Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hakanyc Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.049
Cevap
141
Favori
220.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi zaten var ondan ekstra olarak dedim. Yasal olarak nasıl yapılıyorsa anlamadım. Bi de madde eklemişler yasal olarak en yüksek taksit esas olacaktır vs diye. Taksitli aldıktan sonra yanlış olmuş diyip tek çekime dönerse baya üzücü olur 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt

ön siparişte taksitli alan baya kişi vardı, birde iade vb bir iş olur durduk yere silemezler taksiti, yalnız bu politikanın sebebi xiaominin türkiye ile iş birliği felan mı vardıda ondan mı oldu onu anlayamadım.

• Amazondan alınıp da kargoya verilen var mı

• Amazondan aldım henüz hiçbir gelişme yok. Siyah rengi stokta 3 gün içinde kargoda olur görünüyor. İnşallah bizi çok bekletmezler. 9 taksit cazip oldu.

• Xiaomi 14T Pro 12/512 GB Akıllı Telefon ile Birlikte Xiaomi Air Purifier 4 Sepette Hediye!
    Teknosada bu kampanyayı yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kia kaha K kullanıcısına yanıt

Ama tablet ve telefonlarda geçerli değilmiş 5000lik hediye çeki.telefon yanında redmi se tablet alayım dedim olmaz dediler.

Saat ihtiyacımda yok.en iyi seçenek amazon taksit görünüyor şu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 5 Ekim 2024; 11:27:32 >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Benim gibi saat tablet ihtiyacı olmayan biri için amazon taksit iyi ama fiyatların biraz aşağı gelmesi lazım.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Zaten o yüzden hala sipariş vermedim.doğrusu internetten telefon almayı sevmiyorum,elden alınabilecek teknosa var ama kampanya mağazalarda geçerli değilmiş ne saçma iş mağazalar kapansınmı yani.media markt desen hiç kampanya yok dümdüz fiyattan veriyorlar bari indirim yapın.kampanyalar bitince acaba indirimmi olur diyorum.birazda tezcanlıyım bugün almak istiyordum.

• Güzel ve ilgi görecek bir ürün çıkarıyorlar ama saçma sapan satış kampanyaları ile müşterinin ilgisini kırıyorlar. Her mağaza ayrı kampanya öneriyor. İnternette zaten hediye seçeneği sadece saat kaldı. Açık açık ederi 35k olan telefonu zorlama hediyelerle 40k ya satma çabası çok müşteri kaybettirir. Yap lansmanı 34999₺ cayır cayır sat.

• sharpie kullanıcısına yanıt
    media markette hava temizleyici hediye

• Telefon daha satışa çıkmadan, çok çok az sayıda kişinin aldığı, bir çok kişinin taksit, hediye ve uygun fiyat kovaladığı ve bu kadar aktif olan başka android telefon başlığı olmuş mudur acaba?

• astrafe A kullanıcısına yanıt

Evet siz söyleyince farkettim.ama o da hemen teslim değil.bu durum ilerde fiyat düşüşü düşüncemi destekledi kendimce.bekleyelim bakalım.ederi kesinlikle bu değil bencede.

• astrafe A kullanıcısına yanıt
    Hangi mağaza ne varsa elinde fazla onu hediye ediyor galiba.34999 tam ideal rakam.8 14 Ekim amazon prime günleri diyor.belki yapar biseyler.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Mecbur bırakıyolar.adam gibi fiyat yapsalar olmazdı böyle.

Ben 12t kullanıyorum memnunum.eşimde samsung s10 lite var 5 sene olacak ona alacaktım,13t pro bakıyordum ama 14t pro haberini duyunca bekledim biraz.

Xiaomi 5000 cek veriyor ama tablette kullanamazsın diyor o zaman niye tablet hediye ediyordun?garip acayip bir kampanyaya döndü.ortalık durulsun bakalım.çokta acil değil.benden bu kadar şimdilik ilerde alırsam görüşürüz.

• honor 200 pro varken mi 14t pro alma nedenleriniz nedir merak ettim. kamera tarafında da puanlarına bakarsak uçup kaçtığı yok. aradaki fiyat farkına değen nedir tam olarak.

• ax kullanıcısına yanıt

işlemcisi eziyor çünkü %50 ye yakın performans farkı var.telefonu uzun götüren işlemcidir güçlü telefonu daha uzun süre kullanırsın

Snapdragon 8s Gen 3 vs Dimensity 9300 Plus: tests and benchmarks (nanoreview.net)

Honor 200 Pro (512GB / 12GB RAM) vs Xiaomi 14T Pro (512GB / 12GB RAM) : Aralarındaki fark nedir? (versus.com)

• Eğer 9300 plus grafikte 720 değildi 750 yi koysaydi bütün testlerde 1 . Olurdu puan kaybettiği yer grafik bölümü 8 gen 3 oc ye göre ve a18 göre

• canpolat1454 kullanıcısına yanıt
    Ben sizden daha yeniyim. Forumdaki mesaj sayınıza göre rütbe veriyor.

Amazon'da Maximum 9 taksit sabah aktifti, şu an ne durumda bilmiyorum.

• LoL 1 saat oynadim yüzde 10 şarj gitti telefonun ilk şarjı 40 a düştügunde girdim 30 du ciktigimda sıcaklık yoktu

• Honor 200 pronun ekran kenarları kavisli,hiç sevmem o yüzden tercih etmedim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.