Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.426
Cevap
181
Favori
322.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yaptığım ayarlarla bataryada maksimum verime ulaştım.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet kısmına gidin. Üstte "Arka planda otomatik başlat" yazıyor buradan hepsini kapatın.

Yine uygulamalar kısmında hepsine teker teker tıklayıp "Pil tasarrufu" kısmından "Arka plan etkinliklerini kısıtla" seçeneğini kullanın. Bazı uygulamalarda seçenek yok onları es geçin.

Ekran ve parlaklık/Yenileme hızı kısmına gidip 144hz'e getirin. Ayarın altında "Yüksek yenileme hızına sahip uygulamalar" yazıyor. Burada aktif ettiğiniz uygulamalar yüksek hz kullanırken kapalı olanlar düşük hz'de çalışmaya devam eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersi ile 10 saat üzeri ekran süresi alıyorum 😇😇

Tüm uygulamalar otomatik başlatma açık. Hiç bir uygulamada pil tasarrufu yok. İşlemcide en çok güç harcayan performans modunda ve pilim asla bitmiyor 😇

• Hocam konu sahibisin diye sana torpilli cihaz sallamışlar ben bizim gibi garibanlara öneride bulunuyorum

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

144 Hz olan tüm uygulamaları kapatirsak ekran 60 Hz olur

Teşekkürler. Ben de konu sahibi arkadaş kadar performansa abanmıyorum, sizin kadar kısmıyorum. Bugün işe geçmediğim için kasıtlı olarak şarja takmayarak bekledim. Son şarjdan beri ekran süresi 11 saat 25 dakika olmuş, şarjdan çektiğim süre ise 26 saat 51 dakika. Şarjım %5, benim için gayet yeterli ve kabul edilebilir bir süre. Üstüne gerek yok artık bence. 27 saat pil, 12 saate yakın da ekran süresi aldım varsayarak şarja takacağım birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 13 Kasım 2024; 10:45:29 >
  • Emrebeyy90 E kullanıcısına yanıt
    Hocam 144 kullanmak istediklerini açıp diğerlerini kapıyorsun işte.

• Bu arada az önce telefon elimden kayıp halıya düştü. Ortalama 70cm diyeyim. Köşenin üzerine düşürdüm ve kılıfta hafif bir ezilme oldu. Yani ufukta kılıf masrafı gözüküyor. Telefonun kendi kılıfı güven vermesin.

• 15 günlük deneyimlerim;

14T kullanıyorum. Yurtiçi kayıtlı, hb'den almıştım.

Cihazın kasası plastik olmasına rağmen, tek alma sebebim olan flat yapısı nedeniyle tasarımından çok ama çok memnunum.

Ekran süresi gibi dertlerim hiç olmadığı için de ayrıca mutluyum. Cihazın pil süresi gün geçtikçe daha yukarıya çıktı. Gün içinde yoğun telefon kullanımı, günde 2 saat kadar en az yandex kullanımı ve yer yer sosyal medya kullanımı ile akşam saatlerinde yani saat 20:00 civarlarında %30'lara inen şarjım şu an o saatlerde %55 civarında oluyor. Konu başlığı altında bahsedilen ayarların da hiçbirisini yapmadım. Son kullanıcıyım, kafam rahat :)

Cihazın ekranı ve renk doygunluğundan da çok memnunum.

Amatör bir fotoğraf meraklısı olarak cep telefonunun çektiği fotoğraflar pek umurumda olmaz ama özellikle bisiklet sürüşlerinde yakın çekim, geniş açı ve alan derinliği istediğim portre tarzı fotoğraflarda beni yeterince tatmin ediyor.

Cihazın hızı, akışkanlığı gibi konulara değinmeme hiç gerek yok zira cihaz uçuyor.

Cihazda şu ana kadar yaşadığım bazen instagram bildirimlerini göstermemesi dışında hiçbir porblem yok.

Kılıf arayışlarım devam ediyor. Nilkin kılıf çıkardı ama kenar kısımları dolgulu olan değil, tam düz olan versiyonunu bekliyorum. Cihazı olduğundan kalın gösteren kılıfları sevmediğim için beklemeye devam edeceğim.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Telefonun sürümü nedir

1.0.1.0.

• Hocam resimlerdeki ayarları nasıl kullanıyorsunuz peki? Normal şarj mı optimize edilmiş şarj mı?

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki sorum var.

Sim kartı sim 1'de çalıştıramadım. Sim 2'de çalışıyor. Sizin de öyle mi?

Aramaları Huawei'de sorunsuz kaydediyorduk. Dahili kaydedicisi xda gibi forumlarda verilen basit bir apk ile aktif oluyordu.

Ancak Xiaomi'de kaydet dediğimizde ses gidiyor. Bir yolu var mı?

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Benim sürüm niye 1.0.8 de

1. sim'de Turkcell hattım var konuşma sms için ana hattım. 2. sim'de turk telekom data hattım var sadece internet için. İkisi de sorunsuz çalışıyor. Hatta arama aktifken otomatik olarak internet bağlantısını 1. sim'e aktarıyor ki konuşma esnasında internet devam etsin diye. Bir tanede yurtdışı esim hattı gömdüm. Lazım olduğunda onu aktif ettiğimde 2. sim yerine aktifleniyor.

Dahili arama kaydediciyi bir kere kullandım, sorunsuz çalışıyordu.

• Merhabalar, ara yüz uygulaması - launcher kullanan var mı?
    Dün telefondaki ekranı iki bölüp kullanma probleminin launcher uygulama kullandığım için olduğunu tespit ettim. Ne alakası var bilmiyorum ama launcher kuruluyken arka planda açık olan uygulamaları açınca kitleniyor ve ekranı şkiye böldürmüyor.
    Kullanan varsa deneyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Optimize edilmiş 120w

Global cihaz

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Arama kaydedici çalışıyor sorun yok. Karşıya ses gitmesi problem..

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı almadın demi

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.