Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.837
Cevap
291
Favori
1.812.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamayı sıfırlamayı denedinmi verileri temizle seçeneği ile peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Ewet yine aynı cok sinir bozucu bişklde gitmyor

• Miui 12 de aldığım en uzun ekran süresi,
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Pil istatistiklerinden bakınca durum bu,

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Miui 12 de aldığım en uzun ekran süresi,

Pil istatistiklerinden bakınca durum bu,

Pil istatistiği bölümü %60tan başlıyor yalnız. Eskisi gibi %100den itibaren göstermiyor. 24 saatlik dilimi baz alıyor

Diğer uygulamanın adı nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C03A72D3 -- 4 Eylül 2020; 11:57:53 >

• 24 saat den sonra ekran suresini siliyor sizin dediğiniz kısım da öyle tamamını göstermiyor.Gsam battery ile bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

24 saat den sonra ekran suresini siliyor sizin dediğiniz kısım da öyle tamamını göstermiyor.Gsam battery ile bakabilirsiniz.
    Note 9 pro konusunda "Güvenlik" uygulamasına güncelleme geldiği ve artık eskisi gibi gösterdiği yazıyor. Bana da dün gelmişti ama hiç bakmadım şarj ettim az önce. Belki bu durumu düzeltti Xiaomi
  • Bana da gelmiş guncelleme ama yapmamıştım bir deniyim teşekkürler.

• MIUI 10 a Geri dönüş yapınca WiFi calling calismaya başladı. Vodafone da çalışmıyordu.
    Pil ise bir nebze daha iyi MIUI 11 e göre şimdilik tek sıkıntı vanced yüklenmiyor. Eu rom da MIUI optimizasyonu kapama düğmesi yok. Şimdilik eski APK yu kullanıyorum.
    Twrp ile rom yüklemek de çok basitmiş onu iyice anlamış oldum.

• Arkadaşlar şöyle bi kılıf aldim. Spigen yanında halt yemis. Biraz kaba olsada cok dikkat çekiyor tavsiye ederim

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Guzel gozukuyor hocam, nereden aldiniz fiyati nedir ? Linki var mi ?

• Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam
    amazon
    Microcase Xiaomi Mi 9T - Mi 9T Pro Batman Serisi Yüzük Standlı Armor Kılıf - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Microcase-Xiaomi-Mi-9T-Standl%C4%B1/dp/B07YDLQZKS

• Sa. Nasıl alıyorsunuz bu ekran sürelerini? ben de şeyi kapatmama rağmen 6 saati geçemedim? Varsa bir yolu bize de göstersen. Bu kadar bekleme süresine rağmen, bu ekran süresi mükemmel bence. 1. Sayfada yazılanların dışında neleri kapatıp, neleri açık bırakıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglc -- 4 Eylül 2020; 20:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefilcix

Kaldırdığım uygulamalar bunlar. Yaklaşık 2-3 haftadır bu şekilde kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Tabi siz kullandığınız uygulamaları kaldırmayın. Uygulama kasası, tarayıcı, gboard, google app, mail, fm radio.. gibi

Konunun ilk sayfasındaki ayarlar ve adb tools ile alıntıladığım uygulamaları kaldırdım bazılarını da devre dışı bıraktım.Sizin kullanımınıza göre degisebilir o uygulamalar.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 4 Eylül 2020; 20:51:6 >

• aglc kullanıcısına yanıt
    Günlük normal kullanımda bu süreler çok çok zor, kendinizi bu tür ütopik ekran süreleriyle kıyaslamayın. Düşük parlaklıkla, oyun oynamadan, çoğunlukla video-film izleyereki wifi kullanarak bu süreleri alabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede sinyal çekim gücünüz yüksekse(yada uçak modu) daha kolay olur.
  • Espa kullanıcısına yanıt

• Espa kullanıcısına yanıt
    Problem de bu noktada zaten. Normalde ekran süresine çok takan biri değilim ama bataryanın gereksiz yere sömürülmesi canımı sıkıyor. Oyun oynamam, müzik dinlemem, video izlemem. Bu 8-9 saat süreleri görünce can sıkıyor işte. Ben hem ev, hem ofiste wifi old. Sürekli wifiden bağlı telefon, hiç kapatmıyorum. 4.5G de hiç kapalı değil ama. Ev 5. Katta old. çekimi de iyi. O zaman bende problem var diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglc -- 5 Eylül 2020; 0:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

Düzelmiyor arkadaşım bekleme boşuna. Bi kaç kişi şanslıydı düzeldi demekki. Hala mobil veride 4 saat alınca seviniyorum.
    Öyle kullanıyor musun yoksa reset vs işine girdin mi?
  • chips kullanıcısına yanıt
    Defalarca reset attım malesef artık kullanmaya devam ediyorum. Sorun çözülmüyor.

• Merhabalar,
    Mi 9T modelini kullanıyorum bugün sabah şarjı tamamen bitti bir süre sonra şarja taktım fakat telefon açılmıyor ekrana görüntü gelmiyor sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor herhangi bir tepki vermiyor cihaz. Sabahtan beri şarjda yine tepki yok, kablo değiştirdim, powerbankle şarj etmeyi denedim yine olmadı, tuşlara basılı tutuyorum dakikalarca yine tepki yok, araştırdığımda voltaj sorunu olduğu yazıyordu kabloyu hızlıca çıkar tak yapıp aynı zamanda güç tuşuna basılı tuttum yine açılmıyor, kısa kablo denedim fayda etmedi ne yaptıysam cihaz açılmıyor sadece üzerindeki ışık yanıp sönüyor güç tuşuna basılı tutunca 7-8 saniye sonra ışık sönüyor 2-3 saniyeliğine sonra yine yanıp sönmeye devam ediyor. Sorunun nedeni nedir anlayamadım yeni powerbank aldım onunla mı alâkalı bazen farklı kablolar kullanıyorum baseus'un ondan mı oldu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Pixel romda hangi anxcamera yı kullanmalıyım link verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.