Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Mi 8 6gb ram 64gb hafıza Mavi renk satıldı Satın Al 13 Şubat 2021 02:10 1 1 Xiaomi Mi 8 6gb ram 64gb hafıza Mavi renk satıldı SatıldıXiaomi Mi 8 64gb. Garantisi 3 ay önce bitti. Türkiye'den alınmıştır, yurtdışı cihazı değildir. Çok temiz durumdadır. Hiçbir çizik vesaire yoktur. İlk günden beri kılıf ve ekran koruyucuyla kullandım. Hiçbir arızası yok, tamir görmedi. Şarjı yoğun kullanımda çabuk azalıyor 2 yıllık cihaz olduğu için normal. Beni rahatsız etmiyordu isteyen yeni batarya taktırabilir. Yaninda 100 TLye aldığım orijinal Spigen marka kılıfı vericem. Orijinal şarj kablosunun dışı soyulduğu için Anker marka kaliteli kablo almıştım onu da vericem. Takas ve pazarlık yoktur, direk son fiyatı yazdım. İstanbul içi elden verebilirim, diğer illere ödeme sonrası kargo yollayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hyperx Cloudx Stinger Core Kablosuz Xbox Series x/s kulaklık [SATILDI] ipad 9. nesil 64gb wifi silver [Satıldı] Humble Choice Mart 2025 keyler [SATILDI] Avatar Frontiers of Pandora Xbox SX kutulu oyun
forumdan bir arkadaşa rezervedir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hyperx Cloudx Stinger Core Kablosuz Xbox Series x/s kulaklık [SATILDI] ipad 9. nesil 64gb wifi silver [Satıldı] Humble Choice Mart 2025 keyler [SATILDI] Avatar Frontiers of Pandora Xbox SX kutulu oyun