İthalatçı Firma Grey teknik size garantiyi bu firma veriyor. İmai klon olayı aslına bakarsan her telefonda mümkün bir çok cihaza imei atıyorlar ve bu imeilerden biri sizin imeiniz ise cihazınız klona düşüyor.. |
Xiaomi Mi 8 6/64GB DUO 2400TL (Bitti) (2. sayfa)
-
-
Link uçmuş. Hadi bakalım hayırlısı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün tükenmiş olarak gözüküyor.
-
8 adet varken birden kapattı ilanı. Tam denk geldim yani. Sipariş edenler inşallah sorunsuz teslim alır. Ben güvenedim maalesef.
Ben de baktığımda en son 8 kalmıştı belki rabet görünce bi an kaldırmıştır kalan ürünleri, bekleyeceğiz.. :)
-
1.5 yıl mi8 kullandım 6/128 olanını efsane nefis bir telefondu kamera performansı harikaydı pil biraz zayıflayınca satıp op 7t aldım. bu fiyata kaçmaz..
-
Firma sıkıntılı hakkında açılan şikayetler kullanılmış cihaz, imei olmayan cihaz sattığı yönünde . Alan arkadaşlar dikkatli olsunlar bence .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şimdi cihaz geldi, eğer hala kargoya verilmeyenler varsa siparişi iptal etsin, firma mi 8 yerine redmi 8 gönderdi!
-
Vay çakallar. Belliydi bi bit yeniği olduğu. İyiki çekimser kalmışım.
Mi 8 yaz, mi 8 görseli ve özellikleri koy ama alakasız olan redmi 8 gönder. Hem de 2400 liraya.
Çakal ki ne çakal.
bende bu linkten almıştım kargo bekliyorum son durumu bildiricem..
-
Hocam son durum geldiği gibi geri gönderin, ben firma ile görüştüm n11 satış yapan arkadaşın yanlış yazdığını ellerinde mi8 telefonun olmadığını diğer gelmeyen 2. sipairşimi de iptal etmemi istediler. Yani anlayacağınız herkese gelecek ürün bu.
-
FİRMAYI ARADIM İADE AÇIP GÖNDERİN YANLIŞ GÖNDERİLMİŞ BENDE ÖYLE YAPTIM DOĞRU TELEFONU GÖNDERECEKLER. UMARIM BENİM DUYDUKLARIM BUNLAR
-
Yanlış anlamışsınız hocam bana stoklarında mi8 in olmadığını n11 ile ilgilenen arkadaşın red mi 8 yerine mi 8 ilanı açtığını söylediler..
-
bana da yeni eleman yüzünden mi 8 yollamak yerine redmi 8 yolladığını söylediler mi 8 ekrana yeniden düşerse onu alırsınız dediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X