Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.626
Cevap
300
Favori
1.652.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam malesef taksit yok
  • Dolu dolu 2 yıldır kullandığım xiaomi mi4 ten sonra 11.11 de yine xiaomi den vazgeçmeyerek xiaomi mi5 gold aldım. fotoğraflar mi4 ile çekilmiştir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 20 Kasım 2016; 19:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aboyhasnoname

al hemen dolar 3.40'ı geçti zam gelir yakında tüm telefonlara

Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin şimdi dolar yükseliyor tamam ama Çinde adamlar yuan olarakta satıyor telefonu 1600yuan 750tl civarı Türkiye de Çin para birimi yuan var dövizcilerde git al 1900yuanı tabi satıcı için diyorum getireceksen 1600yuandan al gel buraya sat yani dolar yükseliyor ama yuan yükselmiyor ve illede dolar ile ödeme yapmak zorunda değil birde bu açıdan düşünün şimdi bir kaç sivri çıkacak ekonomist kesildi başımıza diyecek ama biraz araştırdığınızda yazdıklarım mantıklı gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Toplamda ne kadar mal oldu hocam ?
  • Mazzini M kullanıcısına yanıt
    1000 lira civarına bile satmıyorlar, 1200 falan en düşük 1150 ye satıyorlar. Şu telefonu alırken de kazıklanmayı hiç istemiyorum nedense
  • Cepport isimli satıcının yorumları neden o kadar yüksek anlamadım

Cepporttan alıp da memnun olan yok mu aranızda acaba ? Cepporttan alırsam chippara ile birlikte 1050 liraya gelecek telefon çünkü, Turuncumağaza isimli satıcının gittgidiyorda mağazası yok nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

Toplamda ne kadar mal oldu hocam ?

1266 - 120 = 1146 TL ye aldım hocam. Kılıf ve ekran koyucuyu cam ile birlikte. Şuan fiyat düşmüş daha da.

urun.n11.com
    Xiaomi Mi5 Prime 64gb 3gb Ram Cep Telefonu (aynı Gün Kargo) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi5-32gb-3gb-ram-45g-ayni-gun-kargo-P140101193

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kimse kazıklanmak istemez N11deki mi5s satıcısına msj atmıştım neden bukadar pahalıya satıyorsun diye elemanın biri cevap atmış yok dolar yükseldi yok bakkal hesabı ile ticaret yapılmaz falan demiş büyük ihtimal satıcının tanıdığı değil ise vay halimize bukadar kazıklanmayı seven bir toplum yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazzini -- 20 Kasım 2016; 20:12:37 >
    Kesinlikle haklısınız hocam. Dolar artışı ile 20 lira pahalanan ürünün fiyatını adam 80 lira arttırıyor sonra sebebini sorunca dolar attı cevabını veriyor. Artık bu ülkeden hiçbir şey alasım gelmiyor da mecburuz işte ..
  • Arkadaslar home tusundan cit sesi geliyor sizdede boyle bi sorun varmi kronikmi acaba

• beyler elimde 2 tane n11 kuponu var

70/600 TL veya 100/1500 indirim yapıyor. Kullanmak isteyen arkadaş varsa hesabı KARŞILIKSIZ kullandırabilirim.
    Hocam maalesef dolar yükselmiyor tl değer kaybediyor. 1 ay önce 1 tl 2.5y iken şuan 2y.

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Ben de chip paranın cazibesiyle beyaz olanını o satıcıdan sipariş verdim. Telefon 1050 TL'ye gelmiş oldu. İnşallah telefon da sorun çıkmaz da uğraşmam satıcıyla.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam şikayetvar sitesinde bayaa kabarık şikayetleri var
    Ben de sabah alacaktım da sonra burada sordum garanti kısmında çok sorun çıkardıklarını öğrendim, vazgeçtim. Şimdi o fiyat aralığında ürün bakıyorum.
    Hayırlısı olsun.
  • Arkadaslar indirebilicegim internetsiz radyo apksi varmi yada naisl jndirebilirim yoksada internetli olan guzel program varmi

• yaralitim Y kullanıcısına yanıt
    Tune in

Var online için

Telefonda radyo yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 20 Kasım 2016; 21:47:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mobil ağ kullanılamıyor hatası alıyordum, sim kartı ikinci yuvaya takınca sorun çözüldü. sizce sorun donanımsal mı yazılımsal mı?
  • Cihaz iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon büyük ihtimalle yarın elime geçicek bazı arkadaşlar testlerden bahsetmişti hattı takmadan ve telefonu kurmadan (bu kısımdan emin değilim) konu ile ilgili bilgi verebilecek var mı hangi testleri yapmamız önerirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.