çıkıcak cihazlar çok daha pahalıya satılıcak. Daha bir sürü sebep sayarım hocam.

Yoksa sizde haklısınız ama keşke her şey istediğimiz gibi olsa o yüzden ben benim isteklerim en yakın cihazı seçiyorum artık.

• Merhaba arkadaşlar m9t telefonuma imei klonlanlandı diye mesaj geldi. qcn dosyalarım duruyor ve twrp yüklü telimde. Acaba bana imei repair konusunda yardım edebilecek bir arkadaş var mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim. Ben kendim de yaparım belki internetten bakarak ama burada daha önce tebrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirllerse sçok makbule geçer

• BENİ TELEFONDAN VE OPERA'DAN SOGUTAN HATA LÜTFEN COZUMU BİLEN VARSA YAZSİN HER GUN LANET EDİTORUM LUTFEN YARDİM EDİN.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Bu saçma sapan nedenini anlayamadigim hatayı alıyorum sürekli ve bu sadece opera'da oluyor. Opera üzerinden ekran görüntüsü alamıyorum. Bazen de alınıyor. Uygulamanın keyfine göre ama çoğunlukla bu salak hata çıkıyor. Her türlü izni verdim, bildirim iznini açtım. İnternette bilgi yok, olan bilgiler de çok alakalı değil, güvenlik bilgilerini sıfırla diyor. Onu da yaptım. Ben de tek sıkıntı opera'da. Bu yüzden girip chorme'den ss aliyorum ve bu hayattan soğutuyor. Linki kopyala yapıştır ve Chrome'dan nefret ediyorum. Doğru dürüst gece modu bile yok bildiğim kadarıyla. Bu yüzden opera çok iş görüyor. Varsa çözümü lütfen yazın opera'yı bırakmak istemiyorum. Sadece bu lanet olası uygulamada alıyorum başka hiçbir uygulamada problem yok.

UYGULAMA BİLGİSİ KİSMİNDAN ALDİGİM SS'LER:

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Bakın dışarıdan istediğim gibi ss alabildim ama opera'dan alamıyorum. Zaten hata fotosunu da başka telefon yardımıyla çektim. Resimde belli oluyordur. Görüntü kalitesi falan da kötü ayrıca telefonun kenarları görünüyor.

Neyi açıp kapatayim bilemiyorum. Telefon root'lu değil bildiğim kadarıyla ama yurtdışı telefon. Tamamen orijinal, sağlam 6 aydır kullaniyorum ve bu hatayı 6 aydır alıyorum. Sonunda bitkim usandım, buraya yazayım dddim. Bl kilidi falan gibi bir şey var galiba bildiğim kadarıyla o bende açık ama root yok çünkü root olsaydı banka uygulamaları root'lu telefonlarda ilk yüklemede hata veriyor. Telefoncu arkadaş root attı galiba ama sonra kaldırmıştı bildiğim kadarıyla. Yani telefon gelen olarak böyle bir şey. Başka opera kullanip bu hatayı alan var mı? Anlamadım ki telefonla alakalı değil gibi. Opera kaynaklı muhtemelen çünkü diğer her yerde ekran görüntüsü alınıyor. Hatta diğer tarayıcılar dahil.

Biraz atarlı, giderli yazdiysam kusura bakmayın, lütfen. Defalarca internette arattım, sürüyle şey denedim olmadi, yok. Buradan da sonuç almazsam sileceğim bu uygulamayı. Ekstra külfet. En çok ss aldigim uygulamada ss alamıyorum.

Teşekkürler, şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 3 Ekim 2020; 22:5:5 >

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

Opera kullanıyorum ve böyle bir sorunum yok. Opera'nın önbelleğini ve geçmişi temizle bir ihtimal faydası olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Opera kullanıyorum ve böyle bir sorunum yok. Opera'nın önbelleğini ve geçmişi temizle bir ihtimal faydası olabilir.

Denedim, hiçbir faydası olmadı. Silicem bu uygulamayı galiba. Aynı ayarda olan bir uygulama var mıdır ne azından?

Bende böyle bir sorun yasamadim. Microsoft Edge veya Samsung tarayıcı öneririm ikisinde de reklam engelleme, karanlık mod ve linkleri harici uygulamalar ile açma ve hesap ile senkronizasyon mevcut.
    Hafif az yer kaplayan alternatif olarak 'via' kurabilirsiniz.

Operayı özel modda kullanırsanız ss alamazsınız. Normal modda kullanırsanız ss alabilirsiniz. Deneyiniz. ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Miui 12 rom arayanlara masik p yi önerebilirim. Eu stabil, miroom stabil romlarını denedim miui11 de böyle ekran süresi alamamıştım

• Miui 10 eu rom kullanıyorum, bir anda zil sesi ayarları bozuldu. Zil sesini değiştirmek için baktığımda sürekli kapanıyor. Telefonu sıfırladım ama çözüm olmadı.

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    Ben de deneme amaçlı gireyim dedim benim de bozulmuş. Miui 11 android 10.

Temalar uygulaması ile ilgili geçici bir sorun var sanırım.

Telefonun internetini kapatıp zil sesi ayarına girince sorun olmuyor, sıfırlama yapmanıza gerek yokmuş.

Zedge gibi programlara da değiştirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.