Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu 27w ile şarj eden oldu mu acaba destekliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünenlere geçmiş olsun fiyatlar uçmuş. Diğer cihazların fiyatı aynı ama bunda bir sıkıntı var.
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Bence note 8 ya da note 8 pro daha ucuz olduğu için insanlar note 8'i tarcih ediyor. Stok da az olan mi 9 lite da bir tık pahalı oluyor. Ürün çok rekabet çok note 8 de çünkü
  • samsungdan sonra xiaomi'ye genel sistemine alışmakta zorlandığım için ve arama ses kaydı olmayışı işimle alakalı aksaklıklara sebep oluyor.bu yüzden ses kayıt için samsung c7 telefonuma mecburen dönüş yaptım.
    mi 9 lite 128 gb mavi renk telefonum satılıktır.
    15 kasım tarihinde gitti gidiyor üzerinden GENPA TÜRKİYE garantili olarak alınmıştır.
    ilk günden itibaren kılıf ve kırılmaz koruyucu ile kullandım.
    2499 tl satılıktır.Yer: istanbul
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Satmak yerine BL açıp rom yüklemek daha mantıklı olurdu kanımca hocam.
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    garantili cihaz olduğu için hiçbir müdahale yapmak istemiyorum açıkcası.bir de samsungdan sonra beni yazılım konusunda çok zorladı.sanal özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissettirdi xiaomi bana :D
    Doğrudur hocam ama şunu da belirteyim artık yeni seri Samsung modellerde de açmıyorsun görüşme kaydını root atmadan, yani ülkede görüşme kaydı yasak ve telefon da o ülke için ithal edilmiş Android 9 ve üzeri bir cihaz ise root atmadan bir başka deyişle bootloader kilidi açmadan görüşme kaydı alınmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Doğrudur hocam ama şunu da belirteyim artık yeni seri Samsung modellerde de açmıyorsun görüşme kaydını root atmadan, yani ülkede görüşme kaydı yasak ve telefon da o ülke için ithal edilmiş Android 9 ve üzeri bir cihaz ise root atmadan bir başka deyişle bootloader kilidi açmadan görüşme kaydı alınmıyor
    evet doğru söylüyorsun.en azından şimdilik gittiği yere kadar c7 ile devam etmeye çalışacağım bakalım.belki ilerde tekrar ses kayıt açılır yeni androidlerde.
    Sanmam açılacağını, ama inş olur. Bence acr premium vardı yükledim o da yemedi.

• Tface T kullanıcısına yanıt
    9t lerde var diye biliyorum hocam. Onda olup bunda olmaması da garip. İncelemelerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Oda bundan bir iki ay önce çıkan cihaz sonuçta.

• işin ilginci mi 9 lite artarken mi 9 se düşmüş. ben aldığımda da bu fiyatlarda olsaydı daha ufak diye belki tercih ederdim gerçi bataryası daha düşük ama tek el için muhteşem olurdu.
    sıfırı artmış olsa da 2.elde 2500e gider mi bilmem biraz fazla sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexusanya

işin ilginci mi 9 lite artarken mi 9 se düşmüş. ben aldığımda da bu fiyatlarda olsaydı daha ufak diye belki tercih ederdim gerçi bataryası daha düşük ama tek el için muhteşem olurdu.
    sıfırı artmış olsa da 2.elde 2500e gider mi bilmem biraz fazla sanki
    3 hafta kullandım telefonu. Sıfırdan farksız zaten.satılmazsa da durur çekmecede :)

15 kasım - 20 aralık 3 hafta mı? :)

• Arkadaşlar büyük araştırmalar sonucunda fiyatının dahada düşmeyebileceği düşüncesiyle cepeksperes satıcısından n11de 2699tlye xiaomi Türkiye garantili satın aldım umarım memnun kalırım. Yorum yapıp yönlendiren tüm arkadaşlara tşkler.

• Artık sinirimi bozmaya başladı bu ayar. Sürekli kapatıyorum yine açılıyor yine açılıyor.
    Dolayısıyla bataryayı da yiyordur.
    Açılması android 9.dan dolayı mi miui.dan mi bilmiyorum da söz dinlemeyen ayarlar can sıkıcı GPS de bu şekilde. Kendi kendine açılıyor.

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: nexusanya

Artık sinirimi bozmaya başladı bu ayar. Sürekli kapatıyorum yine açılıyor yine açılıyor.
    Dolayısıyla bataryayı da yiyordur.
    Açılması android 9.dan dolayı mi miui.dan mi bilmiyorum da söz dinlemeyen ayarlar can sıkıcı GPS de bu şekilde. Kendi kendine açılıyor.

Hocam haritalar, tinder gibi kablosuz taramayı açmayı teklif eden uygulamaları açıyorsanız size sorar daha yüksek doğruluk onayı ile onay verdiğiniz anda otomatik açılır yoksa durudk yere açılmaz

• ofamof kullanıcısına yanıt
    Fatura tarihi 15 kasım ve Kargo geç geldi malesef

• Arkadaslar müzik uygulamasının ayarlardan onerileri kapatmama ragmen hala reklam gosteriyor. Diger uygulamalardakini kapattim. Ama bu cikmaya devam ediyor. Nasil çözebilirim. Birde muzik uygulaması karışık calma özelliği tam çalışmıyor gibime geliyor 300 şarkıdan 50 tanesi sürekli dönüyor gibime geldi. Sizde nasil acaba?
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

• Alirken redmi note 8 proyla arasinda kalmistim. Dedim mediatek bosver snapdragon olsun kaynak kodlarina ulasilir rom cesitliligi fazla olur diye mi 9 lite aldim. Ekrandan asiri memnunum note 8 pro bu kadar memnun edemezdi ama rom konusu cok fakir. Ekran haricinde hicbir anlami kalmadi. İnsallah los17 falan cikar yoksa pisman olacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

Alirken redmi note 8 proyla arasinda kalmistim. Dedim mediatek bosver snapdragon olsun kaynak kodlarina ulasilir rom cesitliligi fazla olur diye mi 9 lite aldim. Ekrandan asiri memnunum note 8 pro bu kadar memnun edemezdi ama rom konusu cok fakir. Ekran haricinde hicbir anlami kalmadi. İnsallah los17 falan cikar yoksa pisman olacagim
    Valla aynı tereddüte ben de düşmüştüm. Hatta Redmi Note 8 Pro'yu almıştım bile. Daha sonra ürün kargoya verilmeden son anda siparişi iptal edip Mi 9 Lite'ı sipariş ettim. Şu an pişmanmıyım hayır kesinlikle. Sırf ekran bile yetiyor. Mi9'la aynı paneli kullanmış olmaları çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.