Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.072
Cevap
63
Favori
288.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon iyi ya mesala ben gta san andreas oynuyorum telefon ısınmıyor oyun çok akıcı, iyi çalışıyor yani daha ne istiyim
  • System/bin/mpdecision dosyası silinerek tüm çekirdekler aktif edilebiliyor ben de eu forumda görmüştüm yaptım hemen. Ayrıca bataryanın daha iyi olduğunu söyleyenler de var, twrp varsa bir deneyin hocalarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom Rom meraklıları için kullananların stabil bulduğu, şık ve sade bir sistem olan Flyme OS'u denemelerini tavsiye ediyorum. 4G destekli, Türkçe ekli, Root'a sahip ve Play Store var. Kurulum aşamaları ise şu şekilde:
    1. Twrp kurulacak.
    2. Wipe işlemleri yapılacak(System, Data, Cache, Dalvik)
    3. Flashlama işlemi(Install)

Flyme OS indirme linki

Not: İlk sayfada Kitkat kullanan ve Marshmallow kullananlar için açıklama mevcut. KitKat kullanan arkadaşlar TWRP kurduktan sonra direkt olarak Custom Rom'u yüklemeye çalışırlarsa ERROR 7 hatası alırlar. Marshmallow kullanan arkadaşlar TWRP kurup direkt olarak Wipe işlemlerini yapıp Custom Rom'u kurabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 4 Ekim 2016; 22:15:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: proct

Custom Rom meraklıları için kullananların stabil bulduğu, şık ve sade bir sistem olan Flyme OS'u denemelerini tavsiye ediyorum. 4G destekli, Türkçe ekli, Root'a sahip ve Play Store var. Kurulum aşamaları ise şu şekilde:
    1. Twrp kurulacak.

Flyme OS indirme linki

Not: İlk sayfada Kitkat kullanan ve Marshmallow kullananlar için açıklama mevcut. KitKat kullanan arkadaşlar TWRP kurduktan sonra direkt olarak Custom Rom'u yüklemeye çalışırlarsa ERROR 7 hatası alırlar. Marshmallow kullanan arkadaşlar TWRP kurup direkt olarak Wipe işlemlerini yapıp Custom Rom'u kurabilirler.

Siz kullandınız mı hocam hiç?

• Harry Morgan kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce kullandım ama benim kullandığım KitKat sürümüydü birçok hata vardı. Bu Flyme sürümü, Android tarihinin en stabil sürümü olan 5.1 üzerine inşa edilmiş. Bu Flyme sürümünü kullanmadım ama oldukça stabil olduğunu düşünüyorum. Dilerseniz indirip yükleme işlemini yapın. Sonra romun durumu hakkında hem beni hem de forumdaki arkadaşlarımızı bilgilendirin. Tercih size kalmış. Bildiğim kadarı ile 15 günde bir güncelleme de alıyor.

Eğer kurulumu yaparsanız pil, ön ve arka kamera, genel hız, uygulama açılıp kapanma hızları, ram kullanımı, gps durumu ve aklınıza gelen diğer şeyleri MIUI ile de kıyaslar buraya yazarsınız. Herkes için güzel bir metin ortaya çıkarabilirsiniz. Tabi tekrar hatırlatmakta fayda var, karar sizin

Ekleme: Flyme Os diğer custom romlara nazaran daha uzun sürede yüklenir. Twrp üzerinden flash işlemi 5-6 dakika, boot menünün geçmesi yani telefonun açılması işlemi 15 dakikayı bulabilir. Bu süreler daha fazla olmamakla beraber daha kısa da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 4 Ekim 2016; 23:49:51 >

• mi 5 i maddı nedenlerden dolayı alamıyorum.mi 4ün sıyah olanını satan yer var mı bılen yazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Custom Rom meraklıları için kullananların stabil bulduğu, şık ve sade bir sistem olan Flyme OS'u denemelerini tavsiye ediyorum. 4G destekli, Türkçe ekli, Root'a sahip ve Play Store var. Kurulum aşamaları ise şu şekilde:
    1. Twrp kurulacak.

Flyme OS indirme linki

7.00.55.00 yazılımı ile gelen cihaza 1.yöntem ile 7.1.2 yazılımını mı atacağız. 1.sayfadaki bağlantıya tıkladığımızda 8.0.2 yazılımına götürüyor.

• Miui 8 kuracaklar temiz kurulum yapsın. Otadan kurunca Miui 8e sövmeye başlıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miu8 en son kararlı sürümde reset sorunu yaşayan var mı?telefon arada kendini yeniden başlatıyor.otadan güncelledim bu arada.

• proct kullanıcısına yanıt
    Linkteki sürümü eklerseniz bence daha iyi olacaktır.Hem Türkçe içeriyor hem de Play Store kendinden kurulu.Gereksiz Çince uygulamalar silinmiş ve kendinden rootlu geliyor.Ben denediğimde sorunsuz çalışıyordu.Android 5.1 ama haftalık güncelleme almaz.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/official-flyme-os-5-1-8-22g-global-c-xiaomi-mi4-guncelleme-24-08-20.6820/
  • quote:

Orijinalden alıntı: farbi

quote:

1. Twrp kurulacak.

Flyme OS indirme linki

7.00.55.00 yazılımı ile gelen cihaza 1.yöntem ile 7.1.2 yazılımını mı atacağız. 1.sayfadaki bağlantıya tıkladığımızda 8.0.2 yazılımına götürüyor.

İstediğiniz yöntemi kullanabilirsiniz. İlk sayfada anlatım mevcut. Older Version bölümünden istediğiniz dosyayı bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vidddd

Linkteki sürümü eklerseniz bence daha iyi olacaktır.Hem Türkçe içeriyor hem de Play Store kendinden kurulu.Gereksiz Çince uygulamalar silinmiş ve kendinden rootlu geliyor.Ben denediğimde sorunsuz çalışıyordu.Android 5.1 ama haftalık güncelleme almaz.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/official-flyme-os-5-1-8-22g-global-c-xiaomi-mi4-guncelleme-24-08-20.6820/

Sizin paylaştığınız sürüm benim paylaştığım sürümden 15 gün kadar önce yayınlandı. Sizin paylaştığınız sürüm de güncelleme alır, almama ihtimali yok.
    Benim yukarıda verdiğim link paylaştığınızın bir üst versiyonu.

• Elimde zenfone 2 var mi4 ile takas etmek istiyor. Sizce değer mi arkadaşlar? Zenfone 2 beğenmediğim yanları biraz fazla büyük kasası şık değil ekran süresi kısa ve kamerası pek iyi değil. Hızı mükemmeldi fakat ondan biraz feragat edebilirim. Tavsiye eder misiniz mi4 3GB ramli olanını

• Slm arkadaslar mi4 le mi4s arasinda cok fark varmi 900 tl ye mi4s alinirmi veya alayimmi karga kilif ve fim dahil tsk

• Sub-Zer0 kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum yaptım ben şuanlık bir sorun yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revengee35

Elimde zenfone 2 var mi4 ile takas etmek istiyor. Sizce değer mi arkadaşlar? Zenfone 2 beğenmediğim yanları biraz fazla büyük kasası şık değil ekran süresi kısa ve kamerası pek iyi değil. Hızı mükemmeldi fakat ondan biraz feragat edebilirim. Tavsiye eder misiniz mi4 3GB ramli olanını

Geçilir bence. Zenfone 2 ekmek kesme tahtası gibi ; mi 4 daha iyi ve yazılım desteği hala devam ediyor

• Telefonu yeni aldım whatsapp da 1 den fazla mesaj gelince whatsapp a girmeden mesajları bildirim çubuğundan okuyamıyorum nasıl ayarlıyoruz onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Telefonu yeni aldım whatsapp da 1 den fazla mesaj gelince whatsapp a girmeden mesajları bildirim çubuğundan okuyamıyorum nasıl ayarlıyoruz onu?

Bildirim çubuğunda WhatsApp i 2 parmağınız ile indirdiğinizde gözükmüyor mu?

• arkadaşlar mi 4 bugün geldi. telefona müzik veya resim atamıyorum. yeterli alan yok diyor pc... halbuki 11 gb boş yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Telefonu yeni aldım whatsapp da 1 den fazla mesaj gelince whatsapp a girmeden mesajları bildirim çubuğundan okuyamıyorum nasıl ayarlıyoruz onu?

Bildirim çubuğunda WhatsApp i 2 parmağınız ile indirdiğinizde gözükmüyor mu?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.