Bildirim
Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (211. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Parmak izi ile açınca yapıyor açılıp kapanır gibi oluyor ekran forumda başkalarında da okudum benzer durumu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
EEA sürümü hocam cihazdaki yazılım sanırım avrupa oluyordu. İlginç şekilde önce o alıyor güncellemeleride.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 27 Şubat 2020; 20:29:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok anlamiyorum ama dogrudur.
Yarin şirkette güncellemeyi yapicam.
Bir fark olucakmi bakalim.
-
Güncelleme yaptıktan sonra parmak izi bir tek bana mı yavaş çalışıyor gibi geldi acaba. Sizlerde de öyle mi arkadaşlar, yoksa ben mi evham yapıyorum
Arkadaşlar son güncellemeyi yapınca Netflix te sorun yaşayan oldumu
Arkadaşlar biliyorsunuz ki şuan sosyal medya kanalları sorunlu acaba telefondaki VPN özelliğini açsak kullanır miyiz?
Vpn i açtığımızda Kendiliğinden bir vpn serverina bağlanıyor mu yoksa biz mi eklememiz gerek?
Bir de telefonda tarayıcı hariç vpn kullanmak sizce sakıncalı mi?
Öğleden önce görünen güncelleme öğleden sonra görünmüyor hadi şimdi buyur
Teşekkürler. O fotoğraf Yalova'dan. -
Aynusini bende yasadim.Dün aksam guncelleme geldi yarin indiririm dedim.sabah baktim yok.
Telefonun VPN i açınca direk uygulama istiyor zaten. Mecburen 1 VPN uygulaması indirterek senkrona sokuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Tface
Arkadaşlar biliyorsunuz ki şuan sosyal medya kanalları sorunlu acaba telefondaki VPN özelliğini açsak kullanır miyiz?
Vpn i açtığımızda Kendiliğinden bir vpn serverina bağlanıyor mu yoksa biz mi eklememiz gerek?
Bir de telefonda tarayıcı hariç vpn kullanmak sizce sakıncalı mi?
Hocam geri cekmis olabilirlermi?
Ben sabah yaptim guncellemeyi.
Bir arkadasimizda bahsetmis. Parmak hizi algilama banada yavas geldi. Belki tekrar tanitmak gerekir.
Bir kac kez de (ustten assagi cektigimiz ayarlar) bildirim kismi bos gozuktu.
Ekstra bir fark gormedim henuz...
-
tarayıcıdan vpn ya da proxy ile bağlanırsan sadece engelli sitelere girme ya da takip edilmenin zorlaşması gibi bir durum olur, sadece o tarayıcıdan girince olur bu da.
ama vpn programı kurarsan bankacılık uygulaman dahil bütün internet bağlantın vpn üzerinden olur diye biliyorum, çok güvendiğin paralı bir sistem değilse tavsiye etmem şahsen. -
imei tamiri yapan kimler vardı
çift imei denedim band20 gitti, efs yedeğini yükledim başa döndüm band20 geldi eski imeiler ile ama sonra tek sim denedim band20 yine gitti !
sıkıntı nerede acaba ?
sildiğim bloklar bunlar.
fsg için block/sdf5
modemst2 için block/sdf6
modemst1 için block/sdf1
sonra mi 9t konusundaki gibi yaptım. imei tamam ama band20 yok. bizim evde de band20 olmadan iyi çekmiyormuş bu arada öğrenmiş oldum. çok oynak oldu net hızı, bir yükseliyor bir düşüyor bir komple sıfır oluyor falan program indirirken -
Android 10 güncellemesi alacak mı ? -
hocam band20 sorun oluyor mu sizde ?
ben az önce o yöntemle yaptım ama önce çift sim denedim band20 gitti, sonra orjinale dönüp tekrar tek sim sim2 olarak denedim yine band20 gelmedi !
bir yerde hata mı yapıyorum acaba ? -
çok kısa özet olmuş hocam. bugün denedim bu işlemleri ve hep hata oldu. imei yazabiliyorum ama iki tane, o zaman da band20 uçuyor. write imei tool ile ikisine aynı imei yazabiliyorum sadece bir tanesini yazmıyor. sizin dediğiniz program bu mudur : qualcomm-smartphone-write-imei-tool-v1.01 ?
bununla da yazmıyor bir türlü, görmüyor telefonu, sn cant read gibi bir uyarı veriyor, diag port açık olmasına rağmen.
qualcommwriter dediğiniz program hangisi tam olarak ? -
Ben iki sim hiç denemedim. Tek sim ile herhangi bir kayıp yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusuz58 -- 29 Şubat 2020; 10:23:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X