Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (56. sayfa)

-
-
ben 120w hızlı şarjı hiç kullanmıyorum.. zaten 40 dakikada doluyor.. gece şarjda da bırakmıyorum.. sabah kalktığımda takıyorum, ben çıkana kadar doluyor... bu arada yatarken hala%30-40 arası şarjım kalıyor.. aslında okuldan gelene kadar yeter ama yinede dolduruyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün şarja taktığımda kullanım süresi 38 saatti. Şarj konusunda baya başarılı 14T Pro.
-
Geçen gün bu özelliği test etmek için saat 00:30 civarı şarja taktım telefonu direkt 67w en hızlı şekilde şarj etmeye başladı. Sırf gece daha yavaş şarj etsin diye ayrı bir şarj aleti almayı düşünüyorum.
-
düz 14t de portre video özelliği 4k olarak gelmiş mi , bakabilecek var mı ?
-
Hocam bu özellik Samsung'da şöyle çalışıyordu.
Cihaz şarj döngüsünü öğrendikten sonra gece şarja taktığımda 3 saat civarı bir şarj süresi gösteriyordu, normalde 1 saatte doluyor. Gece şarjında zaten hızlı şarj kullanmıyor bu durumda.
Bataryanın %80ini doldurduktan sonra şarjı kesiyor ve sabah uyanma saatlerine yakın ki bunuda alarm veya şarjdan çıkarma zamanına göre tespit ediyor %100'e tamamlıyordu.
Xiaomi'de de aynı mantık olması lazım, ancak henüz şarj döngüsünü öğrenemediği için bir kaç kez daha aynı saatlerde şarja takmam gerekiyor diye düşünüyorum.
Farklı model xiaomi ile gece şarjını kullanan varsa bizleri bilgilendirebilir.
-
Mesajınız üzerine nette şöyle bir baktım da Google, kendi telefonlarında cihazın şarj döngüsünü öğrenmesi için 14 gün geçmesi gerektiğini belirtmiş. Tabi bu sürecin kesintiye uğramaması gerekiyormuş, yolculuk vb nedenlerle telefonun gece de kullanılması gibi. Bakalım, 2 hafta normal döngüsünde bırakacağım, umarım en kısa zamanda devreye girer.
-
Evet, Ben de genel olarak 1-2 hafta içinde döngüyü öğrendiği bilgisine ulaştım. Ne kadar çok aynı saatlerde şarj edilirse o kadar hızlı öğreniyormuş.
-
Dün akşam kapanana kadar zorladım yüksek grafikli bir oyun ile full ekran parlaklığında yarım saate yakın oynadım tahminim telefon 50 dereceyi geçmiştir çerçeveye dokunulmuyordu nerdeyse sıcaktan %1 oldu 2dk sonra kapandı.sarj doğruluğu konusunda bir sıkıntı yok gibi şuan
Mesajım silinmiş ay fotoğrafı için detaylı ayarlarını yazar mısınız denilenleri yapıyorum olmuyor yuvarlak bir görüntü oluyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mesajın sonunda bir takı vardı o yüzdendir :) Ben de henüz beceremedim. EV ayarını kısın diyorlardı. O şekilde de sonuç alamadım.
-
Aynen bende öyle yaptım olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ay çekiminde standart bir ayar olmaz. Pro modda iso yu 50 veya 100 e ayarla. En az 10x zoom yap. Enstantane hızını ayın içi görününceye kadar yükselt(1/60 ise 1/800 yapmak gibi) (dolunaya yakın veya dolunayken) bu kadar. Dolunay çok parlak olduğu için iso minimumda tutulur. Ama hilalken isoyu yükseltmen enstantane hızını düşürmen gerekir. (1/500 iken 1/100 yapmak gibi) Başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather_34 -- 17 Ekim 2024; 14:25:41 >
-
-
Zalım mısınız ikidir yemek resmi paylaşıyorsunuz :D
-
Yeni çıktı fırından hocam. Şu an gömüyoruz sıcak sıcak 😇
Afiyet olsun hocam. Fotoğraf konusunda sadece şunu merak ediyorum ben, çekimdir yakınlaştırmadır benim için gayet iyi, ben kamera işinden ne anlarım ne hevesim vardır. Ancak genel olarak gördüğüm çekilen resimlerdeki renkler özellikle ağaç yaprak gibi pastel tarzı bir şekilde çıkıyor. Bunun bir ayarı var mı?
-
Teşekkürler. Hocam bas çek yapınca 2 tane lecia filtresi var onlardan birisi uygulanıyor. Saf çekim için pro modu açın ayar yapmadan çekin direk.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X