Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.801
Cevap
48
Favori
133.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imei nerden buldunuz bu imei isiyle ugrasanlar bu kadar imei nasil temin ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Kendi kullanmadığım eski telefonumun numarasını kullandım bu işi nasıl kim yapıyor nereden buluyorlar hiç bir fikrim yok açıkçası ben zaten bu işi yapmıyorum sadece kendi ürünüm için denedim ve yaptım sizlerde yapabilirsiniz kolayca bi ton makale video var bu işlemler ile ilgili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar benim cihazım global yd şuanki yazılım 12.5. 8.... Bana gelen güncelleme bildiriminde 13.0.9.0 görünmekte... Bu versiyona güncelleme tavsiye edermisiniz ?

ömrü dolmuş, kullanılmayan telefonların imei'lerini kullanıyorlar.

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi liste değişebilir bakalım ileriye yönelik ne yapacaklar.

Son güncelleme ile telefonu berbat ettiler. Gözüm gibi baktığım telefonuma soğudum. Kullanasım yok artık o kadar diyeyim. Zaten artık Xioami'de alma bundan sonra. Yazılım anlamında iyice boşladılar.

Custom Rom kesinlikle KULLANMAM. Telefonun orjinal haliyle kullanırım. Kimseyede custom rom önermem.

• alimoncuu A kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası aynı durum bende de vardı cihazı tamamen sifirladim 13.0.8 miu sürümü ile kullanıyorum hem şarj açısından hemde kullanım olarak gayet iyi durumda tavsiye ederim bu sürümden sonra güncelleme almayacağım bir süre

• Arkadaşlar mi 11lite kullandığınız kılıflar nelerdir mevcut kullandığım kılıf ile cihaz çok fazla toz topluyor hangi kılıfı kullanıyorsunuz

• alimoncuu A kullanıcısına yanıt

Custom romlar bazen isteneni veremeyebiliyorlar ya da stabil olamayabiliyorlar. Ama bu cihaz için olan romlar kesinlikle stabiller. Neredeyse hepsini denedim ve şu anda Pixel OS romdayım. Ama yine de deneyip denememek sizin tercihiniz.

Eğer hâlâ stok romdaysanız bi şunu denemenizde fayda var:

https://forum.xda-developers.com/t/adb-dexpot-fix-battery-drain.4453539/

Fix battery diye geçse de arayüz akıcılığına da faydası olacak bir işlemdir. Denemenizi şiddetle öneririm, root falan da gerektirmez.

• forum_m F kullanıcısına yanıt

Zaten Custom Rom'lar kötüdür demiyorum. Stabil anlamda, şarj anlamında veya diğer anlamlarda stok romlardan çok daha iyi olabilirler. Ama güvenli bir yazılım kullanmıyorsunuz artık. Custom Rom ile telefonları güvensiz hale getiriyorsunuz. Banka hesap girişleriniz, sosyal medya girişleri, uygulamalarınız her şeyiniz custom romu düzenleyen kişinin insafına bırakıyorsunuz. Bu nedenle custom romları önermiyorum.

Ayrıca bir telefona para veriyorsam beni her şeyi ile tatmin etmelidir. Yazılımsal anlamda bana sundukları şeylerde hata olmamalıdır. Çünkü zaten ben telefonun bana sunduklarını biliyorum ve bu şekilde kabul ediyor paramı o markaya telefona veriyorum. Ama o sundukları özelliklerde hata veriyorsa yada stabil çalışmıyorsa o markaya hata buluyorum bir daha o markayı almıyorum.

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt

Zaten Custom Rom'lar kötüdür demiyorum. Stabil anlamda, şarj anlamında veya diğer anlamlarda stok romlardan çok daha iyi olabilirler. Ama güvenli bir yazılım kullanmıyorsunuz artık. Custom Rom ile telefonları güvensiz hale getiriyorsunuz. Banka hesap girişleriniz, sosyal medya girişleri, uygulamalarınız her şeyiniz custom romu düzenleyen kişinin insafına bırakıyorsunuz. Bu nedenle custom romları önermiyorum.

Ayrıca bir telefona para veriyorsam beni her şeyi ile tatmin etmelidir. Yazılımsal anlamda bana sundukları şeylerde hata olmamalıdır. Çünkü zaten ben telefonun bana sunduklarını biliyorum ve bu şekilde kabul ediyor paramı o markaya telefona veriyorum. Ama o sundukları özelliklerde hata veriyorsa yada stabil çalışmıyorsa o markaya hata buluyorum bir daha o markayı almıyorum.

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

hocam plaka icin nerden yararlandiniz farkli yontemler var yanlis yapmayalim

Size özelden gönderdiğim linkten yaptım farklı bir yöntem izlemedim e zaman yapacaksınız

link gelmedi hocam tekrar atarmisiniz normalde 8. ayda telefonum kapanmasi gerekti hala kapanmadi beklesemmi atsammi kararsiz kaldim

At bekleme her an kapanabilir banada aynısı oldu mecbur attım bende

link gonderebilirmisiniz plaka

Gönderdim link i buradan yaptım bende gayet kolay rahat anlaşılır bir şekilde yaptım

tşk hocam aldım

Tamamdır hocam bi bakın yaparsınız kolayca

Kusura bakmayın bilmediğim den soruyorum, bu plaka olayi nedir?

• Akustik kullanıcısına yanıt
    İmei değiştirme işlemine plaka yazma deniliyor

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.